Kupittaan K-Citymarket yhteistyöhön Venner-ruokakassipalvelun kanssa: asiakkaiden ostamilla ruokakasseilla autetaan vähävaraisia lapsiperheitä Turun alueella

Venner on vähävaraisten perheiden ravitsevaan ruoka-apuun keskittyvä ruokakassipalvelu, joka tarjoaa kuluttajille helpon tavan tehdä hyvää. Yhteistyössä K-ryhmän kanssa Venner laajenee ensimmäisenä pääkaupunkiseudun ulkopuolisena kaupunkina nyt Turkuun.

"Yhä useampi kuluttaja haluaa tehdä arjessaan vastuullisia valintoja ja kantaa kortensa yhteisen hyvän tekemiseen. Venner-yhteistyön ansiosta tarjoamme asiakkaillemme uuden, helpon tavan tehdä hyvää ja tukea vähävaraisten lapsiperheiden ravitsevaa ruokailua", sanoo Turun Kupittaan K-Citymarketin kauppias Hannu Aaltonen.

Venner-ruokakassipalvelussa asiakas ostaa joko kokonaisen Venner-ruokakassin tai haluamallaan summalla osan siitä, tai voi liittyä mukaan kuukausiauttajaksi Vennerin Keittiössä-palveluun. Ruokakassi sisältää monipuoliset raaka-aineet ja reseptit seitsemään lämpimään kasvisateriaan, kuudelle hengelle. Venner-ruokakassi toimitetaan suoraan autettavan perheen kotiovelle ja autettavat perheet Venner valitsee yhteistyössä Hope ry:n kanssa.

Turun jälkeen vuorossa Jyväskylä

Venner-ruokakassipalvelu on toiminut pääkaupunkiseudulla syksystä 2018 alkaen ja laajenee nyt Turun alueelle aloittaessaan yhteistyön Turun Kupittaan K-Citymarketin kanssa.

"Haluamme K-ryhmässä mahdollistaa asiakkaillemme vastuulliset elämäntavat ja olla siksi mukana toteuttamassa Vennerin missiota, jotta yhdenkään lapsen vatsa ei kurnisi. Seuraamme mielenkiinnolla, miten Turun Kupittaan K-Citymarketin asiakkaat ottavat Venner-yhteistyön vastaan. Pyrkimyksenämme on laajentaa yhteistyötä seuraavaksi Jyväskylään", sanoo Hanna Heinänen K-ryhmän päivittäistavarakaupan digitaalisten palveluiden kehityksestä.

Lisätietoja:

Hannu Aaltonen, kauppias, K-Citymarket Turku Kupittaa, hannu.aaltonen@citymarket.fi, p. 0400 522 757

Hanna Heinänen, Head of Growth and Customer Success, K-ryhmä, hanna.heinanen@kesko.fi, p. 050 599 3664

www.venner.fi

K-ruokakauppojen asiakastyytyväisyydestä vastaavat K-ruokakauppiaat, joiden kanssa Keskon päivittäistavarakauppa toimii ketjuliiketoimintamallilla. K-ruokakauppojen ketjuja ovat K-Citymarket, K-Supermarket, K-Market ja Neste K. K-ruokakaupat ovat alansa vastuullisimpia maailmassa. Lisäksi vahvuuksia ovat ylivoimaiset tuoreosastot, ammattitaitoinen palvelu, laajimmat valikoimat, suomalaiset tuotteet ja Pirkka. K-ruokakaupat ovat sekä laadukkaita että edullisia.

K – jotta kaupassa olisi kiva käydä.

Takaisin ylös