Rakentamisen ja talotekniikan kauppa

Rakentamisen ja talotekniikan kauppa toimii seitsemässä maassa: Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Virossa, Latviassa, Liettuassa ja Puolassa. Kauppoja on yhteensä noin 500.

Asiakkaitamme ovat teknisen tukkukaupan asiakkaat, ammattirakentajat ja kuluttajat. Vähittäismyynnistämme jo 70 % tulee yritysasiakasliiketoiminnasta, mitä tukee rakentamisen ammattimaistuminen. 

Ketjujamme ovat teknisen tukkukaupan asiakkaita palveleva Onninen sekä ammattirakentajia ja kuluttaja-asiakkaita palvelevat K-Rauta, Byggmakker, Carlsen Fritzøe ja K-Bygg. Toimialaan kuuluu myös vapaa-ajankauppa, jonka ketjuja ovat muun muassa Intersport ja Budget Sport.

Rakentamisen ja talotekniikan kaupan ketjut

 

 

RT-kaupan ketjut

Onninen

Onninen palvelee teknisen tukkukaupan yritysasiakkaita ja on Suomessa alansa markkinajohtaja. Onninen tarjoaa kattavan valikoiman tuotteita ja palvelukokonaisuuksia urakoitsijoille, teollisuudelle, infra-alan toimijoille ja jälleenmyyntiasiakkaille. Onninen Express-myymäläverkoston, tehokkaiden logististen kokonaisratkaisujen ja monikanavaisen asiointikokemuksen kautta Onninen on ammattilaisen luotettava kumppani.

Onninen Express -myymälöitä ja Onnisen myyntipisteitä on Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Virossa, Latviassa, Liettuassa ja Puolassa yhteensä noin 130. Lisäksi Onninen palvelee ammattilaisia kattavasti sähköisten kanavien kautta.

onninen.fi 

 
K-Rauta

K-Rauta on rautakaupan markkinajohtaja ja tutkitusti Suomen luotetuin rautakauppaketju. Ketjun asiakkaita ovat ammattirakentajat ja kuluttajat. K-Raudalla on maan kattavin myymäläverkosto ja monipuolinen verkkokauppa. K-Rauta tarjoaa rakentamisen, remontoinnin, pihan ja puutarhan sekä sisustamisen ja kodin kalustamisen tuotteet ja palvelut.

K-Raudan asiantuntijat haluavat tehdä rakentamisesta, remontoinnista ja rautakauppa-asioinnista yllättävän helppoa kuluttajille ja antaa ammattirakentajille lisää aikaa tehokkaaseen työntekoon. Suomessa K-Raudat toimivat kauppiasyrittäjämallilla. K-Raudalla on Suomessa 130 ja Ruotsissa 17 kauppaa.

k-rauta.fi | k-rauta.se 

 
Rakentamisen yrityspalvelu, K-ryhmä 

Rakentamisen yrityspalvelun asiakkaita ovat valtakunnalliset ja suuret alueelliset rakennusliikkeet, kiinteistöhuoltoyhtiöt, taloteollisuus ja muut yritysasiakkaat. Yrityspalvelun vahvuutena ovat laajat rautakauppatuotteiden valikoimat ja kiinteä yhteistyö K-Rauta-verkoston kanssa, jonka kautta varastotoimitukset kulkevat.

k-rauta.fi/pro/yrityspalvelu

 
Byggmakker
Byggmakker on Norjan johtavia rautakauppatoimijoita ja palvelee ammattirakentajia ja kuluttajia. Byggmakkerilla on 63 kauppaa sisältävä verkosto. Byggmakkerilla on vahva yritysasiakasosaaminen paikallisesti ja maanlaajuisesti. Noin puolet myymälöistä on Keskon omistuksessa ja puolet toimii kauppiasmallilla.

byggmakker.no

K-Bygg
K-Bygg on Ruotsin johtavia rautakauppatoimijoita. K-Bygg tarjoaa ammattirakentajille ja kuluttajille laajan valikoiman tuotteita rakentamiseen, remontointiin ja sisustamiseen sekä kodin kalustamiseen liittyen. K-Bygg-ketjulla on Ruotsissa 34 kauppaa.

k-bygg.se


K-Senukai

Kesko Oyj:n yhteisyritys Kesko Senukai on Baltian johtava rautakauppatoimija ja yksi Baltian johtavia verkkokauppatoimijoita Virossa, Latviassa ja Liettuassa. K-Senukai-ketju tarjoaa Baltiassa kuluttajille ja ammattirakentajille laajan valikoiman rakentamiseen ja asumiseen liittyviä tuotteita. Yhteensä Kesko Senukain kauppaverkostoon Baltiassa kuuluu 34 K-Senukai kauppaa Latviassa ja Liettuassa, kahdeksan K-Rauta-kauppaa Virossa ja verkkokauppa.

ksenukai.lv | senukai.lt 

OMA 
Valko-Venäjän suurin rautakauppaketju OMA palvelee ammattirakentajia ja kuluttajia. OMA-ketju tarjoaa laajan valikoiman asumiseen ja rakentamiseen liittyviä tuotteita. Ketjulla on 17 kauppaa Valko-Venäjällä.

oma.by

 

VAPAA-AJANKAUPAN KETJUT

Intersport
Intersport on Suomen urheilukaupan markkinajohtaja ja tutkitusti Suomen luotetuin urheilukauppa. Intersport-ketjuun kuuluu 54 kauppaa ja kattava verkkokauppa. Ketjun menestys perustuu urheilu- ja vapaa-ajan tuotteiden laajoihin valikoimiin, hyvään palveluun, laadukkaisiin tuotteisiin, monipuolisiin huoltopalveluihin sekä asiantuntevaan asiointiin niin kaupassa kuin verkossakin.

intersport.fi

Budget Sport
Budget Sport -kauppoja on kymmenen eri puolilla Suomea. Kauppojen tavoitteena on tarjota asiakkailleen urheilukaupan tuotteita nopeammin, helpommin ja edullisemmin kuin kilpailijansa. Monipuolinen verkkokauppa täydentää asiakaskokemuksen.

budgetsport.fi

 

Onnisen yhteistyöketjut

Elfin-ketju on itsenäisten sähköurakoitsijoiden muodostama valtakunnallinen yhteenliittymä. Elfin-ketju tarjoaa asiakkailleen sähköalan tuotteita ja palveluja ja siihen kuuluu yli 220 itsenäistä sähköurakoitsijaa Suomessa.

Hanakat-ketju on itsenäisten LVI-alan yrittäjien muodostama suomalainen jälleenmyyntiketju. Ketjuun kuuluu noin 80 itsenäistä yrittäjää, jotka tarjoavat kuluttajille suunnattuja LVI-ratkaisuja ja kokonaispalveluita.

Elfag-ketju on yksi Norjan suurimmista sähköurakoitsijaketjuista. Elfag-ketjuun kuuluu noin 120 yritysjäsentä.

 

Lue lisää rakentamisen ja talotekniikan kaupan strategiasta, avainluvuista ja markkinoista

 

Takaisin ylös