Rakentamisen ja talotekniikan kauppa

Rakentamisen ja talotekniikan kauppa toimii kahdeksassa maassa: Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Virossa, Latviassa, Liettuassa, Puolassa ja Tanskassa.

Strategisena päämääränämme on entistä vahvempi asema Pohjois-Euroopassa erityisesti yritysasiakaskaupassa.

Liiketoiminta voidaan jakaa kahteen osaan: rautakauppaan ja tekniseen kauppaan. Asiakkaitamme ovat teknisen kaupan asiakkaat, ammattirakentajat ja kuluttajat. Teknisen kaupan yritysasiakkaiden sekä rautakaupan yritysasiakaskaupan osuus yhteensä rakentamisen ja talotekniikan kaupan myynnistä on yli 80 %.

Kauppoja on yhteensä noin 500 ja lisäksi ketjut tarjoavat kattavasti verkkokaupan palveluita. Ketjujamme ovat teknisen kaupan asiakkaita palveleva Onninen sekä ammattirakentajia ja kuluttaja-asiakkaita palvelevat K-Rauta, Byggmakker, K-Bygg ja Davidsen. Rautakauppatoimintoja Baltiassa ja Valko-Venäjällä hoitaa yhteisyritys Kesko Senukai. 

Rakentamisen ja talotekniikan kaupan ketjut

Kesko_fi_2023_Rakentamisen ja talotekniikan kauppa.svg

Onninen

Onninen palvelee teknisen tukkukaupan yritysasiakkaita ja on Suomessa alansa markkinajohtaja. Onninen tarjoaa kattavan valikoiman tuotteita ja palvelukokonaisuuksia urakoitsijoille, teollisuudelle, infra-alan toimijoille ja jälleenmyyntiasiakkaille. Onninen Express-myymäläverkoston, tehokkaiden logististen kokonaisratkaisujen ja monikanavaisen asiointikokemuksen kautta Onninen on ammattilaisen luotettava kumppani.

Onninen Express -myymälöitä ja Onnisen myyntipisteitä on Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Virossa, Latviassa, Liettuassa ja Puolassa yhteensä noin 130. Lisäksi Onninen palvelee ammattilaisia kattavasti sähköisten kanavien kautta.

onninen.fi 

 
K-Rauta

K-Rauta on rautakaupan markkinajohtaja ja tutkitusti Suomen luotetuin rautakauppaketju. Ketjun asiakkaita ovat ammattirakentajat ja kuluttajat. K-Raudalla on maan kattavin myymäläverkosto ja monipuolinen verkkokauppa. K-Rauta tarjoaa rakentamisen, remontoinnin, pihan ja puutarhan sekä sisustamisen ja kodin kalustamisen tuotteet ja palvelut. K-Rauta PRO:n palvelut ja valikoima on rakennettu palvelemaan yritysasiakkaita.

K-Raudan asiantuntijat haluavat tehdä rakentamisesta, remontoinnista ja rautakauppa-asioinnista yllättävän helppoa kuluttajille ja antaa ammattirakentajille lisää aikaa tehokkaaseen työntekoon. Suomessa K-Raudat toimivat kauppiasyrittäjämallilla. K-Raudalla on Suomessa noin 120 ja Ruotsissa noin 20 kauppaa.

k-rauta.fi | k-rauta.se 

 
Rakentamisen yrityspalvelu, K-ryhmä 

Rakentamisen yrityspalvelun asiakkaita ovat valtakunnalliset ja suuret alueelliset rakennusliikkeet, kiinteistöhuoltoyhtiöt, taloteollisuus ja muut yritysasiakkaat. Yrityspalvelun vahvuutena ovat laajat rautakauppatuotteiden valikoimat ja kiinteä yhteistyö K-Rauta-verkoston kanssa, jonka kautta varastotoimitukset kulkevat.

k-rauta.fi/pro/yrityspalvelu

 
Byggmakker
Byggmakker on Norjan johtavia rautakauppatoimijoita ja palvelee ammattirakentajia ja kuluttajia. Byggmakkerilla on vahva yritysasiakasosaaminen paikallisesti ja maanlaajuisesti. Byggmakkerilla on noin 90 kauppaa sisältävä verkosto.

byggmakker.no


K-Bygg
Ruotsissa toimiva K-Bygg-ketju palvelee ensisijaisesti yritysasiakkaita. K-Bygg tarjoaa laajan valikoiman tuotteita rakentamiseen, remontointiin ja sisustamiseen sekä kodin kalustamiseen liittyen. K-Bygg-ketjulla on Ruotsissa noin 50 kauppaa.

k-bygg.se


K-Senukai

Kesko Oyj:n yhteisyritys Kesko Senukai on Baltian johtava rautakauppatoimija ja yksi Baltian johtavia verkkokauppatoimijoita Virossa, Latviassa ja Liettuassa. K-Senukai-ketju tarjoaa Baltiassa kuluttajille ja ammattirakentajille laajan valikoiman rakentamiseen ja asumiseen liittyviä tuotteita. Kesko Senukai toimii Latviassa, Liettuassa ja Virossa sekä verkkokaupassa.

ksenukai.lv | senukai.lt 

 
OMA 
Rautakauppatoimintoja Valko-Venäjällä hoitaa yhteisyritys Kesko Senukai. Valko-Venäjän suurin rautakauppaketju OMA palvelee ammattirakentajia ja kuluttajia. OMA-ketju tarjoaa laajan valikoiman asumiseen ja rakentamiseen liittyviä tuotteita. 

oma.by

 

Onnisen yhteistyöketjut

Elfin-ketju tarjoaa yritysasiakkaille ja kuluttajille sähköalan tuotteita ja palveluja. Elfin-ketjun sähköurakoitsijat ovat Onnisen suosittelemia, itsenäisiä ja paikallisia yhteistyökumppaneita. Elfin-ketjuun kuuluu yli 300 jäsenliikettä ympäri Suomen.

elfin.fi

Hanakat-ketju on itsenäisten LVI-alan yrittäjien muodostama suomalainen jälleenmyyntiketju. Ketjuun kuuluu noin 80 itsenäistä yrittäjää, jotka tarjoavat kuluttajille suunnattuja LVI-ratkaisuja ja kokonaispalveluita.

hanakat.fi

Elfag-ketju on yksi Norjan suurimmista sähköurakoitsijaketjuista. Elfag-ketjuun kuuluu noin 120 yritysjäsentä.

elfag.no

 

Lue lisää rakentamisen ja talotekniikan kaupan strategiasta, avainluvuista ja markkinoista

 

Takaisin ylös