Autokauppa

K-Auton myymiä ja maahantuomia automerkkejä ovat Volkswagen-, Audi-, SEAT-, CUPRA-, Porsche- ja Bentley-henkilöautot, Volkswagen Hyötyautot Suomessa sekä SEAT & CUPRA osalta myös Baltiassa.

K-Auto on autokaupan johtava toimija Suomessa. Autokaupan liiketoiminta koostuu uusien autojen maahantuonnista ja myynnistä, käytettyjen autojen kaupasta, kattavista huolto-, korjaamo- ja muista palveluista sekä K-Latauksesta. K-Autolla on yli 1,2 miljoonaa asiakasta, joita palvelee yli 1 000 autoilun ammattilaista.

2022 Auto_liikevaihto.svg

Toimialaan kuuluu myös urheilukauppa joka siirtyi osaksi autokauppaa 1.4.2023. Aiemmin urheilukauppa oli osa rakentamisen ja talotekniikan kaupan toimialaa.

URHEILUKAUPAN KETJUT

Intersport
Intersport on Suomen urheilukaupan markkinajohtaja ja tutkitusti Suomen luotetuin urheilukauppa. Intersport-ketjuun kuuluu noin 50 kauppaa ja kattava verkkokauppa. Ketjun menestys perustuu urheilu- ja vapaa-ajan tuotteiden laajoihin valikoimiin, hyvään palveluun, laadukkaisiin tuotteisiin, monipuolisiin huoltopalveluihin sekä asiantuntevaan asiointiin niin kaupassa kuin verkossakin.

Budget Sport
Budget Sport -kauppoja on kymmenen eri puolilla Suomea. Kauppojen tavoitteena on tarjota asiakkailleen urheilukaupan tuotteita nopeammin, helpommin ja edullisemmin kuin kilpailijansa. Monipuolinen verkkokauppa täydentää asiakaskokemuksen.

Lue lisää autokaupan strategiasta, avainluvuista ja markkinoista

Takaisin ylös