Autokauppa

K-Auton myymiä ja maahantuomia automerkkejä ovat Volkswagen-, Audi-, SEAT-, CUPRA-, Porsche- ja Bentley-henkilöautot, Volkswagen Hyötyautot Suomessa sekä SEAT & CUPRA osalta myös Baltiassa.

Strategisena päämääränä on olla johtava toimija autoilun arvoketjussa Suomessa.

K-Auto on autokaupan johtava toimija Suomessa. Auto­kaupan liiketoiminta koostuu uusien autojen maahan­tuonnista ja myynnistä, käytettyjen autojen kaupasta, kattavista huolto- ja korjaamopalveluista sekä K-Latauksesta. K-Auton yli 1,3 miljoonaa asiakasta palvelee noin 1 300 autoilun ammattilaista. 

Toimialaan kuuluu myös Keskon urheilukauppa keväästä 2023 alkaen. Urheilukaupan ketjut ovat Intersport ja Budget Sport. Kesko on markkinajohtaja Suomen urheilukaupassa.

URHEILUKAUPAN KETJUT

Intersport
Intersport on Suomen urheilukaupan markkinajohtaja. Intersport-ketjuun kuuluu noin 50 kauppaa ja kattava verkkokauppa. Ketjun menestys perustuu urheilu- ja vapaa-ajan tuotteiden laajoihin valikoimiin, hyvään palveluun, laadukkaisiin tuotteisiin, monipuolisiin huoltopalveluihin sekä asiantuntevaan asiointiin niin kaupassa kuin verkossakin.

Budget Sport
Budget Sport -kauppoja on kymmenen eri puolilla Suomea. Kauppojen tavoitteena on tarjota asiakkailleen urheilukaupan tuotteita nopeammin, helpommin ja edullisemmin kuin kilpailijansa. Monipuolinen verkkokauppa täydentää asiakaskokemuksen.

Lue lisää autokaupan strategiasta, avainluvuista ja markkinoista

Takaisin ylös