K Trainee -valmennusohjelma 2022

Hakuaika vuoden 2022 K-Trainee-valmennusohjelmaan on päättynyt. Kiitos kaikille hakijoille!

K Trainee on ainutlaatuinen ja tarkkaan suunniteltu kokonaisuus vastavalmistuneille tai opintojen loppuvaiheessa oleville korkeakouluopiskelijoille. Se on mahdollisuus päästä vaikuttamaan voimakasta murrosta elävään ja kehittyvään kaupan alaan, jossa digitalisaatio, vastuullisuus ja vaikuttavuus ovat vahvoja megatrendejä.

Kuusi erillistä moduulia sisältävä valmennusohjelma tarjoaa osallistujalle henkilökohtaisen kehittymissuunnitelman, K-mentorin, harjoittelujaksoja asiakasrajapinnassa, työssäoppimista ja projekteja, opintomatkan sekä sisäisiä valmennuksia ja tapahtumia. Valmennusohjelman keskeisiä hyötyjä on myös pääsy osaksi ammatillista verkostoa, jonka arvo on usein elämänmittainen.

Kaupan alan kokonaisuuden avaavan valmennusohjelman sisältö haastaa ja kehittää osallistujia tarpeen ja valmiuden mukaan. Valmennusohjelmaan valitut palkataan vakituiseen työsuhteeseen.

Paikkoja on rajoitetusti, hae mukaan ja ryhdytään yhdessä hommiin, jotta kaupassa olisi kiva käydä. 

Kenelle? Opintojen loppuvaiheessa oleville ja vastavalmistuneille yliopisto- ja ammattikorkeakouluopiskelijoille. Haemme eri koulutustaustoista tulevia tulevaisuuden asiantuntijoita, joilla on intoa ja motivaatiota olla vaikuttamassa siihen miten syömme, liikumme ja asumme nyt ja tulevaisuudessa.

Mitä? Palkallinen traineeohjelma, joka antaa erinomaiset mahdollisuudet erilaisiin asiantuntijatehtäviin. Ohjelma on palkallinen ja traineet palkataan alusta alkaen vakituisiin työsuhteisiin. Yhdeksän kuukauden traineejakson jälkeen työt jatkuvat asiantuntijatehtävissä K-ryhmän eri toiminnoissa: autotoimialalla, rakentamisen ja talotekniikan toimialalla, päivittäistavarakaupan toimialalla ja yhteisissä toiminnoissa.

Tietoa hakuprosessista

K Trainee-valmennusohjelman vuoden 2022 hakuaika on päättynyt. Kiitos kaikille hakemuksensa jättäneille! 

Hakuprosessi
Haku 24.1.-13.2.2022 (Tekniset myyjät 20.2. asti)
Kykytesti 48 tunnin sisällä hausta
Videohaastattelut
Rekrytointipäivä Helsingissä viikolla 10-11
Työn aloitus 2.5.

Takaisin ylös