Uutiset

Tarkenna aihe

521 uutista ja tiedotetta

Huhtikuu 2018

Kespron tukku palaa Poriin – avataan syksyllä

Kespron tukku palaa takaisin Poriin. Tarkkaa avauspäivää ei ole vielä päätetty. Tukkua lähdetään rakentamaan entisen K-Supermarketin kiinteistöön ja valmistuessaan se tulee työllistämään parikymmentä henkeä.

Asiakas, Työpaikat, Yritys, Media

19.04.2018 10:37

K-Citymarket Keravan uudistus valmis

Uudistustyöt Keravan K-Citymarketissa ovat valmistuneet. Kasvaneiden ruoan valikoimien ohella kauppa palvelee entistä paremmin myös esimerkiksi kauneudessa, jalkineissa ja pukeutumisen tuotteissa.  Lisäksi kaupassa on valmistauduttu aloittamaan ruoan verkkokauppapalvelu, joka käynnistyy ensi kuussa. Uudistuksen avajaisia vietetään kaupalla tänään.

Asiakas, Media, Etelä-Suomi

19.04.2018 09:48

K-ryhmälle jälleen menestystä Luotetuin merkki –tutkimuksessa: Intersport, Kookenkä ja K-Rauta alansa luotetuimmat

K-ryhmä menestyi jälleen Valittujen Palojen (Reader’s Digest) Luotetuin Merkki -tutkimuksessa saavuttaen kolmella ketjubrändillään Luotetuin Merkki -tunnustuksen.

Vastuullisuus, Asiakas, Yritys

18.04.2018 15:06

Selvitimme suomalaisten ruokareviirin – arki pyörii yhdeksällä ruokalajilla

K-ryhmän teettämän tutkimuksen mukaan 64 prosenttia suomalaisista kertoo olevansa hyvin kiinnostuneita ruoasta ja ravinnosta. Tästä huolimatta arjessa pyörii tyypillisimmillään vain 9 ruokalajia. Tällä hetkellä suosikkiruokien kärjessä ovat uunilohi, liha-makaronilaatikko ja lihapullat.

Asiakas, Yritys, Media

18.04.2018 13:20

Kespron tukku palaa Poriin – avataan syksyllä

Kespron tukku palaa takaisin Poriin. Tarkkaa avauspäivää ei ole vielä päätetty. Tukkua lähdetään rakentamaan entisen K-Supermarketin kiinteistöön ja valmistuessaan se tulee työllistämään parikymmentä henkeä.

Työpaikat, Yritys, Media, Lounais-Suomi

18.04.2018 08:00

Helpotusta kauppamatkaan "Mummobussilla"

Mikä neuvoksi, kun lähimpään kauppaan on matkaa kymmeniä kilometrejä eikä käytössä ole omaa autoa? Rinteen kauppiasveljekset Juhani ja Reino ovat ottaneet asiakkaiden palvelemisen todella sydämen asiakseen. Jo 45 vuoden ajan K-Market Rinteen kauppiaat ovat kuljettaneet syrjäseuduilla asuvat iäkkäät asiakkaansa kahdesti viikossa kotoa kauppaan ja takaisin.

Vastuullisuus, Asiakas, Pohjois-Suomi, Media

16.04.2018 10:00

Janne ja Anne Rantala kauppiaiksi Lempäälän K-Market Lähdetielle – kauppapaikalla mielenkiintoinen historia

Kauppa Rantaloille toinen, sillä he toimivat kauppiaina jo K-Market Lempäälässä. Rantalat aloittavat K-Market Lähdetiellä maanantaina 16.4.2018. Rantaloille aloitus on osaltaan paluuta juurille, sillä Jannen isä on kaupan rakentanut ja Anne on ollut kaupassa nuorena töissä.

Media, Länsi-Suomi

16.04.2018 08:00

K-ryhmä vauhdittaa muovikassien vähentämistä uudella hinnoittelulla K-ruokakaupoissa

K-ryhmä vauhdittaa muovin vähentämistä hinnoittelemalla jatkossa muovi-, paperi- ja biohajoavat kassit saman hintaisiksi kaikissa K-ruokakaupoissa.

Vastuullisuus, Asiakas, Media

13.04.2018 11:08

Koripalloliiton ja K-ryhmän yhteistyö jatkuu vahvana – Yli 42 000 lasta liikutettu kolme vuotta kestäneen yhteistyön aikana

Suomen Koripalloliitto ja K-ryhmän päivittäistavaratoimiala ovat solmineet monivuotisen jatkon yhteistyölleen. Lasten liikuttamiseen keskittyneen yhteistyön helmiä ovat olleet Pikkusudet-tapahtumat sekä Pirkka Street Basket -katukoriskiertue. Tapahtumien avulla on liikutettu jo yli 42 000 lasta.  

Vastuullisuus, Asiakas, Työpaikat, Yritys, Media

13.04.2018 10:30

Takaisin ylös