Uutiset

Tarkenna aihe

435 uutista ja tiedotetta

Elokuu 2019

K-ryhmä rakentaa mittarin, joka paljastaa ruokaostosten hiilijalanjäljen

K-ryhmä tuo asiakkaidensa käyttöön mittarin, joka kertoo ruokaostosten hiilijalanjäljen. Mittarin avulla Plussa-asiakkaiden on helppo seurata ostostensa ilmastovaikutuksia ja tehdä ilmaston kannalta kestävämpiä valintoja. Osaksi K-Ostokset-palvelua tuleva hiilijalanjälkimittari rakennetaan yhdessä Luonnonvarakeskuksen (Luke) kanssa. Jo nyt K-Ostokset auttaa asiakkaita seuraamaan ostostensa kotimaisuustasoa.

Vastuullisuus, Media

22.08.2019 10:02

K-Market Kirkkokadun kauppiaaksi Kimmo Kaksonen

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 21.8.2019 Savonlinnan Kirkkokadun K-Marketissa 9.9. ottaa ohjat uusi kauppias Kimmo Kaksonen.

Itä-Suomi, Media

21.08.2019 09:00

Viisi rakentajan vinkkiä: näin suunnittelet ja toteutat onnistuneen terassin

Terassien rakennuskausi jatkuu Suomessa roudan tuloon asti. Jotta terassista tulee juuri itselle sopiva, kannattaa terassia rakentavan laittaa korvan taakse viisi vinkkiä suunnittelusta materiaalin valitsemiseen. K-Rautojen puutavaravalikoimista löytyy kattavasti PEFC-sertifioitujen metsien puuta sisältäviä tuotteita, joista rakennat kestävän terassin.

Media

20.08.2019 09:00

Pieni suuri teko: Ruokien pyörälähetti

Muuramen kunnan raitilla saattaa nähdä vilauksen lastipyörällä ajavasta henkilöstä, joka lähtee K-Supermarket Muuramen pihasta ja saapuu hetken kuluttua paikallisen talon pihaan. Sehän on paikallinen K-kauppias Juha Kuukkanen, joka kuljettaa kauppansa verkkokauppatilausta asiakkaalle sähköpyörällään.

Vastuullisuus, Asiakas, Työpaikat, Media

19.08.2019 10:20

Sertifiointimerkintä vahvistaa asiakkaalle puun kestävän alkuperän

Suomi on maailman metsäisimpiä maita, ja pinta-alastamme yli 70 % on metsää. Me suomalaiset käytämme puu- ja paperituotteita arjessamme ja ajattelemme tekevämme näin ekoteon. Maailman metsien ongelmat - esimerkiksi laittomat hakkuut ja metsäkato - tuntuvat meistä kaukaisilta emmekä aina tule tarkistaneeksi, mistä hankkimamme terassilauta tai seinäpaneeli on peräisin.

Vastuullisuus, Asiakas, Sijoittaja, Yritys, Media

15.08.2019 11:10

Keskon myynti kasvoi heinäkuussa

Kesko-konsernin jatkuvien toimintojen myynti oli heinäkuussa 2019 yhteensä 947,7 milj. euroa ja se kasvoi vertailukelpoisesti 3,6 %. Raportoitu jatkuvien toimintojen myynnin kehitys oli +7,1 %.

Sijoittaja, Media

14.08.2019 09:00

Autoalan markkinatilanne heikentynyt olennaisesti – K Auto Oy ja K Caara Oy aloittavat yt-neuvottelut

Autoalan markkinatilanne Suomessa on heikentynyt olennaisesti vuoden 2019 alkupuoliskon aikana. Markkinatilanteen voimakkaan muutoksen takia autojen maahantuojana toimiva K Auto Oy ja vähittäismyynnistä vastaava K Caara Oy aloittavat yhteistoimintaneuvottelut, joiden arvioidaan johtavan enimmillään 190 henkilön työsuhteen päättymiseen.

Media

13.08.2019 15:04

Pienet koululaiset taas liikkeellä: kolme vinkkiä autoilijoille

Kesä on kääntynyt siihen pisteeseen, että peruskoulut ympäri Suomen alkavat tällä ja ensi viikolla. Pienemmät ja suuremmat koululaiset liikkuvat taas sankoin joukoin muun liikenteen mukana läpi koko kouluvuoden. Turvallisen koulutien varmistaminen on meidän kaikkien tehtävä. Kannustamme kaikkia autoilijoita huolellisuuteen auton ratissa ja muistutamme muutamista turvallisen autoilun perusasioista.

Media

08.08.2019 10:01

Takaisin ylös