Uutiset

Tarkenna aihe

415 uutista ja tiedotetta

Kesäkuu 2021

Puumalan Peukalojokea kunnostettiin K-Kalapolut-talkoilla uhanalaisille vaelluskaloille

Puumalan Peukalojoen virtavesitalkoot avasivat WWF:n ja K-ryhmän K-Kalapolut-hankkeen kesän talkookauden. Vuoden lopussa päättyvässä hankkeessa on tähän mennessä avattu 25 estettä ja kunnostettu uhanalaisille vaelluskaloille yli 30 virtavesikohdetta. Ensimmäisten vuosien kohteilta on saatu lupaavia tuloksia: uhanalainen taimen kutee ja lisääntyy kalojen aiemmin saavuttamattomissa olleissa vesissä.

Vastuullisuus, Asiakas, Yritys, Itä-Suomi, Media

21.06.2021 14:31

Kaivattua helpotusta lajitteluun luvassa – Pirkka, Pirkka Parhaat ja K-Menu -tuotteiden pakkauksiin selkokieliset lajitteluohjeet

Kaikkien Pirkka, Pirkka Parhaat ja K-Menu -tuotteiden pakkausten lajitteluohjeet uudistuvat. Pakkauksiin tulee selkokielinen lajitteluohje, joka korvaa kuvalliset materiaalimerkit.

Vastuullisuus, Asiakas, Media

18.06.2021 09:00

120 miljoonan euron investoinnit kauppaverkostoon – kauppakohtainen liikeidea K-ruokakauppojen uudistusten ytimenä

K-ryhmä uudistaa kauppaverkostoaan vuosittain merkittävillä summilla: tänä vuonna kauppaverkostoon investoidaan 120 miljoonaa euroa. K-ruokakauppojen uudistusten ytimenä on ketjun kilpailuetujen päälle rakennettu kauppakohtainen liikeidea. Uusin uudistettu kauppa on kansainvälistäkin huomiota herättänyt K-Citymarket Tammisto. Rima uudistuksissa on entistä korkeammalla ja K-ruokakaupat tuovat Suomen päivittäistavaramarkkinaan jatkuvasti uusia innovaatiota. 

Media

17.06.2021 13:00

K-Supermarket Reimariin tulee kalabistro ja sushibuffet

Kalabistroa tulee pyörittämään Turun kauppahallista tuttu Herkkunuotta. Samalla kauppaan avataan saariston ensimmäinen sushibuffet Sprinkly Rice Sushi.

Media, Lounais-Suomi

16.06.2021 12:30

Keskon vertailukelpoinen myynti kasvoi toukokuussa

Kesko-konsernin myynti oli toukokuussa 2021 yhteensä 1 002,6 milj. euroa ja se kasvoi vertailukelpoisesti 14,5 % edellisestä vuodesta.

Sijoittaja, Media

14.06.2021 19:30

Tuomas ja Maria Kosunen tulevat K-Supermarket Eurajoen Portin kauppiaiksi

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 14.6.2021 Tuomas ja Maria Kosunen aloittavat kauppiasuransa Pirkan päivänä 1.9. K-Supermarket Eurajoen Portissa.

Media, Lounais-Suomi

14.06.2021 13:30

Tältä näyttää mökkikesä 2021: Mökille halutaan helppohoitoisuutta, ostoskoriin paikalliset herkut ja ykköset päälle!

Kesällä rautakaupasta haetaan tuotteita arjesta nautiskeluun ja pihatöiden helpottajiksi. Mökillä satsataan myös ruoanlaittoon. Kesän hittituotteet ovat lautasella näyttäviä mutta helposti valmistuvia ruokia. Matkailun suuntautuessa pääosin kotimaahan myös mökkeily muuttuu: Puitteita laitetaan kuntoon ja ykköset pöytään ja päälle – mitä instagrammattavampaa, sitä parempaa!

Asiakas, Yritys, Media

11.06.2021 10:00

Kuusamon K-Citymarketin K-Lataus-asema on auki! Mukana Kuusamon ensimmäiset suurteholatauspisteet

 K-ryhmä on avannut K-Citymarket Kuusamon yhteyteen uuden sähköautojen latausaseman. Asemalla on viisi latauslaitetta, joista yksi on Kuusamon ja samalla K-Latauksen ensimmäinen suurteholatauslaite. 

Pohjois-Suomi, Media

11.06.2021 08:00

Lihankäsittely mullistuu Espoossa: K-Citymarket Iso Omenaan Euroopan ensimmäinen kauppaan rakennettu lihatehdas

K-Citymarket Isoon Omenaan rakennetaan huhtikuussa uudenlainen lihatehdas. Kyseessä on erillinen linjasto, jossa paloista leikattavat osat pakataan vakuumiin ja uudenlaiseen, säilyvyyttä parantavaan suojakaasuun. Tällä tavalla niin verkkokaupan kuin kivijalan asiakkaille voidaan tarjota aina tuoreinta mahdollista. Uusi toimintamalli mahdollistaa myös entistä spesifimmät leikkuut ja kuluttajien toiveiden mukaiset tuotteet sekä vähentää tuntuvasti hävikkiä.

Media

09.06.2021 10:04

Suomalaisten vaateostokset suuntautuvat nyt marketteihin – K-Citymarket nousi uusien asiakkaiden myötä ennätykselliseen pukeutumisen markkinaosuuteen

Korona on kurittanut erityisesti muotibisnestä, mutta Suomen epidemiatilanteen parantuessa suomalaisten kiinnostus vaateostoksiin on loikannut uusiin lukemiin: K-Citymarketit myyvät tällä hetkellä vaatteita enemmän kuin pandemiaa edeltävinä vuosina. Koronan myötä uudet asiakkaat ovat löytäneet marketmuodin: erityisesti yhä useammat alle 35-vuotiaat asiakkaat ovat ostaneet vaatteita ruokaostostensa yhteydessä.

Media

09.06.2021 10:00

Takaisin ylös