Yritysmyynnin osaajat

Myynnin ammattilaisena pääset työskentelemään laadukkaimpien palveluiden ja tuotteiden parissa. K-ryhmän koko ja voima varmistavat, että kasvumme on tavoitteidesi veroista. Kaupan ala muuttuu maailman mukana ja tarjoaa siten kaupallisesti suuntautuneelle ajattelijalle loputtomasti mahdollisuuksia kehittyä sekä ylittää itsensä. Tervetuloa tekemään oman näköistäsi kauppaa!

Ainoana kaupan toimijana Suomessa tarjoamme mahdollisuuden tehdä kannattavaa kauppaa kauppiasyrittäjänä maan johtavien sekä asiakkaiden arvostamien ketjubrändien alla. Kauppiaspolusta kiinnostuneille tarjoamme mahdollisuuden päästä K-kauppiasvalmennukseen.

Kohti parempaa asiakaskokemusta

K-ryhmä on uudistuva ja vahva toimija kahdeksassa maassa, ja meillä teet hyvää kauppaa alan huippujen rinnalla. Saat täydet mahdollisuudet kasvaa täyteen potentiaaliisi porukassa, joka kehittää itseään ja kaupan tekemistä rohkeasti sekä uutta syleillen, mutta aina asiakkaan ehdoilla.

Meidät on valittu Maailman 100 vastuullisimman yrityksen listalle ja maailman vastuullisimmaksi ruokakaupan alan yritykseksi. Kesko on ainoa suomalainen yritys, joka on ollut listalla joka vuosi sen perustamisesta eli vuodesta 2005 lähtien.

Lue lisää K-ryhmän vastuullisuudesta.

Haluamme, että K-kauppiaiden johdolla pöytään tuomamme laatu on kirkkainta kärkeä Euroopassa. Jotta tämä toteutuisi, kehitämme asiakaskokemusta teoilla emme sanoilla. Teemme sen ylpeästi K:laisina, mutta nöyrällä asenteella. Ryhdymme työhön joka päivä uudelle avoimina – jotta kaupassa olisi kiva käydä. Etsimme myynnin ammattilaisia erilaisiin monipuolisiin tehtäviin teknisen myynnin, yritysasiakasmyynnin sekä tukkumyynnin pariin. Alla lisätietoa myynnin tehtävistä.

Takaisin ylös