Yritysmyynnin osaajat

K-ryhmästä löytyy yritysasiakasmyynnin ammattilaisille monipuolisia tehtäviä foodservice-alan tukku Kesprossa, teknisen tukkukaupan Onnisella, rakentajia palvelevassa K-Rauta PRO:ssa sekä hyötyautojen parissa K-Autolla.

Ruokapalvelua markkinajohtaja Kesprolta ammattikeittiöille

Kespro on foodservice-tukkukaupan markkinajohtaja Suomessa. Kesprolla on Suomen laajin foodservice-alan tukkuvalikoima. Kespron asiakkaita ovat mm. ravintolat, hotellit, kahvilat, liikenneasemat, julkishallinnon laitokset, K-ryhmän kaupat sekä jälleenmyyntiasiakkuudet. Kespron ammattilaiset auttavat kaiken kokoisia asiakkaita menestymään sekä kehittämään liikeideaansa.

www.kespro.com

Rakentamisen ja talotekniikan kaupassa yritysasiakkaita palvelee Onninen sekä K-Rauta PRO

Rakentamisen ja talotekniikan kaupassa K-ryhmä on Pohjois-Euroopan johtava toimija. Toimintaa on Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Puolassa ja Baltian maissa. 

Onninen palvelee asiakkaita toimittajalla laadukkaita LVI-, sähkö-, kylmä- ja teräsalan tuotteita ja palvelukokonaisuuksia urakoitsijoille, teollisuudelle, infrarakentamiseen ja jälleenmyyntiasiakkaille. Onninen on osa K-ryhmän rakentamisen ja talotekniikan kaupan toimialaa.

Onninen työllistää Suomessa noin 1 200 henkilöä ja toimipaikkaverko käsittää 58 Onninen Express -myymälää. Suurin osa uusista avautuvista työpaikoista on eritasoisia myynnin tai teknisen asiantuntijan tehtäviä tai varastotyötehtäviä.

K-Rauta-ketjun asiakkaista noin puolet on yritysasiakkaita. Uuden, marraskuussa 2019 lanseeratun, K-Rauta PRO -brändin alle on koottu kaikki K-Raudan palvelut ammattilaisille. Yritysasiakkaita ovat esimerkiksi rakennus- ja saneerausliikkeet, sisustusurakoitsijat ja kiinteistönhuoltoalan yrittäjät.

www.onninen.fi

Autokaupassa edustamme vahvoja ja tunnettuja automerkkejä

K-Auto toimii Volkswagen‐, Audi‐, SEAT‐, CUPRA- ja Porsche‐henkilöautojen sekä Volkswagen Hyötyautojen maahantuojana ja markkinoijana Suomessa sekä SEATin osalta myös Virossa ja Latviassa. K Auto Oy toimii myös MAN‐kuorma‐autojen ja MAN TGE -pakettiautojen sekä MAN‐ ja Neoplan‐linja‐autojen maahantuojana Suomessa.

Maahantuonnin lisäksi K-Auto vastaa uusien Volkswagen-, Audi-, SEAT-, CUPRA-henkilöautojen ja Volkswagen Hyötyautojen myynnistä ja jälkimarkkinointipalveluista sekä vaihtoautojen myynnistä 15 paikkakunnalla.

MAN‐kuorma‐autojen ja MAN TGE -pakettiautojen sekä MAN- ja Neoplan-linja-autojen myynnistä vastaa MAN Center Espoossa ja koko Suomen kattava MAN-huolto- ja varaosapalvelu palvelee asiakkaita 20 paikkakunnalla.

www.k-auto.fi

Takaisin ylös