Asiakaspalvelun ammattilaiset

K-ryhmässä pääset suomalaisen kaupan etulinjaan kehittämään asiakaskokemusta ruoka-, rauta- ja autokaupassa. Meillä sinulla on kehittymismahdollisuuksia asiakaspalvelun ja kaupan alan ammattilaisena.

Kenties haluat haastaa itseäsi ammatillisesti ja edetä vaativampiin tehtäviin? Käytössäsi ovat ajankohtaiset ja jatkuvasti tarjolla olevat kehittymismahdollisuudet. Tarjoamme päällikkö- ja esimiesvalmennuksia, joiden kautta pääset kehittymään  esimerkiksi tavaratalo- tai asiakaspalvelupäälliköksi. K-ryhmässä on mahdollisuus edetä aina kauppiaaksi asti K-kauppiasvalmennuksen kautta.

Arvostettu työnantaja

K-ryhmä on tunnettu ja arvostettu työnantaja. Lisäksi meidät tunnetaan vastuullisena ja vakavaraisena toimijana. Isona kaupan alan yrityksenä voimme tarjota erilaisia tehtäviä koko Suomessa useilla toimialoilla, kaupan alan tunnetuimmissa ketjuissa.

Kesko on valittu Maailman 100 vastuullisimman yrityksen listalle ja samalla maailman vastuullisimmaksi kaupan alan yritykseksi. Kesko on ainoa suomalainen yritys, joka on ollut listalla joka vuosi sen perustamisesta eli vuodesta 2005 lähtien.

Lue lisää K-ryhmän vastuullisuudesta.

Kauppa on K:n intohimo

Kauppa on K-ryhmän intohimo ja teemme sitä kuunnellen asiakkaitamme herkällä korvalla. Tarjoamme laajan kirjon erilaisia tuotteita sekä kehitämme uusia palveluita, jotka tekevät työstä innostavaa ja uudistuvaa. Meillä kukaan ei jää yksin ja pidämme visusti huolta toisistamme, yhteiskunnasta ja ympäristöstä. Innostus, jota levitämme päivittäin työssämme, näkyy myös asiakkaillemme.  

Tehdään hyvä kauppa – tule K-ryhmään.

Katso tästä kaikki avoimet työpaikkamme.

Lue lisää alla eri toimialoistamme ja monipuolisista uravaihtoehdoistamme alta:

Takaisin ylös