Uutiset ja tiedotteet

Tarkenna aihe


701 uutista ja tiedotetta

Kesäkuu 2024

Joni Huovila palaa kauppiasuralle Kärsämäellä

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 24.6.2024 Kärsämäkisille entuudestaan tuttu Joni Huovila palaa kauppiasuralle ja aloittaa kauppiaana 12.8. K-Market Keskipisteessä.  

Pohjois-Suomi, Media

24.06.2024 08.05

K-ryhmä mukana kehittämässä uudelleenkäytettävien take away -pakkausten järjestelmää

Kertakäyttöpakkausten kysyntä ja pakkausjätteen määrä on kasvanut merkittävästi. K-ryhmä on mukana VTT:n ja Vaasan yliopiston johtamassa Reusify-tutkimushankkeessa, jonka tavoitteena on tehdä Suomesta pakkausten uudelleenkäytön edelläkävijä. Kiertotalouden edistäminen on K-ryhmän vastuullisuustyön kulmakivi ja uusia kiertotalousratkaisuja etsitään aktiivisesti yhteistyössä muiden toimijoiden kanssa.

Vastuullisuus, Media

20.06.2024 08.15

Leena Korpi aloittaa kauppiasuransa Vaasassa kolmella K-Marketilla

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 20.6.2024 Leena Korpi aloittaa kauppiasuransa Vaasassa ottamalla vastaan kolmen K-Marketin avaimet. Syyskuun alusta hän saa K-Market Kuusilahdentien sekä Kauppapuistikon ja lokakuun alusta K-Market Pitsitehtaan.

Media, Länsi-Suomi

20.06.2024 08.05

Selvitimme: Näiden asioiden perusteella suomalainen valitsee grillimakkaransa

Myydyimpien grillimakkaroiden kymmenen kärjestä löytyy joka kesä monia perinteisiä, jopa vuosien ajan myynnissä olleita tuotteita. Tästä huolimatta suomalainen valitsee makkaransa ajatuksella ja muiden asioiden kuin tuotemerkin perusteella. Tuttu tuotemerkki on nimittäin vasta viidenneksi tärkein makkaran valintaperuste. Sitä suurempi merkitys on muun muassa tuotteen kotimaisuudella ja lihapitoisuudella, joista jälkimmäinen on tärkeää erityisesti miehille.

Asiakas, Media

19.06.2024 12.55

Nämä uudet viinit ovat herättäneet asiakkaiden kiinnostuksen

Ruokakauppojen juomaosastot monipuolistuivat nopeasti, kun maksimissaan 8-prosenttiset käymisteitse valmistetut juomat saapuivat viime viikon alussa kauppojen hyllyille. Uudentyyppiset tuotteet kiinnostivat kuluttajia ensimmäisellä myyntiviikolla ennakkoarvioita enemmän. Suurin kiinnostus on kohdistunut valkoviineihin, ja viikonloppuna kuohuviinit nostivat rooliaan.

Asiakas, Media

18.06.2024 09.52

Koko perheen Liike on lääke -kiertue saapuu Turkuun

Liike on lääke -kiertue saapuu Turun Tuomiokirkontorille torstaina 27.6. Lasten ja nuorten liikuttamiseen tähtäävän kiertueen puitteissa järjestettävä koko perheen tapahtuma on maksuton. Tapahtuma ja kiertue ovat osa valtakunnallista Liike on lääke -hanketta, jonka tavoitteena on järjestää tänä vuonna lapsille ja nuorille noin 100 liikuntatapahtumaa.

Asiakas, Media, Varsinais-Suomi ja Häme

18.06.2024 08.32

Takaisin ylös