Autokauppa

K-Auto, K-Caara sekä AutoCarrera ovat K-ryhmän autokaupan toimijat, jotka tarjoavat mielenkiintoista työtä itsenäisille, oma-aloitteisille ja asiakaslähtöisille osaajille. Autokaupan toimintaympäristö on kehittyvä ja vahvasti muuttuva, jossa menestymisen edellytys on työntekijän jatkuva oman osaamisen kehittäminen. Tarjoamme työtehtäviä niin automyynnin, jälkimarkkinoinnin, huollon kuin asiantuntijatehtävien parissa.


Autokaupan ala on jatkuvassa murroksessa, ja meillä pääset toimimaan autokaupan etulinjassa alan laatujohtajayrityksessä. Kattavan merkkivalikomamme ansiosta olemme markkinajohtaja Suomen autokaupassa. Sinulle on tarjolla lukuisia monimuotoisia urapolkuja kansainvälisessä konsernissa. Perinteisen automyynnin ja huoltotoiminnan lisäksi vahvistamme omaa palveluliiketoimintaa ja monikanavaista asiakaspalveluamme.

Tarjoamme sinulle:

  • päivittäin uusia haasteita ja mahdollisuuksia kehittyä osana isoa organisaatiota
  • useita urapolkuvaihtoehtoja kansainvälisessä konsernissa
  • innostavat ja ammattitaitoiset työkaverit
  • konsernin laajan tuen ja työsuhde-edut

Saat täydet mahdollisuudet kasvaa täyteen potentiaaliisi porukassa, joka kehittää itseään ja kaupan tekemistä rohkeasti uutta syleillen, mutta aina asiakkaan ehdoilla. Yhteiset arvot, periaatteet ja toimintatavat ovat työmme perusta kaikkialla. Keskitymme vastuullisuustyössämme ihmisten ja ympäristön hyvinvointiin. 

K Auto Oy
K Auto Oy toimii Volkswagen-, Audi-, SEAT- ja Porsche-henkilöautojen sekä Volkswagen Hyötyautojen maahantuojana ja markkinoijana Suomessa sekä SEATin osalta myös Virossa ja Latviassa. K Auto Oy toimii myös MAN-kuorma-autojen ja MAN- ja Neoplan-linja-autojen maahantuojana Suomessa. Lue lisää: www.k-auto.fi

K-Caara Oy
K-Caara.fi -palvelukonsepti tarjoaa kuluttajille  erilaisia verkkokaupan ja käytettyjen autojen palveluita. Lue lisää: www.k-caara.fi

Oy AutoCarrera Ab - Porsche Finland
Porsche Finland (Oy AutoCarrera Ab) on toiminut vuodesta 1998 lähtien Suomen virallisena Porsche-maahantuojana, markkinoijana ja uusien Porsche-merkkisten henkilöautojen jälleenmyyjänä. Kaikki Porsche Centerit ovat täyden palvelun autoliikkeitä, jotka palvelevat ammattitaidolla niin uusien Porsche-mallien kuin vaihtoautojenkin, huollon sekä tarvike- ja oheismyynnin osalta. Loppuvuodesta 2016 Oy AutoCarrera Ab on ollut osa K-ryhmää.

Autokaupan avoimet työpaikat:

Takaisin ylös