Autokauppa

K-Auto, eli K-ryhmän autotoimiala tarjoaa mielenkiintoista työtä itsenäisille, oma-aloitteisille ja asiakaslähtöisille osaajille. Autokaupan toimintaympäristö on kehittyvä ja vahvasti muuttuva, jossa menestymisen edellytys on työntekijän jatkuva oman osaamisen kehittäminen. Tarjoamme työtehtäviä niin automyynnin, huollon kuin asiantuntijatehtävien parissa.


Autokaupan ala on jatkuvassa murroksessa, ja meillä pääset toimimaan autokaupan etulinjassa alan laatujohtajayrityksessä. Kattavan merkkivalikomamme ansiosta olemme markkinajohtaja Suomen autokaupassa. Sinulle on tarjolla lukuisia monimuotoisia urapolkuja kansainvälisessä konsernissa. Perinteisen automyynnin ja huoltotoiminnan lisäksi vahvistamme omaa palveluliiketoimintaa ja monikanavaista asiakaspalveluamme.

Tarjoamme sinulle:

  • päivittäin uusia haasteita ja mahdollisuuksia kehittyä osana isoa organisaatiota
  • useita urapolkuvaihtoehtoja kansainvälisessä konsernissa
  • innostavat ja ammattitaitoiset työkaverit
  • konsernin laajan tuen ja työsuhde-edut

Saat täydet mahdollisuudet kasvaa täyteen potentiaaliisi porukassa, joka kehittää itseään ja kaupan tekemistä rohkeasti uutta syleillen, mutta aina asiakkaan ehdoilla. Yhteiset arvot, periaatteet ja toimintatavat ovat työmme perusta kaikkialla. Keskitymme vastuullisuustyössämme ihmisten ja ympäristön hyvinvointiin. 

K Auto Oy toimii Volkswagen-, Audi-, SEAT-, Cupra-, Porsche- ja Bentley -henkilöautojen sekä Volkswagen Hyötyautojen maahantuojana ja markkinoijana Suomessa sekä SEATin osalta myös Virossa ja Latviassa. K Auto Oy toimii myös MAN-kuorma-autojen ja MAN- ja Neoplan-linja-autojen maahantuojana Suomessa. Lue lisää: www.k-auto.fi

Autokaupan avoimet työpaikat:

Mekaanikkoja K-Auton huoltoon Vantaalle
Hakuaika päättyy: 11.11.2022
Mekaanikkoja K-Auton Audi-huoltoon Vantaalle
Hakuaika päättyy: 31.10.2022
Vaihtoautomyyjä K-Auto, Lappeenranta
Hakuaika päättyy: 15.10.2022
Varaosamyyjä K-Auto, Hämeenlinna
Hakuaika päättyy: 31.10.2022
Mekaanikko K-Auton yleiskorjaamolle Kotkaan
Hakuaika päättyy: 14.10.2022
Huoltoneuvoja K-Auto Turkuun
Hakuaika päättyy: 14.10.2022
Huoltoneuvoja K-Auto Kuopio
Hakuaika päättyy: 9.10.2022
Korimekaanikko K-Auto, Hämeenlinna
Hakuaika päättyy: 26.10.2022
Mekaanikko Porsche Center Espoo
Hakuaika päättyy: 16.10.2022
Takaisin ylös