Automekaanikot, -myyjät ja huoltoneuvojat

K-Autolla, eli K-ryhmän autotoimialalla pääset tekemään töitä Suomen suosituimpien automerkkien kanssa. K-Auto tarjoaa mm. mekaanikon, huoltoneuvojan ja automyyjän tehtäviä.

K-Auto on markkinajohtaja Suomen autokaupassa. Sinulle on tarjolla lukuisia monimuotoisia urapolkuja kansainvälisessä konsernissa. Saat täydet mahdollisuudet kasvaa täyteen potentiaaliisi porukassa, joka kehittää itseään ja kaupan tekemistä rohkeasti uutta syleillen, mutta aina asiakkaan ehdoilla. 

Perinteisen automyynnin ja huoltotoiminnan lisäksi K-Auto vahvistaa omaa palveluliiketoimintaansa ja monikanavaista asiakaspalveluaan.

Miksi K-Auto?

  • Pääset tekemään töitä Suomen suosituimpien automerkkien kanssa: Audi, Volkswagen henkilö- ja hyötyautot, Seat, CUPRA, Porsche, Bentley.
  • Ison yrityksen erikoistumis- ja kehittymisvaihtoehdot: Pääset korjaamaan, huoltamaan, tarkistamaan, koodaamaan, johtamaan, myymään ja asiakaspalvelemaan kehittymistoiveidesi mukaan. Rooleja ovat esimerkiksi hyötyautomekaanikko, express-mekaanikko, sähköautomekaanikko, korimekaanikko, huoltoneuvoja, työnjohtaja, korjaamopäällikkö, uusien autojen myyjä, vaihtoautomyyjä.
  • Tukenasi Suomen autokaupan markkinajohtajan osaaminen: K-Auto-akatemian koulutukset, viimeisin osaaminen uusista teknologioista, parhaat työkalut & osaavimmat työkaverit.
  • K:laisena sinulla on käytössäsi K-ryhmän henkilökuntaedut sekä uramahdollisuudet kolmella toimialalla.

Automyyjäksi

Uuden ajan automyyjä on kanssamme samaa mieltä siitä, että onnistuneessa myyntityössä kaikki lähtee ensiluokkaisesta asiakaskokemuksesta.

Emme odota, että sinulla on kokemusta autobisneksestä, sillä asiakkaiden aito kohtaaminen ei katso alaa. Myyntityöstä sinulla on kuitenkin näyttöä muilta toimialoilta.

Olet erinomainen ihmistuntija ja avoin kommunikaatiolle asiakkaan toivomalla tavalla, kanavassa kuin kanavassa. Kaiken autoihin ja brändeihimme liittyvän me opetamme sinulle. 

Mekaanikoksi

K-Auton mekaanikkona työskentelet merkkikorjaamossamme tunnettujen brändiemme parissa. Tarjoamme asiakkaillemme ensiluokkaista palvelua huollossa ja vauriokorjauksessa 22 korjaamossa ympäri Suomen.

Rautaisessa tiimissämme työskentelee muun muassa henkilöautomekaanikkoja, hyötyautomekaanikkoja, raskaan kaluston mekaanikkoja, korimekaanikkoja ja automaalareita.

Avoimet työpaikat:

Tuotehoitaja, K-Auto Audi, Vantaa
Hakuaika päättyy: 28.7.2024
Mekaanikko, K-Auto Tampere
Hakuaika päättyy: 31.7.2024
Varaosavastaava, K-Auto Espoo
Hakuaika päättyy: 15.7.2024
Huoltoneuvoja, Porsche Center Espoo
Hakuaika päättyy: 14.7.2024
Mekaanikko, Porsche Center Espoo
Hakuaika päättyy: 14.7.2024
Korimekaanikko, K-Auto Lahti
Hakuaika päättyy: 18.8.2024
Takaisin ylös