Raportit ja presentaatiot

Keskon vuoden 2022 tammi-joulukuun tilinpäätöstiedote julkaistaan torstaina 2.2.2023 noin klo 8.00 pörssitiedotteena.

Kaikki aiheeseen liittyvät materiaalit julkaistaan tällä sivulla.

Englanninkielinen puhelinkonferenssi pidetään klo 9.00. Esityksen pitää Keskon pääjohtaja Mikko Helander ja kysymyksiin on vastaamassa pääjohtajan lisäksi myös Keskon toimialojen johtajat.  

Puhelinkonferenssiin osallistutaan osoitteessa: http://palvelu.flik.fi/teleconference/?id=10010519  

Konferenssiin osallistuminen edellyttää rekisteröitymistä. Rekisteröitymisen jälkeen saat puhelinnumerot ja PIN-koodin puheluun. Tilaisuus on katsottavissa myöhemmin tallenteena.

Suomenkielinen tiedotustilaisuus medialle, analyytikoille ja sijoittajille järjestetään klo 11.30 K-Kampuksella, osoitteessa Työpajankatu 12, Helsinki. Kahvitarjoilu klo 11.00 alkaen.

Kaikki asiasta kiinnostuneet ovat tervetulleita seuraamaan tilaisuutta webcastina osoitteessa  https://kesko.videosync.fi/2022-q4-tulokset. Kysymyksiä voi esittää lähetyksen chatin kautta. Tilaisuus on katsottavissa myöhemmin tallenteena. 

Lisätietoja: sijoittajasuhdejohtaja Hanna Jaakkola, puh. 010 532 3540.

 

Danske Bankin järjestämä sijoittajatilaisuus, jossa K-Auton Tom von Bonsdorff kertoi, miksi ja miten Kesko rakentaa maanlaajuista K-Lataus-verkostoaan ja edistää näin sähköautoilun yleistymistä Suomessa. 

Osakesäästäjän ilmainen lounas on kaikille Suomen osakesäästäjien jäsenille suunnattu webinaarisarja, jossa tutustutaan Suomen vaihdetuimpiin pörssiyhtiöihin.

Keskon talous- ja rahoitusjohtaja Jukka Erlund pitää webinaarissa presentaation 15.11. klo 11.-30-12.30. Presentaatio julkaistaan tällä sivulla lähempänä ajankohtaa. 

Webinaarisarjassa eri yhtiöiden edustajat kertovat mitä yritys tekee, ajankohtaisia kuulumisia yhtiöstä ja miltä tulevaisuus näyttää. Lisätietoja webinaarisarjasta saat osakesäästäjien nettisivuilta.

Kepler Cheuvreux, Autumn Conference, Paris.

Jukka Erlund, CFO ja Hanna Jaakkola, sijoittajasuhdejohtaja.

Keskon vastuullisuusstrategia päivitettiin keväällä 2022.

Englanninkielisessä, vastuullisuusteemoihin keskittyvässä virtuaalisessa sijoittajatapahtumassa 29.8.2022 kävimme läpi sitä, miten uuden vastuullisuusstrategian toteutus näkyy Keskon käytännön toiminnassa.

Lue lisää tapahtumasivulta.

SEB Nordic Large Cap Seminar 2022.

Esityksen pitää Jukka Erlund, CFO.

SEB:n järjestämä tilaisuus, jossa Keskon talous- ja rahoitusjohtaja Jukka Erlund kertoi yhtiön Q1-tuloksesta ja rakentamisen ja talotekniikan kaupan toimialajohtaja Jorma Rauhala oman toimialansa näkymistä.

Järjestimme Keskoa seuraaville analyytikoille tutustumiskäynnin K-Citymarket Ruoholahteen, minne on rakenteilla Suomen ensimmäinen ruokakaupan yhteyteen tuleva ruoan verkkokaupan automaattiavusteinen keräilyjärjestelmä.
Toimialajohtaja Ari Akseli avasi tilaisuudessa pitämässään esityksessä ruoan verkkokaupan tämänhetkistä kehitystä.

Takaisin ylös