Monipuoliset uravaihtoehdot

Jokainen K-kauppa on erilainen ja sitä on myös jokainen meistä. Etsimme jatkuvasti uusia huippuosaajia työskentelemään muun muassa asiakaspalvelun, yritysasiakasmyynnin, analytiikan, sovelluskehityksen, informaatioteknologian, tuotekehityksen, markkinoinnin ja viestinnän eri tehtävissä.

K:ssa vaikutamme joka päivä ihmisten arkeen sekä ympäröivään yhteiskuntaan. Luomme ruuan, rakentamisen ja liikkumisen saralla asiakkaillemme uusia ja innovatiivisia ratkaisuja ketterästi kokeillen, ja vastuullisesti kestävällä tavalla.

Olemme asiakkaiden asialla

Digitalisaatio mullistaa kaupan alaa ja uusia trendejä syntyy jatkuvasti - samalla kehittyy uusia tapoja palvella asiakkaiden tarpeita. K-ryhmässä voit olla kehittämässä arkea helpottavia ratkaisuja. Tukenasi on dataa 1,5 miljoonasta päivittäisestä asiakaskohtaamisesta.

Yhteistyössä itsenäisten K-kauppiasyrittäjien kanssa luomme ratkaisuja ja teemme kauppoja, joista parhaimmillaan tulee osa tuhansien ihmisten päivittäistä elämää.

Toimimme Suomen lisäksi Ruotsissa, Norjassa, Virossa, Latviassa, Liettuassa, Puolassa ja Valko-Venäjällä. Kansainvälisenä yhtiönä K-ryhmä tarjoaa kiinnostavia uramahdollisuuksia myös ulkomailla. Kansainvälisyys voi tarkoittaa myös yhteistyön tekemistä monikulttuurisessa työporukassa.

Pidämme hyvää huolta osaamisestasi

Arvostamme jokaisen K:laisen osaamista ja haluamme tehdä kaikkemme varmistaaksemme sinulle viihtyisän työpaikan ja tavoitteidesi mukaisen urakehityksen. Suomen suurimpana ja pohjoismaiden kolmanneksi suurimpana vähittäiskaupan toimijana pystymme tarjoamaan erilaisia mahdollisuuksia omien kykyjesi jalostamiseen.

Tervetuloa mukaan muutosmatkalle rakentamaan tulevaisuuden kauppaa ja Suomen moderneinta työpaikkaa!

Takaisin ylös