Ruokakauppa

Meillä K-ruokakaupoissa on positiivinen tekemisen meninki! Työskentely on mahdollista erilaisin tuntisopimuksin, joten työ sopii hyvin eri elämäntilanteissa oleville. Meillä on maan kattavin ja laajin ruokakauppaverkosto. Tarjoamme Suomen inspiroivimmat ruokakaupat ja alan parhaat digitaaliset palvelut, jotka on räätälöity asiakkaiden tarpeiden ja toiveiden mukaisesti.

Meillä on myös Suomen suurin ruokamedia, K-ruoka.fi, josta löytyy yli 8 000 ruokareseptiä arkeen ja juhlaan. K-ruoka.fi -mobiilisovelluksella on jo yli 600 000 käyttäjää ja reseptisivuilla on 1,5 miljoonaa viikottaista kävijää.

K-ruokakauppojemme liiketoiminta perustuu vahvasti kauppiasyrittäjyyteen. K-ruokakauppiaat huolehtivat omien kauppojensa valikoimista, asiakkaidensa palvelusta, henkilökuntansa osaamisesta, tuotteidensa laadusta ja liiketoimintansa tuloksellisuudesta oman kauppakohtaisen liikeidean mukaisesti.

K-ryhmässä käytössäsi ovat ajankohtaiset ja jatkuvasti tarjolla olevat kehittymismahdollisuudet. Kenties haluat haastaa itseäsi ammatillisesti ja edetä vaativampiin tehtäviin? Tarjoamme päällikkö- ja esimiesvalmennuksia, joiden kautta pääset kehittymään esimerkiksi K-Citymarketin tavaratalo- tai asiakaspalvelupäälliköksi. K-ryhmän koulutus- ja urapolkuvaihtoehdoista on mahdollisuus edetä aina kauppiaaksi asti K-kauppiasvalmennuksen kautta.

Tutustu kauppojemme koulutustarjontaan: www.k-academy.fi

K-ruokakauppiasurasta löydät lisätietoa täältä.

Alta löydät K-Marketin, K-Supermarketin, K-Citymarketin sekä Neste K -ketjun asiakaspalvelun ammattilaisten avoinna olevat tehtävät. Voit kysyä avoimia työpaikkoja myös suoraan K-kaupoistamme. Kespron työtehtävistä löydät lisätietoa täältä.

Ruokakauppojen avoimet työpaikat:

Takaisin ylös