K-ryhmään kuuluva ravintolatukku Kespro tarjoaa asiakkailleen räätälöidyt ja monipuoliset hankintaratkaisut sekä toimitus- ja noutopalvelut. Kaikki toiminta perustuu tinkimättömään laatuun ja aitoon asiakasymmärrykseen. Kespro haluaa tehdä ulkona syömisestä elämyksellisempää, vastuullisempaa ja suositumpaa.
Reinin Liha Oy on toiminut perheyrityksenä Hakaniemen Hallissa vuodesta 1972. Reinin Lihan leikkaamo sijaitsee Helsingin Sörnäisissä, josta toimitetaan ensiluokkaisia tuotteita valtakunnallisesti Suomen foodservice-asiakkaiden ja päivittäistavarakauppojen tarpeisiin. Tuotanto on erikoistunut karitsan- ja naudanlihaan. Työssä korostuvat oman käden tuntuma sekä tuotteiden ja palvelun ensiluokkainen laatu. Reinin Liha on osa K-ryhmään kuuluvaa Kesproa.
Helsingin kauppatorin laidasta vuonna 1880 alkunsa saanut Kalatukku E. Eriksson on Kesproon kuuluva itsenäinen yhtiö, joka on toiminnassaan erikoistunut huippulaatuisiin ja korkean jalostusasteen seafood- tuotteisiin. Kalatukku E. Erikssonin valikoima koostuu lähes tuhannesta eri seafood -tuotteesta. Yrityksen modernit toimitilat sijaitsevat Helsingin Roihupellossa, jossa on myös tehtaanmyymälä. Lisäksi yrityksellä myyntipiste Helsingin Wanhassa Kauppahallissa. Kalatukku E. Eriksson on osa K-ryhmään kuuluvaa Kesproa.