Kespro

Kespro on Suomen johtava foodservice-toimialan tukkukauppa, joka toimii sekä asiakasyritystensä että kuntien kumppanina Suomessa.

Kespro

K-ryhmään kuuluva ravintolatukku Kespro tarjoaa asiakkailleen räätälöidyt ja monipuoliset hankintaratkaisut sekä toimitus- ja noutopalvelut. Kaikki toiminta perustuu tinkimättömään laatuun ja aitoon asiakasymmärrykseen. Kespro haluaa tehdä ulkona syömisestä elämyksellisempää, vastuullisempaa ja suositumpaa.

Lisätietoa foodservice-tukku Kesprosta 

Reinin Liha

Reinin Lihan leikkaamo sijaitsee Helsingin Sörnäisissä, josta toimitetaan ensiluokkaisia tuotteita valtakunnallisesti Suomen foodservice-asiakkaiden ja päivittäistavarakauppojen tarpeisiin. Tuotanto on erikoistunut karitsan- ja naudanlihaan. Työssä korostuvat oman käden tuntuma sekä tuotteiden ja palvelun ensiluokkainen laatu. Reinin Liha on osa K-ryhmään kuuluvaa Kesproa.

> Lisätietoa Reinin Lihasta

Kalatukku E. Eriksson

Helsingin kauppatorin laidasta vuonna 1880 alkunsa saanut Kalatukku E. Eriksson on Kesproon kuuluva itsenäinen yhtiö, joka on toiminnassaan erikoistunut huippulaatuisiin ja korkean jalostusasteen seafood- tuotteisiin. Kalatukku E. Erikssonin valikoima koostuu lähes tuhannesta eri seafood -tuotteesta. Yrityksen modernit toimitilat sijaitsevat Helsingin Roihupellossa, jossa on myös tehtaanmyymälä. Lisäksi yrityksellä myyntipiste Helsingin Wanhassa Kauppahallissa. Kalatukku E. Eriksson on osa K-ryhmään kuuluvaa Kesproa.

> Lisätietoa Kalatukku E. Erikssonista

Takaisin ylös