K-lahjakorttien yritystilaukset

K-lahjakorteilla käytössäsi on Suomen monipuolisin kauppaverkosto ja verraton määrä vaihtoehtoja. Lahjansaaja voi valita yli miljoonasta eri tuotteesta, aina ruokatarvikkeista urheiluvälineisiin. Yksi kortti käy kaikissa K-ryhmän kaupoissa.

K-lahjakorttitilaukset yrityksille

K-lahjakortti käy maksuvälineenä K-ryhmän ketjussa, yli 1 400 K-kaupassa Suomessa.

Voit alla olevalla lomakkeella tilata kiinteäsummaisen K-lahjakortin arvoltaan 10 €, 20 € ja 50 € tai määritellä valitsemallesi K-lahjakortille ladattavan arvon 10 – 500 euron väliltä. Voit myös tilata Hyvä teko K-lahjakortin valitsemallasi arvolla 10-500 euron välillä. Hyvä teko K-lahjakortilla maksamista on rajoitettu niin, että sillä ei voi ostaa alkoholi-, tupakka-, tai Veikkaus-tuotteita eikä lahjakortteja. Kaikkien K-lahjakorttien voimassaoloaika on 24 kk.

K-lahjakortit toimitetaan postitse aina ilman arvoa, joten huomioithan, että K-lahjakortit eivät ole heti käyttövalmiita. K-lahjakorttien arvo ladataan, kun korttitilauksen lasku on maksettu, viimeistään kolmen päivän kuluttua maksun eräpäivästä. Lähetämme sähköpostilla vahvistuksen, kun kortit ovat ladatut ja käytettävissä.

Lisätiedot: lahjakortti@kesko.fi

Tällä lomakkeella voit tilata K-lahjakortteja yrityskäyttöön

Kiinteäsummaiset K-lahjakortit

Kiinteäsummaiset K-lahjakortit ovat 10 €, 20 € ja 50 € kortteja, joissa kortin arvo on painettu kortin koteloon. Arvo ladataan kortille, kun korttitilauksen lasku on maksettu.

Valitse itse arvo K-lahjakorttiin

K-lahjakortteihin voit myös itse valita arvoa 10-500 € väliltä. Kaikki K-lahjakortit käyvät maksuvälineenä kaikissa K-ryhmän ketjuissa, vaikka K-lahjakortin ilme olisikin esim. Intersportin. Halutessasi voit siis tilata ketjun ilmeellä olevan K-lahjakortin, jonka vastaanottaja voi käyttää missä tahansa K-ryhmään kuuluvassa kaupassa (kts. K-lahjakorttisivulta) 

Hyvä teko K-lahjakortit

Hyvä teko K-lahjakortteihin voit itse valita arvoa 10-500 € väliltä. Hyvä teko K-lahjakortilla maksamista on rajoitettu niin, että sillä ei voi ostaa alkoholi-, tupakka-, tai Veikkaus-tuotteita eikä lahjakortteja.

Lähetykseen lisätään toimituskulut (kts. toimitusehdot).

Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.

Kiinteäsummaiset K-lahjakortit
Valitse korttiKpl
Kaikki lahjakortit
Valitse korttiMerkitse arvo (10-500€)Kpl
Hyvä teko K-lahjakortilla ei voi maksaa alkoholi-, tupakka- ja veikkaustuotteita
Valitse korttiMerkitse arvo (10-500€)Kpl
Tilaajan tiedot
Y-tunnus / VAT-numero *
Yrityksen virallinen nimi*
Yhteyshenkilö*
Viitteemme tai kustannuspaikka
Laskutustapa*
Verkkolaskuosoite/OVT*
Välittäjätunnus/Operaattori*
Sähköpostiosoite*
Toimitusosoite*
Postinumero*
Postitoimipaikka*
Maa*
Yhteyshenkilön puhelinnumero*
Sähköposti*

 

Budget Sport lahjakortti

 

 

 

 

 

Budget Sport

 

 

 

 

 

Takaisin ylös