Lähi- ja pientuottajat

Ruokakaupat ovat vahvistaneet asemaansa lähiruokatuotteiden pääasiallisena ostopaikkana. K Suomen suurimpana lähiruokakauppana avaa lähi- ja pientuottajille mahdollisuuksia saada tuotteitaan K-ruokakauppojen valikoimiin.

K-ruokakaupoissa on Suomen laajin paikallisten tuotteiden valikoima: yhteensä noin 50 000 – 60 000 lähituotetta. Paikalliset tuotteet ovat K-kaupoille tapa erottautua ja räätälöidä valikoimaa vastaamaan paikallista kysyntää. K-kauppiaat hakevatkin aktiivisesti asiakkaita kiinnostavia uutuustuotteita lähi- ja pientuottajilta.

Oletko pientuottaja tai kuvaako lähiruoka yritystäsi? Ehdota meille tuotettasi myyntiin ja selvitetään yhdessä yhteistyömahdollisuuksia! Jokaisen tuottajan kanssa haemme ne yhteistyötavat, jotka sopivat tilanteeseen kaikkein parhaiten.

Kiinnostuitko?

Yhteistyö K-ryhmän päivittäistavarakaupan kanssa avaa monia mahdollisuuksia. Jos kiinnostuit laajentamaan jakelukanaviasi, ota yhteyttä meihin. Selvitetään ja kartoitetaan yhdessä tulevaisuuden mahdollisuudet yhteistyölle!

Arvioimme yhdessä tavarantoimittajan kanssa jokaista tuotetta tapauskohtaisesti ja selvitämme tuotteen mahdolliset menestymismahdollisuudet K-ruokakauppojen hyllyllä.

Lähetä sähköpostia meille osoitteeseen:
lahiruoka@kesko.fi

Voit myös olla yhteydessä suoraan oman alueesi K-kauppiaisiin ja ehdottaa tuotteitasi suoraan heille.

Lähiruokatreffit tuovat yhteen pientuottajat ja K-kauppiaat 

Lähiruoan tietä kaupan hyllyille on jo vuosia vauhditettu K-ryhmässä Lähiruokatreffeillä eri puolilla Suomea. Lähiruokatreffien tarkoituksena on saattaa yhteen kaupan alan ammattilaiset ja lähiruokatuottajat.

Vuosina 2014–2019 on järjestetty 36 Lähiruokatreffit 19 eri paikkakunnalla ympäri Suomea. Tapahtumissa on ollut yhteensä 530 eri tuottajaa esittelemässä tuotteitaan sekä 1500 kaupan edustajaa tutustumassa ja tekemässä kauppaa.

’’Suomalainen ruoka ja alkutuotanto on meille tärkeä asia. Haluamme auttaa yrittäjiä kaupallistamaan tuotteitaan ja saamaan niitä kauppojen valikoimiin. Kauppiaat antavat lähiruokatuottajille myös arvokasta palautetta esimerkiksi tuotteiden jatkokehitystä varten, K-ryhmän päivittäistavarakaupan vastuullisuusjohtaja Timo Jäske kertoo.

Takaisin ylös