Talouspalveluiden yhteydenottolomake

Täyttäessäsi lomaketta ilmoitathan tarkat tiedot, jotta palvelupyynnön käsittely on mahdollisimman sujuvaa. 

Huom. Rakentamisen ja talotekniikan kaupan, päivittäistavarakaupan ja Kespron varasto- ja terminaalituotteiden myyntilaskujen reklamointi suoraan toimialalle laskussa näkyvään osoitteeseen.

Mikäli asiasi koskee kaupan järjestelmiä tai tietotekniikkaan liittyviä ongelmia, olethan yhteydessä saamiesi ohjeiden mukaiseen tahoon.

Maksuhuomautukset ja tiliotteet voi lähettää lomakkeen liitteenä.

Tietosuoja Keskossa: https://kesko.fi/asiakas/tietosuoja-keskossa/Täytä laskujen numerot. Jos laskuja on enemmän kuin viisi kappaletta, lähetäthän listan laskuista liitetiedostona. Huom. sallitut tiedostomuodot .xlm, .csv tai excel Täytä laskujen numerot. Jos laskuja on enemmän kuin viisi kappaletta, lähetäthän listan laskuista liitetiedostona. Huom. sallitut tiedostomuodot .xlm, .csv tai excel Täytä laskujen numerot ja tarkenna laskukohtaisiin kenttin miksi lasku on aiheeton. Jos laskuja on enemmän kuin viisi kappaletta, lähetäthän listan laskuista liitetiedostona. Huom. sallitut tiedostomuodot .xlm tai .csv tai excel Täytä laskujen numerot. Jos laskuja on enemmän kuin viisi kappaletta, lähetäthän listan laskuista liitetiedostona. Huom. sallitut tiedostomuodot .xlm, .csv tai excel Täytä laskujen numerot. Jos laskuja on enemmän kuin viisi kappaletta, lähetäthän listan laskuista liitetiedostona. Huom. sallitut tiedostomuodot .xlm, .csv tai excel Täytä suorituksen tiedot: päivämäärä, kokonaissumma sekä viite. Täytä suorituksen tiedot: päivämäärä, kokonaissumma sekä viite. Liitä mukaan saamasi saldoilmoitus ja ilmoita tilinumero jolle raha palautetaan Kirjoita tähän mitä asia koskee, esimerkiksi puuttuvat raportit tai maksuväline, yhteystietojen päivitys.


Takaisin ylös