Talouspalveluiden yhteydenottolomake

Otamme käyttöön uuden lomakkeen ke 30.11. klo 17.30-18.30 välisenä aikana. Käyttöönoton hetkellä palvelussa voi olla katkoksia. Pahoittelemme häiriötä.

Täyttäessäsi lomaketta ilmoitathan tarkat tiedot, jotta palvelupyynnön käsittely on mahdollisimman sujuvaa. 

Huom. Rakentamisen ja talotekniikan kaupan, päivittäistavarakaupan ja Kespron varasto- ja terminaalituotteiden myyntilaskujen reklamointi suoraan toimialalle laskussa näkyvään osoitteeseen. Mikäli reklamaatio koskee toimittajan Onninen Oy laskua, katso ohjeet tästä. Laskukopioita voi pyytää täyttämällä lomakkeelle yhteystiedot ja alv-numeron, valitsemalla alasvetovalikosta yhteydenoton syyn "Tarvitsemme laskukopion" ja täyttämällä laskunumerot (1-5 kpl tai erillinen liite) kenttiin.

Mikäli asiasi koskee kaupan järjestelmiä tai tietotekniikkaan liittyviä ongelmia, olethan yhteydessä saamiesi ohjeiden mukaiseen tahoon.

Maksuhuomautukset ja tiliotteet voi lähettää lomakkeen liitteenä.

Tietosuoja Keskossa: kesko.fi/tietosuoja-keskossaTäytä laskujen numerot. Huomaathan, että ALV-numero on pakollinen. Jos laskuja on enemmän kuin viisi kappaletta, lähetäthän listan laskuista liitetiedostona. Huom. sallitut tiedostomuodot .xlm, .csv tai excel Täytä laskujen numerot ja asiakasnumero. Jos laskuja on enemmän kuin viisi kappaletta, lähetäthän listan laskuista liitetiedostona. Huom. sallitut tiedostomuodot .csv tai excel Täytä laskujen numerot, asiakasnumero ja tarkenna laskukohtaisiin kenttiin miksi lasku on aiheeton. Jos laskuja on enemmän kuin viisi kappaletta, lähetäthän listan laskuista liitetiedostona. Huom. sallitut tiedostomuodot .csv tai excel Täytä laskujen numerot ja ALV numero. Jos laskuja on enemmän kuin viisi kappaletta, lähetäthän listan laskuista liitetiedostona. Huom. sallitut tiedostomuodot .csv tai excel Täytä laskujen numerot. Jos laskuja on enemmän kuin viisi kappaletta, lähetäthän listan laskuista liitetiedostona. Huom. sallitut tiedostomuodot .xlm, .csv tai excel Täytä suorituksen tiedot: päivämäärä, kokonaissumma sekä viite. Liitä mukaan saamasi ilmoitus avoimesta saatavasta ja kirjoita viestisi avoimeen kenttään. Liitä mukaan saamasi saldoilmoitus ja ilmoita tilinumero jolle raha palautetaan Kirjoita tähän mitä asia koskee, esimerkiksi puuttuvat raportit tai maksuväline, yhteystietojen päivitys. Täytä suorituksenne tiedot: päivämäärä, summa sekä laskunumerot tai lähetä liitteenä. Kirjoita uusi laskutusosoite avoimeen kenttään tai liitä erillinen liite. Valitse oikea reskontra, päivämäärä ja yritys tai lähetä liitteenä saldovahvistuspyyntö.


Takaisin ylös