Omat merkit Pirkka ja K-Menu

Pirkalla, Pirkka Parhailla ja K-Menulla on keskeinen asema osana K-ruokakauppojen monipuolista valikoimaa.

Laatu ja edullisuus Pirkka-sarjan menestystekijöitä

Hyvän arjen ruokaelämysten ei tarvitse olla vaikeita, aikaavieviä tai kalliita. Pirkka on vaivattomasti ja jokaisen ulottuvilla.

Pirkka-tuotteissa yhdistyvät korkea laatu ja edullisuus. Pirkka-tuotesarjan yli 2 800 tuotteella on merkittävä asema osana K-ruokakaupan kokonaisvalikoimaa. 

Pirkka-tuotesarjan tuotteet ovat laadukkaita, ja edullisempia kuin vastaavat merkkituotteet. Tuotteiden taustalla tehty työ ja hinta–laatusuhde vaikuttavat Pirkka-sarjan hyvään menestykseen.

Uusia tuotteita Pirkka-sarjaan tulee vuosittain noin sata. Pirkka-sarjaan kuuluvia Pirkka Luomu -tuotteita on yli 200 ja Pirkka Reilun kaupan -tuotteita yli 20, ja tuotevalikoimaa kehitetään aktiivisesti.

Suomalainen tuote aina etusijalla Pirkka-sarjaan

Suomalainen tuote on aina etusijalla valittaessa tuotteita Pirkka-sarjaan edellyttäen, että tuotteelle asetetut laatu- ja hintakriteerit täyttyvät. Pirkka-tuotteista yli 1000 on valmistettu tai kasvatettu Suomessa. Pirkka on merkittävä työllistäjä, sillä Pirkka-tuotteita valmistetaan yli 180 yrityksessä ympäri Suomea. Pirkka myös tarjoaa monelle pienelle suomalaiselle yritykselle mahdollisuuden saada tuotteet valtakunnallisesti myyntiin ja kasvattaa tuotantoaan hallitusti. Lisäksi etuna on, että markkinoinnista ei tarvitse huolehtia, vaan Pirkka-tuotteiden markkinoinnista vastaa K-ryhmä. Tuoretuotteiden, kuten lihan ja lihajalosteiden, sekä nestemäisten maitotaloustuotteiden, kuten maitojen ja kermojen, kotimaisuusaste on erittäin korkea, jopa 100 prosenttia.

Kaikkiin Suomessa valmistettuihin Pirkka-tuotteisiin merkitään valmistajan nimi sekä paikkakunta. Ulkomaisiin Pirkka-tuotteisiin merkitään valmistusmaa. Tuotteissa on noin 600 suomalaista alkuperämerkittyä tuotetta: lähes 300 Hyvää Suomesta, noin 100 Sirkkalehti- ja noin 200 Avainlippu -merkittyä tuotetta.

Lue lisää Pirkka-sarjasta: www.k-ruoka.fi/pirkka

 

Pirkka Parhaat - Ruokaa aidoimmillaan

Pirkka Parhaisiin valitaan alkuperältään, raaka-aineiltaan tai valmistustavaltaan erityiset kriteerit​ täyttäviä tuotteita. Pirkka Parhaat on helppo tunnistaa kaupan hyllyiltä.​ Nimen lisäksi tuotteiden pakkausilme poikkeaa muista Pirkka-tuotteista ja myös muista tuotemerkeistä.​ Maailman makujen lisäksi tavoitteena on tuoda sarjaan asiakkaiden toivomia suomalaisia tuotteita.

Pirkka Parhaat avaa ovet nautinnollisempaan ruokakulttuuriin. Herkulliset ja huippulaadukkaat tuotteet syntyvät parhaista aineksista, oman alansa mestarien käsissä. Jos suhtaudut ruokaan intohimolla, edellytät erinomaista laatua ja haluat aitoja ja alkuperäisiä makuelämyksiä, Pirkka Parhaat tarjoaa parhaimman vastineen rahallesi.

Pirkka Parhaat -tuotteita on noin 300.

 

K-Menu – Pieni hinta on katettu

K-Menu-sarjan valttina on edullisuus. K-Menu-tuotteet ovat laadukkaita ja arkeen sopivia perustuotteita, esimerkiksi tuorelihoja, lihajalosteita, makaroneja, mehuja, pakasteita ja säilykkeitä. Painopiste on peruselintarvikkeissa, eli juuri niissä tuotteissa, joissa hinnalla on kuluttajien valintapäätöksissä eniten merkitystä. K-Menu-sarja tarjoaa hintatietoisille asiakkaille mahdollisuuden säästää ruokamenoissa.

K-Menu-sarjan pakkaukset ovat värikkäitä ja ne erottuvat hyllystä raikkaalla ja hyvin tunnistettavalla ilmeellä. Tuotteita on noin 200. 

Lue lisää K-Menusta: www.k-ruoka.fi/k-menu

Laatu varmistetaan K:n tuotetutkimuksessa

Kuluttajan on voitava luottaa tuotteiden ja niiden valmistusprosessien laatuun ja turvallisuuteen joka päivä. Siksi tuotteiden laatua valvotaan jatkuvasti. Jokaisen K-ruokakauppojen oman merkkituotteen, niin Pirkan, Pirkka Parhaiden, K-Menun kuin Euro Shopperinkin varmistetaan K:n tuotetutkimuksessa. Vuosittain tutkitaan yli 10 000 tuotenäytettä.

K-ryhmä seuraa aktiivisesti ruokatrendejä sekä kuluttajien toiveita, ja omien merkkien valikoimia kehitetään myös niiden perusteella.

Voit antaa palautetta Pirkka-, Pirkka Parhaat, K-Menu, ja Euro Shopper -tuotteista osoitteessa www.k-ruoka.fi/palaute.

Takaisin ylös