Kesätyö

Mahtavaa, että olet etsimässä kesätyöpaikkaa sivuiltamme! Alla olevasta listasta löydät tällä hetkellä haussa olevat avoimet kesätyöpaikkamme. Jos etsit kesätyöpaikkaa kaupasta, kannattaa käydä myös kysymässä suoraan oman alueesi K-kauppiaalta kesätyömahdollisuuksista.

Kesätöissä opit tärkeitä taitoja työelämää varten. Opit kokeneemmilta työkavereilta kaupan alan monipuolisesta arjesta ja tehtävistä. Saat kenties ensikosketuksen asiakaspalveluun ja pääset pelastamaan asiakkaan päivän huikealla palvelulla. Kesätyö K-ryhmässä on hyvä ponnahduslauta työelämään. Pääset kartuttamaan kokemusta, jota kuka tahansa työnantaja arvostaa!

Kesätyöpaikkoja on tarjolla K-ryhmän kaikissa toiminnoissa: mm. ruoka- ja rautakaupoissa myyjänä, varastotehtävissä logistiikassa, autohuoltamoissa, tukuissa ja toimistoissa. Huomaa, että kesätyöpaikkatilanne vaihtelee kauppakohtaisesti - joihinkin paikkoihin kesätyöntekijöitä tarvitaan enemmän, ja joissain pärjätään myös kesällä vakihenkilökunnan voimin. Kesällä 2021 koronatilanne saattaa vaikuttaa kesätyöpaikkojen määriin ja lisätyövoiman tarve vaihtelee erityisen paljon alueiden ja kauppojen välillä.

Olemme mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa, joka tarkoittaa, että meillä saat työhösi kunnollisen perehdytyksen, mielekkään työkokemuksen ja mukavan työyhteisön. Voit luottaa siihen, että saat työehtosopimuksen mukaista palkkaa, asiaankuuluvan kirjallisen työsopimuksen sekä työtodistuksen.

Näin haet kesätöitä

Haaveiletko kesätyöstä, jossa saat opettavaisia uusia kokemuksia, kivoja työkavereita ja ikioman palkkapussin? K-ryhmään kuuluu kymmeniä hyvin menestyviä kauppaketjuja, siksi meille on myös monta väylää tulla kesätöihin.

 Avoinna olevia kesätyöpaikkoja voit selata tämän sivun lopusta. Jos et löydä listasta sinulle sopivaa työtä, kannattaa käydä kysymässä suoraan oman alueesi K-kaupasta kesätyömahdollisuuksia.

Starttaa ajoissa

Kesätyöpaikkaa kannattaa alkaa metsästää jo vuoden alussa. Suurin osa kesätyöpaikoistamme julkaistaan yleensä jo tammi-helmikuussa.Vaikka varsinainen haku ei olisikaan vielä käynnissä, K-kauppiaat tarkastelevat juuri tuolloin kesän henkilöstötilannetta. 

Huom! Hakuja aukeaa pitkin kevättä. Sivulle on koottu tällä hetkellä auki olevat paikat. 

Ole aktiivinen

Yksi tehokas tapa saada kesätyö on mennä itse lähimpään K-kauppaan kauppiaan juttusille, sillä K-kauppiaat ovat itsenäisiä yrittäjiä, jotka rekrytoivat itse oman henkilökuntansa. Nykäise kauppiasta rohkeasti hihasta – aito kiinnostus herättää aina positiiviset fiilikset. Kerro miksi olet kiinnostunut tulemaan juuri kyseiseen paikkaa ja mitä haluaisit oppia. 

Persoonallinen ote

Panosta työhakemukseen. Tuo oma persoonallisuutesi reilusti esiin ja kerro, miksi haluat juuri kyseiseen työhön. Hyvä työhakemus on yksilöllinen, ytimekäs ja siitä ilmenee, että olet innokas oppimaan uutta.            

Tutustu ja tienaa -kesäharjoittelu

Tutustu työelämään ja tienaa -harjoittelu on Kaupan liiton ja PAM:n tukema kesäharjoittelujakso, joka on tarkoitettu peruskoululaisille, kymppiluokkalaisille, VALMA- ja TELMA-koulutuksiin osallistujille ja lukiolaisille (ei ylioppilaiksi valmistuneille), jotka eivät aikaisemmin ole olleet työssä kaupan alalla lukuun ottamatta mahdollisia aikaisempia tutustumisjaksoja. Vuosittain noin 650 nuorta tutustuu K-ryhmän töihin Tutustu ja tienaa -harjoittelun kautta.

Lue lisää Tutustu ja tienaa -harjoittelusta ja kuinka haet paikkaa. 

Tsemppiä kesätyöpaikan etsimiseen!

Avoimet kesätyöpaikat

Rajaa hakua

Myyjiä joulusesonkiin (15-25 h/vko) K-Citymarket Vantaa Koivukylä
Kesko Oyj/K-Citymarket - Suomi: Vantaa
Hakuaika päättyy: 1.11.2021
Myyjiä joulusesonkiin (20 h/vko) K-Citymarket Rovaniemi
Kesko Oyj/K-Citymarket - Suomi: Rovaniemi
Hakuaika päättyy: 24.10.2021
Myyjiä joulusesonkiin (15-25 h/vko) K-Citymarket Turku Skanssi
Kesko Oyj/K-Citymarket - Suomi: Turku
Hakuaika päättyy: 24.10.2021
Myyjiä joulusesonkiin (15-20 h/vko) K-Citymarket Joensuu Pilkko
Kesko Oyj/K-Citymarket - Suomi: Joensuu
Hakuaika päättyy: 17.10.2021
Myyjiä joulusesonkiin (10 h/vko) K-Citymarket Mäntsälä
Kesko Oyj/K-Citymarket - Suomi: Mäntsälä
Hakuaika päättyy: 17.10.2021
Myyjiä joulusesonkiin (12-30 h/vko) pääkaupunkiseudun K-Citymarket-tavarataloihin
Kesko Oyj/K-Citymarket - Suomi: Helsinki
Hakuaika päättyy: 17.10.2021
Myyjiä joulusesonkiin (15 h/vko) K-Citymarket Kuusamo
Kesko Oyj/K-Citymarket - Suomi: Kuusamo
Hakuaika päättyy: 24.10.2021
Myyjiä joulusesonkiin (5 h/vko) K-Citymarket Pieksämäki
Kesko Oyj/K-Citymarket - Suomi: Pieksämäki
Hakuaika päättyy: 24.10.2021
Kaikki avoimet työpaikat
Takaisin ylös