Tule meille kesätöihin!

Mahtavaa, että olet etsimässä kesätyöpaikkaa sivuiltamme! Löytyisikö K:n kesätyövalikoimasta jotain sinulle sopivaa?

Haaveiletko kesätyöstä, jossa opit uusia taitoja ja pääset viettämään kesän kivojen työkavereiden kanssa? Olit sitten opiskelija tai etsimässä ensimmäistä työpaikkaasi, olet tullut oikeaan paikkaan. Kesätöissä opit tärkeitä taitoja työelämää varten ja löydät toivottavasti myös suuntaa tulevaisuuden uralle. 

Ruokaa, rakentamista, autoja - Millainen kesätyöntekijä sinusta tulee?

K-ryhmässä on tarjolla noin 6000 kesätyöpaikkaa ympäri Suomen. Valikoimastamme löytyy kesätyöpaikkoja mm. ruoka- ja rautakaupoissa myyjänä, varastotehtävissä logistiikassa, autohuollon ja -myynnin tehtävissä, urheiluvälineliikkeissä sekä tukuissa ja toimistoissa. 

Tietoa hakuajoista:

  • K-ruokakauppojen kesätyöpaikoista suurin osa on haussa helmikuussa. Ruokakaupoissa työnantajana on K-kauppias, joka hakee työntekijöitä oman aikataulunsa mukaan. Ruokakauppojen työpaikat löytyvät alla olevasta listauksesta hakuaikana. Jos oman lähikaupan hakuilmoitusta ei löydy listalta, voit olla myös yhteydessä suoraan kauppaan ja tiedustella tilannetta.
  • KCM:n kassa- ja käyttötavaraosastojen kesätyöpaikkoihin päättyy haku helmikuun puolivälissä. K-Citymarketin kassojen ja käyttötavaran kesätyöpaikat löydät kätevästi myös omana listanaan. 
  • K-Rauta-kauppojen kesätyöhauista suuri osa päättyy helmikuun puolen välin tienoilla. K-Rautojen kesätyöpaikat listattuna.
  • Päivittäistavarakaupan logistiikkaan Vantaan Hakkilassa sekä Onnisen logistiikkaan Hyvinkäällä haetaan tammi-maaliskuussa paljon kesä- ja kausityöntekijöitä varastotyöhön. Hae mahdollisimman pian, sillä paikkoja täytetään jo hakuaikana. Tutustu varastotyöhön ja hae.
  • K-ryhmän Tampereen palvelukeskus hakee kymmeniä henkilöstö- ja taloushallinnosta kiinnostuneita kesätöihin. Haku on auki helmikuun loppuun ja työ sopii esimerkiksi oman alan kesätyötä etsivälle korkeakouluopiskelijalle. Haku Tampereen palvelukeskuksen kesätyöpaikkoihin.

Tämän sivun lopussa olevasta listasta löydät yllä olevien lisäksi myös Intersportin, Budget Sportin, Onnisen, Kespron, K-Auton ja K-ryhmän toimistojen kesätyöpaikat hakuaikana.

Olemme mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa, joka tarkoittaa, että meillä saat kunnollisen perehdytyksen työhösi, mielekkään työkokemuksen ja mukavan työyhteisön. Voit luottaa siihen, että saat työehtosopimuksen mukaista palkkaa, asiaankuuluvan kirjallisen työsopimuksen sekä työtodistuksen.

 

 

Näin haet kesätöitä

Kaikki K-ryhmän avoimet kesätyöpaikat löytyvät tämän sivun lopussa olevasta listasta. Hakuja aukeaa pitkin kevättä - sivulle on koottu tällä hetkellä auki olevat paikat. 

Kesällä 2022 koronatilanne saattaa edelleen vaikuttaa kesätyöpaikkojen määriin sekä haun aikatauluihin ja lisätyövoiman tarve vaihtelee erityisen paljon alueiden ja kauppojen välillä.

Ole aktiivinen

Jos sinulle sopivan K-ryhmän myymälän kesätyöpaikkoja ei ole listalla, kannattaa ottaa yhteys suoraan toivomaasi kesätyöpaikkaan ja tiedustella tilannetta. K-ruoka- ja rautakauppiaat ovat itsenäisiä yrittäjiä, jotka rekrytoivat itse oman henkilökuntansa. Kerro miksi olet kiinnostunut tulemaan juuri kyseiseen paikkaa ja mitä haluaisit oppia. Huomioi myös, että kesätyöntekijöiden tarve vaihtelee: jossain tarvitaan paljon kesäapua, toisaalla pärjätään koko kesä oman henkilökunnan voimin. 

Persoonallinen ote

Panosta työhakemukseen. Tuo oma persoonallisuutesi reilusti esiin ja kerro, miksi haluat juuri kyseiseen työhön. Hyvä työhakemus on yksilöllinen, ytimekäs ja siitä ilmenee, että olet innokas oppimaan uutta.

Tsemppiä kesätyöpaikan etsimiseen!

 

Avoimet kesätyöpaikat

Rajaa hakua

AMMATTITAITOINEN MYYJÄ ULKOMYYMÄLÄÄN K-RAUTA PORVOOSEEN
K-Rauta - Suomi: Porvoo
Hakuaika päättyy: 24.5.2022
Mekaanikko kesäksi K-Auton MAN Center Espooseen
MAN Korjaamo - Suomi: Espoo
Hakuaika päättyy: 27.5.2022
Kesätyöntekijä (35 h/vko) K-Supermarket Hyrrä, Tuusula
K-Supermarket - Suomi: Tuusula
Hakuaika päättyy: 27.5.2022
Myyjä (20h/vko) Budget Sport Joutsensilta, Oulu
Budget Sport Joutsensilta - Suomi: Oulu
Hakuaika päättyy: 22.5.2022
Kassamyyjiä kesäksi K-Rauta Sodankylä
K-Rauta - Suomi: Sodankylä
Hakuaika päättyy: 25.5.2022
Tukkumyyjä Kespron ratkaisumyyntiin K-ryhmään
935 Ratkaisumyynti - Suomi: Kuopio
Hakuaika päättyy: 20.5.2022
Logistiikkatyöntekijöitä (15-37,5 h/vko) lähetystehtäviin Kesko Logistiikkaan
Kesko Oyj/Kesko Logistiikka - Suomi: Uusimaa, Vantaa
Hakuaika päättyy: 31.5.2022
Myyjä kesäksi, K-Market Teekkarinkatu, Tampere
K-Market - Suomi: Tampere
Hakuaika päättyy: 22.5.2022
Huoltoneuvoja K-Auto, Forssa
Forssa, New Garage - Suomi: Forssa
Hakuaika päättyy: 22.5.2022
Myyjiä / verkkokaupan työntekijöitä (25 h/vko) kesäksi Budget Sport Ideapark, Lempäälä
Budget Sport Lempäälä Ideapark - Suomi: Lempäälä
Hakuaika päättyy: 30.5.2022
Varastotyöntekijöitä, logistiikka Hyvinkää Onninen
Onninen Oy - Suomi: Hyvinkää
Hakuaika päättyy: 31.5.2022
Burger King fast food työntekijä Neste K Lappeenranta
Kesko Oyj/PT-kauppa - Suomi: Lappeenranta
Hakuaika päättyy: 15.6.2022
Logistiikkatyöntekijöitä kesäksi Kesko Logistiikkaan
Kesko Oyj/Kesko Logistiikka - Suomi: Uusimaa, Vantaa
Hakuaika päättyy: 31.5.2022
Kaikki avoimet työpaikat
Takaisin ylös