Uutiset ja tiedotteet

Tarkenna aihe


491 uutista ja tiedotetta

Tammikuu 2022

Sami Haverinen kolmen K-Marketin kauppiaaksi Porissa

K-RYHMÄ  ALUETIEDOTE 21.1.2022 Sami Haverinen aloittaa kauppiasuransa Porissa kolmella K-Marketilla. Maaliskuun alusta alkaen huhtikuun alkupäiviin hän ottaa vastuun portaittain K-Market Karhunpesästä, K-Market Sirkustorista ja K-Market Otavankadusta.

Media, Lounais-Suomi

21.01.2022 10.00

K-ryhmä lisää merkittävästi koronan kotitestien myyntipaikkoja: antigeenitestit jatkossa K-ruokakauppojen lisäksi K-Raudan, Onnisen ja urheilukauppojen valikoimaan

K-ryhmä tuo koronan kotitestit K-ruokakauppojen lisäksi K-Rautoihin, Onninen Express -myymälöihin sekä Intersport- ja Budget Sport -liikkeiden valikoimaan. Tavoitteena on kattaa suomalaisten kasvanutta kotitestikysyntää aiempaa paremmin.  

Media

20.01.2022 09.45

Oskari Lintula ja Sanna Marttinen Espoon K-Market Pohjantähden kauppiaiksi

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 20.1.2022 Oskari Lintula ja Sanna Marttinen aloittavat maaliskuun alusta Espoon K-Market Pohjantähden kauppiaina.

Media, Etelä-Suomi

20.01.2022 09.00

Ruokaostokset kotiovelle jopa muutamassa kymmenessä minuutissa: K-ryhmä ja Wolt aloittavat yhteistyön Oulussa

Ruoan verkkokaupan pikatoimitukset kasvattavat suosiotaan, ja pian ne ovat saatavilla laajemmin myös Oulussa, kun K-Market Linnanherkku aloittaa pikatoimitusten tarjoamisen. Kauppa tarjoaa Wolt-sovelluksessa tilattavaksi kattavan perusvalikoiman lisäksi esimerkiksi runsaasti erilaisia valmisruokavaihtoehtoja ja paikallisia tuotteita. Tilausten ripeästä toimituksesta kaupalta asiakkaiden kotiovelle vastaavat Woltin lähettikumppanit.

Asiakas, Pohjois-Suomi, Media

20.01.2022 08.30

Uutta Vaasassa: Ruokakaupan ostokset kotiovelle jopa muutamassa kymmenessä minuutissa

Ruoan verkkokaupan pikatoimitukset kasvattavat suosiotaan, ja nyt ne ovat saatavilla myös Vaasassa, kun K-ryhmä ja Wolt aloittavat kaupungissa yhteistyön. Asiakas voi tehdä Woltin sovelluksen tai verkkosivujen kautta tilauksen K-Market Vaasanpuistikkoon, josta Woltin lähettikumppanit kuljettavat ruokaostokset pikana kotiovelle. Ruokakaupan tarjonnan nopeisiin toimituksiin yhdistävä toimintamalli on Vaasassa uusi ja toiminnassa torstaista lähtien.

Asiakas, Media, Länsi-Suomi

20.01.2022 08.30

Ensi kertaa Rovaniemellä: Ruokaostokset kotiin jopa muutamassa kymmenessä minuutissa

Ruoan verkkokaupan pikatoimitukset kasvattavat suosiotaan, ja pian ne ovat saatavilla myös Rovaniemellä, kun K-ryhmä ja Wolt aloittavat kaupungissa yhteistyön. Tästä päivästä lähtien asiakas voi tehdä Woltin sovelluksen tai verkkosivujen kautta tilauksen K-Market Toriporttiin, josta Woltin lähettikumppanit kuljettavat ruokaostokset pikana asiakkaan kotiovelle. Ruokakaupan tarjonnan nopeisiin toimituksiin yhdistävä toimintamalli on Rovaniemellä uusi.

Asiakas, Pohjois-Suomi, Media

20.01.2022 08.30

Ensi kertaa Kuopiossa: Ruokakaupan ostokset kotiovelle jopa muutamassa kymmenessä minuutissa

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 20.1.2022 Ruoan verkkokaupan pikatoimitukset kasvattavat suosiotaan ja pian ne ovat saatavilla myös Kuopiossa, kun K-ryhmä ja Wolt aloittavat kaupungissa yhteistyön. Tästä päivästä lähtien asiakas voi tehdä Woltin sovelluksen tai verkkosivujen kautta tilauksen keskustan K-Market Kalakukosta, josta Woltin lähettikumppanit kuljettavat ruokaostokset pikana asiakkaan kotiovelle. Ruokakaupan tarjonnan nopeisiin toimituksiin yhdistävä toimintamalli on Kuopiossa uusi.

Asiakas, Itä-Suomi, Media

20.01.2022 08.30

Ruokaostokset kotiovelle jopa muutamassa kymmenessä minuutissa: K-ryhmä ja Wolt aloittavat yhteistyön Lahdessa

Ruoan verkkokaupan pikatoimitukset kasvattavat suosiotaan, ja pian ne ovat saatavilla laajemmin myös Lahdessa, kun K-Market Rautatienkatu aloittaa pikatoimitusten tarjoamisen. Kauppa tarjoaa Wolt-sovelluksessa tilattavaksi kattavan perusvalikoiman, jota laajennetaan asiakastarpeiden perusteella.  Tilausten ripeästä toimituksesta kaupalta asiakkaiden kotiovelle vastaavat Woltin lähettikumppanit.

Asiakas, Media, Etelä-Suomi

20.01.2022 08.30

Kesko valittiin jälleen maailman 100 vastuullisimman yrityksen listalle

Vain yksi yritys maailmassa – Kesko Suomesta – on valittu yritysten vastuullisuutta tutkivan Corporate Knightsin julkaisemalle maailman 100 vastuullisimman yrityksen listalle joka vuosi vuodesta 2005 alkaen. Vuoden 2022 Global 100 -listalle on nostettu tarkan vastuullisuusarvioinnin pohjalta maailman yhden prosentin parhaimmisto yrityksiä.

Vastuullisuus, Sijoittaja, Media

19.01.2022 15.00

Timo Toivanen aloittaa kauppiasuransa K-Market Lohjanportissa

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 19.1.2022 Timo Toivanen aloittaa kauppiasuransa  20.2. Lohjan K-Market Lohjanportissa.

Media, Etelä-Suomi

19.01.2022 11.00

Takaisin ylös