Töihin K-Citymarketiin

K-Citymarket-ketjuun kuuluu 81 tavarataloa 54 eri paikkakunnalla. K-Citymarket-myymälöiden liiketoiminta perustuu kauppiaiden ja Keskon yhteistyöhön siten, että käyttötavarakaupasta vastaa K-Citymarket ja elintarvikekaupasta vastaavat itsenäiset K-kauppiaat. Yhdessä teemme töitä sen eteen, jotta kaupassa olisi kiva käydä. Tarjoamme monipuolisia työtehtäviä kaupan eri osastoilla sekä esihenkilörooleissa.

Miksi työ K-Citymarketissa

 • Monipuoliset työtehtävät: Tarjoamme monipuolisia, vastuullisia ja vaihtelevia työtehtäviä huippuporukassa.
 • Työsopimuksia eri elämäntilanteisiin: Tarjoamme erilaisia työsopimusvaihtoehtoja monenlaisiin elämäntilanteisiin: vuorotyötä, yötyötä, osa-aikatyötä ja kokoaikatyötä. Työ sopii hyvin opiskelijalle, mutta myös kokoaikaiseksi ammatiksi.
 • Urapolut:  Isossa tavaratalossa on monipuoliset mahdollisuudet oman osaamisen laajentamiseen eri osastojen työtehtävissä. Työn ohessa on mahdollisuus suorittaa myös alan opintoja, kouluttautua kaupan esihenkilötehtäviin ja edetä urallasi. K-ryhmässä sinulla on mahdollisuus monipuolisiin urapolkuihin niin K-kaupoissa kuin K-ryhmän muissa tehtävissä. Yhteensä meitä K:laisia on 40 000 seitsemässä maassa.
 • K:n henkilöstöedut: Tarjoamme vakavaraisen ja vastuullisen työantajan, hyvät työsuhde-edut ja tukea työhyvinvointiin.

Työtehtävät K-Citymarketissa

K-Citymarket-myymälöiden liiketoiminta perustuu kauppiaiden ja Keskon yhteistyöhön siten, että käyttötavarakaupasta vastaa K-Citymarket ja elintarvikekaupasta vastaavat itsenäiset K-kauppiaat.

Myyjän tehtävät: Myyjänä merkityksesi asiakkaan ostoskäynnin onnistumisessa on ratkaisevan tärkeä. Vastaat omalta osaltasi siitä, että kaupassa on kiva käydä.

  • Kassatyössä työtehtäviisi kuuluu asiakkaiden huomiointi ja tervehtiminen, sekä ostosten ja maksutapahtumien käsittely sujuvasti ja huolellisesti linjakassalla ja itsepalvelukassalla. Lisäksi  osaamisen ja kokemuksen karttuessa saatat työskennellä myös asiakaspalvelupisteessä, kassatoimistossa tai postipisteessä.
  • Käyttötavaraosastoilla työskentelet kodin, vapaa-ajan sekä pukeutumisen tuoteryhmien parissa. Työtehtäviisi kuuluu muun muassa asiakkaiden huomiointi ja tervehtiminen, kuorman käsittely ja tarkistus, hyllysaatavuudesta huolehtiminen, myymäläkunnon ja varastokunnon ylläpitäminen sekä esillepanojen ja kampanjoiden rakentaminen. Varmistat osaltasi myös sujuvan kassapalvelun toteutumista avustamalla kassalla työskenteleviä työkavereitasi puhelimitse ja osallistumalla tarvittaessa ruuhkanpurkuun kassalla.
  • Elintarvikeosastoilla työtehtäviisi kuuluu asiakkaiden huomiointi ja tervehtiminen, tuotteiden vastaanottotarkastus, hyllytys sekä esillepano ohjeistuksen mukaisella tavalla. Lisäksi tehtäviisi kuuluu saldohallinnan toimenpiteiden toteuttaminen: saldo-oikaisut, reklamointi, inventointi, hävikin seuranta ja minimointi. Vastaat omalta osaltasi kaupan siisteydestä ja järjestyksestä sekä hintojen oikeellisuudesta.
  • Parasta myyjän tehtävässä on työn monipuolisuus ja mahdollisuus oman osaamisen kehittämiseen eri osastoilla sekä työskentely huippuporukassa tiiminä; omalla osastolla tehdään töitä yhdessä, yhteisen tavoitteen saavuttamiseksi.

 

Esihenkilötehtävät: K-Citymarketissa on tarjolla monipuolisia esihenkilötehtäviä

  • Osastovastaavan työtehtävät elintarkeosastoilla: Osastovastaavana varmistat osastollasi hyvän asiakaspalvelun toteutumisen, vastaat asiakaspalautteisiin ja hyödynnät niistä saatua palautetta. Hoidat reklamaatiotilanteet ja raportoit ne eteenpäin, seuraat osastosi tunnuslukuja ja varmistat tavoitteiden mukaisen toiminnan. Osallistut myymälän päivittäisiin työtehtäviin ja vastaat päivittäisestä työnjohtamisesta sekä työvuorosuunnittelusta. Työtehtäviisi kuuluu myös hävikin seuranta, valikoiman hallintaan liittyviä tehtäviä sekä palvelun laadun kehittämistä.

  • Asiakaspalvelupäällikkö toimii kassaosaston ja asiakaspalvelun esihenkilönä. Hän vastaa osastonsa asiakastyytyväisyydestä ja kassamyyjien asiakaspalveluosaamisesta ja sen kehittämisestä. Kaupan rahankäsittely ja rahastuksen oikeellisuus ovat hänen vastuullaan kuten myös henkilöstöasiat

  • Osastopäällikkö toimii käyttötavaraosaston esihenkilönä.  Osastopäällikkö on vastuussa oman osastonsa asiakastyytyväisyydestä ja henkilöstönsä asiakaspalveluosaamisen ylläpidosta ja kehittämisestä varsin laajan tuotevalikoimamme osalta. Hän vastaa kokonaisuudessaan osastonsa myynnistä ja tuloksesta sekä osaston henkilöstöasioista.

  • Tavaratalopäällikön tehtäväkenttä on monipuolinen ja laaja. Hän vastaa käyttötavarapuolen asiakastyytyväisyydestä, myynnistä ja tuloksesta, markkinoinnista, henkilöstöasioista ja henkilöstön työtyytyväisyydestä ja hyvinvoinnista. Lisäksi tavaratalopäällikkö kehittää ja koordinoi koko kaupan toimintaa yhteistyössä elintarvikekaupasta vastaavan K‑kauppiaan kanssa.

  • Esihenkilövalmennusohjelmamme (päällikkövalmennus & tavaratalopäällikkövalmennus) käynnistyvät vuosittain ja tarjoavat erinomaisen perehdytyksen K-Citymarket-käyttötavaran esihenkilönä toimimiseen. Käytännönläheiset valmennusohjelmat toteutetaan monimuoto-opiskeluna sisältäen käytännön harjoittelua kaupassa, lähiopetuspäiviä ja case-tehtäviä. Valmennusohjelmaan tullaan vakituiseen työsuhteeseen ja työskennellään valitussa kaupassa yhdessä esihenkilönä toimivan mentorin kanssa perehtyen käytännönläheisesti esihenkilön päivittäisiin työtehtäviin. Inspiroivien ja innostavien lähiopetuspäivien aikana pääsee verkostoitumaan kollegoiden kanssa eri puolilta Suomea sekä ketjumme asiantuntijoiden kanssa. Valmennusohjelma kestää noin 10 kuukautta. 
K-Citymarketin avoimet työpaikat

 

Työntekijämme kertovat

Takaisin ylös