Kespron työpaikat

Kespro on Kesko Oyj:n omistama Suomen johtaja foodservice-palvelujen tarjoaja, jolla on Suomen laajin HoReCa-alan tukkuvalikoima.

Kespro haluaa tehdä ulkona syömisestä vastuullisempaa, elämyksellisempää ja suositumpaa. Kehitämme aktiivisesti omaa tukkutoimintaamme digitaalisin palveluin, ja tehokkailla tilaus- ja logistiikkajärjestelmillä. Ulkona syömisen kasvaessa myös räätälöinnin tarve kasvaa kahviloiden ja ravintoloiden erilaistuessa. Kuluttajat ovat yhä tiedostavampia, samalla ravintoloitsijoiden odotukset ja vaatimukset tukkupalveluja kohtaan kasvavat.

Kespro on osa Keskon päivittäistavarakauppaa ja johtava Foodservice-alan tukkukauppa Suomessa. Meidän missiona on tehdä ulkona syömisestä elämyksellisempää, vastuullisempaa ja siten suositumpaa. Asiakkaitamme ovat mm. ravintolat, hotellit, kahvilat, liikenneasemat, julkishallinnon laitokset, K-ryhmän kaupat sekä jälleenmyyntiasiakkuudet. Asiakkaita meillä on noin 25 000. Kespron toiminnot muodostuvat 5 myyntialueesta ja 14 Noutotukusta. Liikevaihtomme on yli 800 miljoonaa euroa ja henkilöstöä meillä on yli 500.

Noutotukkumme ympäri Suomen palvelevat asiakkaitamme, joita ovat mm. ravintolat, hotellit, kahvilat, liikenneasemat, julkishallinnon laitokset, K-ryhmän kaupat sekä jälleenmyyntiasiakkuudet. www.kespro.com

Kespron avoimet työpaikat:

Takaisin ylös