Heidi ja Markku Ahtola aloittavat kesän ottamalla vastaan Helsingin K-Supermarket Pohjois-Haagan

K-Supermarket Pohjois-Haaga saa uudet kauppiaat, kun Heidi ja Markku Ahtola aloittavat siellä kauppiaina 1.6. Ahtolat jatkavat myös vantaalaisen K-Supermarket Herkkupähkinän kauppiaina.

”Alue vaikuttaa ihanan idylliseltä ja mukavan yhteisölliseltä. Asiakkaat tulevat läheltä ja kaikki tekeminen lähteekin asiakkaista. Meille asiakas on aina ykkönen, olemme kaupalla asiakasta varten ja haluammekin painottaa sitä kaikessa toiminnassamme. Toivomme asiakkaidemme rakentavan kauppaa yhdessä meidän kanssamme heitä parhaiten palvelevaan suuntaan”, kertovat Ahtolat.

Uudet kauppiaat aikovat rakentaa K-Supermarket Pohjois-Haagaa niin, että siitä tulee alueen asukkaille helposti ja lähellä käytävä ruokakauppa niin juhlaan kuin arkeen ja josta saa kaiken tarvittavan oikeaan hintaan. Ahtolat aikovat päivittää myymälää tämän vuoden aikana ja paneutua erityisesti sujuvan asioinnin kehittämiseen. He pitävät kauppakunnon siistinä ja käytävät tarpeeksi väljinä. Suuria rakenteellisia muutoksia ei kauppaan ole tiedossa, mutta he aikovat keksiä kaupalle kaikenlaista uutta ja mukavaa. Kauppa jatkaa myös jo alkanutta yhteistyötä Wolt-pikatoimituksista.

”Lisäämme ja pidämme laajasti edullisia K-Menu -tuotteita valikoimassamme sekä pyrimme luomaan hyviä eräkampanjoita tuotteille yhdessä teollisuuden edustajien kanssa. Palvelemme asiakkaitamme yksilöllisesti ja otamme heidän toiveensa mahdollisimman hyvin huomioon kaupan kehityksessä”, uudet kauppiaat kertovat suunnitelmistaan.

Myös henkilökunta on kauppiasparille todella tärkeä. He tekevät yhdessä henkilökunnan kanssa suunnitelmia ja miettivät kehitysideoita ja tapahtumia.

”Haluamme, että henkilökunta viihtyy työssään hyvin. Kun näin on, pystymme yhdessä luomaan kaupalle meidän kauppa -fiiliksen, mikä ei jää asiakkailtakaan sitten huomaamatta.”

Ahtolat pyrkivät vastuullisuuteen kaikessa, mitä kaupalla tehdään. Ruokahävikkiä kitketään monin tavoin. Käytössä on erittäin tehokkaita ja uudenaikaisia työkaluja, joilla hävikki vähenee huomattavasti. Ahtolat aikovat tuoda kaupalle myös toivotun punalaputuksen, jolla pyritään vähentämään hävikkiä ja tarjoamaan hyödyllinen paikka ostoskorissa niille tuotteille, joilla on vielä käyttöaikaa jäljellä. Myymättä jääneen hävikin kauppiaat lahjoittavat jatkossakin hyväntekeväisyysjärjestöille.

Yhteistyö nuorten, koulujen, järjestöjen ja yhdistysten parissa ja ylipäätään alueellinen toiminta ovat Ahtoloiden sydäntä lähellä.

”Mahdollistamme myös Pohjois-Haagassa erilaisia työkokeiluja sekä työharjoittelupaikkoja. Yhdessä tekeminen, auttaminen ja osallistuminen alueen toimintaan luo ihanan yhteenkuuluvuuden tunteen ja tuo iloa ihmisille ja meille. Sponsorointiyhteistyötä olemme tehneet aina Plussa-sponsorointisopimuksen avulla ja sen kautta ovatkin vanhempainyhdistykset ja urheiluseurat saaneet mukavasti kerrytettyä varoja tapahtumiin ja toimintaansa. Myös näissä tapahtumissa olemme mielellämme olleet auttamassa ja tukemassa toimintaa itse paikan päällä.”

K-Supermarket Pohjois-Haagan nykyinen kauppias Marika Lindfors toivottaa onnea ja menestystä seuraajilleen ja kiittää menneistä vuosista:

”Vuodet ovat vierineet hurjaa vauhtia ja 16 kauppiasvuoden ja Pohjois-Haagassa vietettyjen 10 vuoden jälkeen haluan tällä erää ottaa aikaa perheelleni ja keskittyä kaikkein tärkeimpään. Työ on ollut erittäin antoisaa ja haluan kiittää asiakkaitamme, henkilökuntaani, yhteistyökumppaneitamme sekä kollegoita yhteistyöstä vuosien aikana.”

Heidi Ahtola on työskennellyt nuoresta tytöstä saakka ruokakaupoissa Helsingissä ja Espoossa. Kokemusta onkin kertynyt jo 32 vuotta. Heidin isoäiti toimi myös kauppiaana yli 90-vuotiaaksi asti, joten kauppiuus on ollut läsnä jo pienestä pitäen. Yrittäjän ammattitutkinto ja K-kauppiasvalmennus antoivat kokemuksen lisäksi eväät omaan yrittäjyyteen. Lisäksi Heidi on kouluttautunut johtamisen- ja yritysjohtamisen erikoistutkintojen parissa.

Markku Ahtola on puolestaan työskennellyt pienestä pojasta saakka K-Citymarket- ja K-Supermarket-kaupoissa. Liiketalouden opinnot, yrittäjän ammattitutkinto ja rakkaus ruoanlaittoa kohtaan ovat viitoittaneet hänen tietään kauppiuuteen.

Ahtoloiden perheeseen kuuluu labradorinnoutaja Esko, jonka kanssa puuhatessa vapaa-ajan ongelmia ei ole. Kuntosali, uinti ja talvisin hiihto kuuluvat urheiluarkeen. Pariskunta myös tarkkailee lintuja ja liikkuu luonnossa, mikä on mukavaa vastapainoa hektiselle kaupan arjelle.


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös