K-ryhmä työpaikkana

K:ssa vaikutamme joka päivä ihmisten arkeen sekä ympäröivään yhteiskuntaan. Luomme ruuan, rakentamisen ja liikkumisen saralla innovatiivisia ratkaisuja ketterästi ja kokeillen, vastuullisesti kestävällä tavalla. Meillä pääset aitiopaikalle tekemään merkityksellistä työtä ja tyytyväisiä asiakkaita - K-ryhmän koko ja kasvu varmistavat, että myös omien tavoitteiden toteuttaminen on mahdollista.
Meillä teet työtä, jolla on merkitystä ihmisten arkeen.

K-ryhmän työyhteisö on kehittyvä ja osin kansainvälinenkin, sillä vaikka olemme suomalainen yritys, meillä on toimintaa seitsemässä maassa ympäri Eurooppaa. Olemme paljon enemmän kuin kauppa, ja tarvitsemme eri alojen asiantuntijoita digikehitykseen ja datan hyödyntämiseen. 

Työskentelimme sitten Suomessa tai ulkomailla, teemme töitä yhteisten tavoitteiden eteen. Yhteiset arvot, periaatteet ja toimintatavat ovat työmme perusta kaikkialla. 

Monipuolisia vaihtoehtoja

Kaupan ala on jatkuvassa murroksessa ja K-ryhmässä pääset mukaan ohjaamaan tätä muutosta. Tekemisen mittakaava on meillä laaja. Tarjoamme erilaisia mahdollisuuksia jatkuvaan ammattitaidon jalostamiseen itsellesi asettamien tavoitteidesi mukaisesti. Isona kansainvälisenä organisaationa meillä on mahdollisuuksia urakehitykseen ja tehtävien vaihtoon myös yhtiöstä tai toimialasta toiseen. Vuosittain meistä yli 4000 vaihtaa tehtäviä K-ryhmän sisällä!

Tee oma urakarttasi - ja toteuta se!

K-ryhmässä sinulla on mahdollisuus kehittyä monenlaisia kehittymispolkuja pitkin. Monipuolinen kokemus eri tehtävistä sekä erilaisiin tehtäviin valmentava koulutus ovat hyvä perusta uusiin haasteisiin. 

Tarjoamme erilaisia malleja urasuunnitteluun ja tuemme kehittymistäsi monipuolisesti. Osaamisen kehittäminen on meillä muutakin kuin valmennuksia. Periaatteenamme on, että suurin osa (70 %) oppimisesta tapahtuu työssä oppimalla, 20 % toisilta oppimalla ja 10 % on perinteisempää kouluttautumista. Voit hyödyntää koko osaamisen kehittämisen kokonaisuutta laatiessasi oman kehityssuunnitelmasi.

Kattavat henkilöstöedut

Tarjoamme henkilöstölle monipuolisia ja kattavia henkilöstöetuja. Ehdottomasti suosituin henkilöstöetu on K-ryhmän henkilökuntaetukortti, jolla saa alennusta monista kaupoista ympäri Suomen.

​Lisäksi Kesko-konsernissa on käytössä muun muassa ePassi, jota voi hyödyntää itselleen parhaalla tavalla omiin harrastuksiin, työmatkoihin tai hyvinvointipalveluihin. Tai vaikka kaikkiin näihin!

Takaisin ylös