K-ryhmä työpaikkana

Keskon työyhteisö on kehittyvä ja kansainvälinen. Yhteiset arvot, periaatteet ja toimintatavat ovat työmme perusta kaikkialla.

Kaupan uudisraivaaja

Kesko on uudistuva kaupan alan yhtiö, joka haluaa olla alansa edelläkävijä myös tulevaisuudessa. Kesko ja K-kauppiaat muodostavat K-ryhmän, jonka ytimessä ovat itsenäisten kauppiasyrittäjien luotsaamat kaupat.

Meitä yhdistää innostus kaupan tekemistä kohtaan sekä kauppiashenkinen asenne, joka näkyy positiivisena tekemisen meininkinä, reippaana vastuunottona sekä mahdollisuutena vaikuttaa työn tekemiseen. Emme pelkää tarttua toimeen oli kyse sitten asiakkaan palvelemisesta tai työkaverin auttamisesta.

Asiakkaiden asialla

Kuluttajien käyttäytymisen ja asiakkaiden tarpeiden muuttuessa mekin muutumme ja tavoitteenamme on ylittää asiakkaiden odotukset myös jatkossa - niin verkossa kuin kivijalkakaupassakin. Meillä tehtävissä menestyminen edellyttää aitoa kiinnostusta kaupan alaa kohtaan.

Kehity kanssamme kaupan eri tehtävissä

Meillä aktiivisuus palkitaan ja kehittymismahdollisuuksia tarjotaan aina mahdollisuuksien mukaan. Haluamme panostaa työntekijöidemme kehittymismahdollisuuksiin, koska K-ryhmä uudistuu yhdessä osaavien tekijöidensä kanssa. Entä millaista kehittymistä sinä toivot? Ehkä askelta eteenpäin, suunnan vaihtoa tai hyppyä sivusuunnassa kohti uusia haasteita?

Isossa talossa kehittymistäsi tukee mahdollisuus vaihtaa tehtäviä yhtiöstä tai toimialasta toiseen sekä monipuoliset urapolut, jotka voivat viedä sinut tulevaisuudessa esimieheksi, kauppiasyrittäjäksi tai johtotehtäviin. K-instituutin koulutusten avulla voit kasvattaa ja syventää osaamistasi.

Suomalainen yhtiö kansainvälisillä markkinoilla

K-ryhmä tarjoaa myös kansainvälisiä työskentelymahdollisuuksia. Meitä K-ryhmäläisiä on yhteensä noin 45 000 ja toimimme yhdeksässä maassa: Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Virossa, Latviassa, Liettuassa, Puolassa, Venäjällä ja Valko-Venäjällä. Olemme aidosti kansainvälinen yhtiö; henkilöstöstämme 54 prosenttia työskentelee Suomessa, 46 prosenttia muissa maissa.

Vastuullisuusohjelma toiminnan tukena

Vastuullisuus on Keskossa ja K-kaupoissa jokapäiväistä työtä, jonka avulla autamme asiakkaitamme tekemään hyviä valintoja. Haluamme helpottaa asiakkaiden elämää, tarjota hyvinvointia edistäviä, laadukkaita tuotteita ja palveluja sekä opastaa asiakkaita niiden oikeaan käyttöön. Keskitymme vastuullisuustyössämme ihmisten ja ympäristön hyvinvointiin. K Code of Conduct -toimintaohjeistomme ohjaa kaikkea toimintaamme.

Teemme ja tarjoamme laadukasta työtä

•Meillä on tyytyväiset työntekijät ja osaavat esimiehet.
•Tarjoamme mielekkäitä ja monipuolisia työtehtäviä sekä mahdollisuuden kehittyä.
•Olemme kaupan alan houkuttelevin työpaikka.
•Tarjoamme turvallisen ja terveellisen työympäristön.

Takaisin ylös