Odotukset työntekijöillemme

Meitä yhdistää innostus kaupan tekemistä kohtaan sekä yrittäjähenkinen asenne, joka näkyy positiivisena tekemisen meininkinä, hyvänä tiimihenkenä sekä mahdollisuutena vaikuttaa työn tekemiseen. Jokaisella on oma vastuualueensa, mutta kaveria ei jätetä. Yhteisiä pelisääntöjä noudattamalla työt hoituvat sujuvasti.

Katso yllä olevasta videosta työntekijöidemme ajatuksia toimintaperiaatteistamme.

K-ryhmän omat toimintaperiaatteet ovat tapa tehdä asiat yhdessä sovitulla tavalla. Meillä kaiken toiminnan taustalla on neljä periaatetta:

Toimimme suoraan, avoimesti ja rehellisesti
Edistämme avointa viestintää ja olemme rehellisiä toisiamme kohtaan.

Annamme selkeän suunnan
Mielestämme on tärkeää huolehtia siitä, että organisaatiossa kaikki tietävät, mitä pitää saavuttaa ja millaisella suunnitelmalla, asetamme selkeät tavoitteet ja mittaamme aikaansaannoksia. Osaamme myös reagoida ketterästi muuttuviin olosuhteisiin ja vaihtaa tarvittaessa tapaa toimia. Osallistamme myös toisiamme ja osallistumme päätöksentekoon.

Laitamme itsemme peliin
Otamme vastuun omasta työstämme ja olemme aktiivisia jo ennen kuin sitä meiltä odotetaan. Kyseenalaistamme ja ehdotamme rohkeasti uudenlaisia tapoja tehdä asioita ja jaamme osaamistamme myös muille.

Luotamme ihmisiin
Kannustamme ja innostamme toisiamme antamalla niin hyvää kuin rakentavaakin palautetta. Puhumme työkavereille arvostavasti ja teemme mielellämme yhteistyötä muiden kanssa.

K Code of Conduct kuuluu meille kaikille

Kesko haluaa olla yrityksenä vastuullisuuden edelläkävijä, ja myös sidosryhmät vaativat Keskolta vastuullisuutta. Vastuullisuuden vaatimus ulottuu kaikkialle, missä Kesko toimii.

K-ryhmän yhteinen K Code of Conduct toimii vastuullisen liiketoiminnan ohjeena ja oikein toimimisen yrityskulttuurin lähteenä Keskolle, K-kauppiaille ja heidän henkilökunnalleen. Se auttaa ja tukee meitä tekemään vastuullisia päätöksiä ja valintoja. 

 

Takaisin ylös