Töihin logistiikkaan

K-ryhmällä on kaksi Suomen vilkkaimpiin kuuluvaa logistiikkakeskusta, joista voit valita työpaikkasi: päivittäistavarakaupan logistiikkakeskus Vantaan Hakkilassa sekä Onnisen logistiikkakeskus Hyvinkäällä.

Töihin logistiikkaan? Katso avoimet paikat tai tee avoin hakemus 

Alla olevassa listassa ovat päivittäistavarakaupan ja Onnisen varastojen tällä hetkellä avoinna olevat työpaikat. Päivittäistavarakaupan alueterminaaleihin voit lisäksi hakea avoimella hakemuksella (kts. alla).

Logistiikan avoimet tehtävät:

Avoimet hakemukset alueterminaaleihin

Päivittäistavarakaupan alueterminaalien varastotehtäviä löytyy Turusta, Tampereelta, Oulusta ja Kuopiosta. Aluekeskusten varastotehtäviin voit hakeutua ottamalla yhteyttä aluekeskuksen yhteyshenkilöön.

  • Turku: Aluepäällikkö Janne Lehti 
  • Tampere: Aluepäällikkö Matti Tammisto
  • Oulu: Aluepäällikkö Kaarlo Hyvönen
  • Kuopio: Aluepäällikkö Timo Backman

Sähköpostit ovat muotoa: etunimi.sukunimi@kesko.fi

Miksi varastotyö K:ssa?

Varastotyö on hyvä vaihtoehto, sillä töitä on tarjolla runsaasti, ansioihin voi itse vaikuttaa hyvällä suoriutumisella. Työhön ei tarvita aikaisempaa koulutusta tai kokemusta - tärkeämpää on motivaatiosi oppia.

  • Palkka on hyvä ja pääset vaikuttamaan siihen itse: K maksaa varastotyöntekijöille kilpailukykyistä suoritelisää TES-palkan päälle. Työehtosopimuksen mukaisen palkan ja lisien päälle maksamme työsuoritukseen perustuvaa suoritepalkkiota. Päivittäistavarakaupan varastotyön erityispiirteenä on lisäksi TES:n määrittämään olosuhdelisään perustuva pakkas- ja viileävarastojen korkeampi tuntipalkka.
  • Erilaisiin elämäntilanteisiin: Varastotyö on monen mielestä joustavaa ja itsenäistä. Tarjoamme erilaisia työsopimusvaihtoehtoja monenlaisiin elämäntilanteisiin: vuorotyötä, yötyötä, osa-aikatyötä, kokoaikatyötä sekä tarvittaessa työhön kutsuttavien sopimusta. Työ sopii hyvin opiskelijalle, mutta myös kokoaikaiseksi ammatiksi
  • Urapolut: Varastotyö tarjoaa myös urapolkuja pidemmälle ja työn ohessa on mahdollista suorittaa alan opintoja. Myös esihenkilöt ja logistiikan asiantuntijarooleihin, kuten reklamaatiokäsittelijäksi tai toimintojen kehittäjäksi haluavat palkkaamme suureksi osaksi talon sisältä. Sinulla on mahdollisuus vaihtaa tehtäviä myös K-ryhmän sisällä - yhteensä meitä K:laisia on 40 000 seitsemässä maassa.
  • K:n henkilöstöedut: Työntekijän käytössä ovat myös K-ryhmän kattavat henkilöstöedut kolmella toimialallamme

Millaista työ on?

Päivittäistavarakaupan keskusvarastolla varastotyöntekijän työ on useimmissa tapauksissa käytännössä tuotteiden äänikeräilyä, eli siistiä sisätyötä, jota tehdään itsenäisesti. Toki valittavana on paljon muunlaisiakin tehtäviä. 

Onnisen Hyvinkään jakelukeskuksessa varastotyöntekijän työhön kuuluu useita erilaisia varastoalueita ja työ pitää sisällään muun muassa tuotteiden vastaanottoa, keräilyä ja lastausta. 

Työntekijämme kertovat

Aleksi toimii kuljetusesimiehenä päivittäistavarakaupan keskusvarastolla Vantaalla:

Marika on töissä äänikeräilijänä päivittäistavarakaupan keskusvarastolla Vantaan Hakkilassa:

Millaista on olla töissä Onnisen logistiikkakeskuksessa:

Petteri työskentelee Onnisen logistiikkakeskuksessa kaapelitehtaalla:

Kati työskentelee Onnisella asiakastilausten keräilyssä ja pakkaamisessa sekä perehdyttää uusia työntekijöitä:

 

Tietoa meistä

Keskon päivittäistavarakaupan logistiikassa työskentelee noin 2500 K:laista ja se on yksi suurimmista alan toimijoista Suomessa. Logistiikkaverkostoon kuuluu mm. 1300 ruokakauppaa, 6000 horeca-asiakasta, 1500 tavarantoimittajaa ja 60 tuontimaata. Vantaan Hakkilan keskusvarastolta toimitetaan ruoka koko Suomen K-kauppoihin.

Onnisen Hyvinkään jakelukeskus toimittaa päivittäin noin 20-30 000 tilausriviä asiakkailleen ympäri Suomen. Onninen palvelee teknisen tukkukaupan yritysasiakkaita ja on Suomessa alansa markkinajohtaja. Onninen tarjoaa kattavan valikoiman tuotteita ja palvelukokonaisuuksia urakoitsijoille, teollisuudelle, infra-alan toimijoille ja jälleenmyyntiasiakkaille. 

Takaisin ylös