K-stipendi

AMK-opiskelija, suorittamalla ammattikorkeakouluopintoihin liittyvän työharjoittelun hyvin arvosanoin K-kaupassa tai K-ryhmässä, voit hakea 500 euron arvoista K-stipendiä.

Stipendiohjelma on osa pitkäjänteistä yhteistyötä, jota olemme tehneet ammattikorkeakoulujen kanssa. Ohjelma koskee kaikkia ammattikorkeakouluopiskelijoita. Ohjelma on voimassa toistaiseksi.

Toivomme onnistuneiden harjoittelujen lisäävän kaupan alan kiinnostusta ja työtehtävien tuntemusta sekä kannustavan opiskelijoita hakeutumaan meille töihin tulevaisuudessa. Nuoret, alaa opiskelevat aktiiviset harjoittelijat voivat myös tarjota työnantajalle raikkaita ajatuksia ja uusia ideoita.

Kuka voi saada stipendin?

K-stipendiä voi anoa ammattikorkeakouluopiskelija, joka suorittaa opintoihinsa kuuluvan työharjoittelun vähintään hyvin arvosanoin K-kaupassa tai K-ryhmän toimipisteessä. Voit tiedustella mahdollisuutta harjoitteluun suoraan haluamastasi kaupasta tai Keskon tukiyksiköistä. 

Kannattaa olla aktiivinen ja soittaa tai mennä reippaasti käymään kaupassa, jossa harjoittelu kiinnostaisi. Lopullisen päätöksen mahdollisuudesta työharjoitteluun tekee harjoittelupaikan esimies.

Lisätietoja K-stipendistä

K-stipendiohjelman säännöt

Näin haet K-stipendiä

Konsernin HR, Ilona Castrén, puh. 050 585 7006, ilona.castren(at)kesko.fi

Takaisin ylös