Kesko Logistiikka

Kesko Logistiikka on Keskon omistama tehokas ja luotettava kaupan alan logistiikkapalvelujen tuottaja ja alansa edelläkävijä. Yksikön keskeisin tehtävä on tuottaa logistiikkapalveluja Kesko-konsernin toimialayhtiöille, lisäksi palveluja tarjotaan myös konsernin ulkopuolisille yrityksille.

Kesko Logistiikka aloitti toimintansa syksyllä 2016, kun Keskon entinen logistiikkayhtiö Keslog Oy sulautettiin Keskoon. Aikaisempi Keslog Oy muodostettiin K-ryhmässä 2006 alussa, jolloin konsernin kuljetus- ja huolintaliike Kesped Oy ja päivittäistavarakaupan varastotoiminnot yhdistettiin yhdelle toimijalle.

Palvelumme

Kesko Logistiikka on Suomen suurimpia logistiikan toimijoita. Kansainvälinen kuljetus- ja huolintaosaaminen, kattava lämpötilahallittu kuljetus- ja terminaaliverkosto sekä mittava varastokapasiteetti tarjoavat asiakkaillemme kilpailukykyiset ratkaisut.

  • Kansainväliset tuontikuljetuksemme kattavat tavarantoimitukset Suomeen yli 100 maasta. Tarjoamme myös vientikuljetuksia.

  • Lämpötilahallittu kuljetusverkostomme kattaa koko maan. Kuljetusterminaalimme sijaitsevat Tampereella, Kuopiossa, Oulussa, Jyväskylässä, Mikkelissä, Kouvolassa, Seinäjoella ja Porissa. Teemme päivittäin noin 3 500 asiakaskäyntiä 300 sopimusautollamme.

  • Kesko Logistiikan 140 000 m²:n laajuiset varastot sijaitsevat Vantaalla.

 

Avoimet työpaikat

Laajuutensa ansiosta Kesko Logistiikka tarjoaa monipuolisesti työtehtäviä ja urapolkuja eri alojen ammattilaisille. Palveluksessamme on yli 1700 työntekijää, joiden tehtävät vaihtelevat ulkomaankuljetusten ja jakelukuljetusten hoitamisesta varastointiin ja erilaisiin asiantuntija- sekä esimiestehtäviin.

Jätäthän hakemuksen avoimiin työpaikkoihimme. Etsimme jatkuvasti eri alojen osaajia joukkoomme.

Hakemusten perusteella osa hakijoista kutsutaan henkilökohtaisesti käymään. 

 

Yhteystiedot

Kesko Logistiikka 
PL 40, 00016 Kesko
Käyntiosoite: Kyytitie 31, Vantaa

Puhelinvaihde: 010 53 050

Sähköposti: etunimi.sukunimi@kesko.fi

Takaisin ylös