K-stipendiohjelman säännöt

§ 1 Stipendin saajana voi olla ammattikorkeakoulussa opiskeleva henkilö (päivä- tai iltaopiskelija), joka suorittaa K-ryhmän toimipisteessä vähintään 2 kuukauden ja enintään 6 kuukauden (max 30 opintopistettä) mittaisen yhtenäisen työharjoittelun.

§ 2 Harjoittelu arvioidaan K-ryhmän harjoittelupaikan esimiehen toimesta. Stipendin saadakseen harjoittelusta tulee saada ”kiitettävä” tai ”hyvä” arvosana. Arviointi tehdään erilliselle arviointilomakkeelle, jonka allekirjoittaa K-ryhmän harjoittelupaikan esimies. Oppilaitoksen harjoittelunohjaaja hyväksyy harjoittelun ja siihen liittyvän harjoitteluraportin tehdyksi allekirjoittamalla saman lomakkeen.

§ 3 Harjoittelun tulee liittyä ammattikorkeakouluopintoihin kuuluvaan pakolliseen, maksimissaan 30 opintopisteen laajuiseen työharjoitteluun.

§ 4 Oppilaitoksittain on stipendikiintiö

1) Jos oppilaitoksen stipendikiintiö ei ylity hetkenä, johon mennessä stipendihakemukset tulee toimittaa Keskolle, kaikille todistuksen lähettäneille myönnetään stipendi.

2) Jos kiintiö ylittyy, harjoittelijoista kiitettävän arvosanan saaneet ovat etusijalla stipendin saajina.

3) Jos kiitettävän saaneita on enemmän kuin kiintiössä on stipendejä, stipendin saajat arvotaan. Arvonta suoritetaan Keskossa.

§ 5 Stipendi voidaan myöntää henkilölle vain kerran.

§ 6 Kesko pidättää oikeuden tulkita ja/tai tehdä muutoksia  stipendijärjestelmään koskeviin sääntöihin.

Takaisin ylös