K-kauppiaaksi

Kauppa on K-ryhmän sydän ja meitä K-ryhmäläisiä yhdistää aito innostus kauppaa ja sen kehittämistä kohtaan. K-kauppiaana johdat oman kauppasi yritystoimintaa itsenäisesti Keskon tukemana.

Kauppiaana pääset rakentamaan unelmiesi kauppaa, ja menestymään itsenäisenä yrittäjänä.  Johdat ja kehität toimintaasi parhaaksi katsomallasi tavalla, mutta yhteistyössä Keskon kanssa. K-ryhmän tuella ja ketjutoiminnalla, taataan asiakaslähtöisyys, liiketoiminnan tehokkuus ja kilpailuetujen toteutuminen. Keskon keskeisiä tehtäviä ovat tuotteiden keskitetty hankinta, valikoimanhallinta, logistiikka sekä ketjukonseptien ja kauppapaikkaverkoston kehittäminen. Kesko sopii myös pitkäaikaiset yhteistyömallit eri kumppaniyritysten kanssa.

Kauppiaan työn tärkein tavoite on asiakkaan odotusten ylittäminen ja uusiin tarpeisiin vastaaminen. Päätät itse, mitä teet ja miten. Asetat myös raamit työntekijöidesi tekemiselle. Hyvin tehty työ näkyy niin asiakkaiden kasvoilla kuin tuloksena viivan alla.

K-kauppiaan työ on oikea kaupankäynnin käytännön korkeakoulu; opit liiketoiminnan kaikista osa-alueista. Kauppiaidemme mielestä parasta työssä onkin sen monipuolisuus: olet tiiviisti mukana myymälätyössä ja toimit tarpeen mukaan monessa roolissa toimitusjohtajasta talonmieheen.

K-ryhmä järjestää kauppiaille koulutusta, joka antaa konkreettisia työkaluja mm. talous- ja henkilöstöasioiden hoitoon. Tukena on myös aktiivinen kauppiasverkosto, jonka kanssa vaihtaa ajatuksia ja kokemuksia. 

Tarvitsemme jatkuvasti uusia kauppiaita uusiin tai vanhoihin kauppapaikkoihin. Tule kehittymään kanssamme!

Takaisin ylös