Asiantuntijatyö

Meillä pääset kehittämään oman alasi asiantuntijuutta suuressa kansainvälisessä yrityksessä. Uudistuva K on eri alojen asiantuntijoille monipuolinen työympäristö, jossa pääsee työskentelemään kolmella eri toimialalla tunnettujen brändien parissa. Moniammatillinen yhteistyö ja muuttuva kaupan ala tekevät työpäivistä ja työn sisällöstä vaihtelevia. Jokainen K-kauppa on erilainen, niin myös jokaisen asiantuntijamme tausta ja urapolku K:ssa.

Meillä pääset kehittämään oman alasi asiantuntijuutta suuressa kansainvälisessä yrityksessä. Kaupan ala on jatkuvassa murroksessa ja tarjoaa siten mielenkiintoisen työympäristön sekä mahdollisuuden kehittää jokaisen yksilöllisiä vahvuuksia. Teemme työtämme ketterin menetelmin ja uusimmilla työkaluilla, ja kannustamme kokeilemaan, erehtymään ja oppimaan.Meillä pääset mukaan muutosmatkalle rakentamaan tulevaisuuden kauppaa ja Suomen moderneinta työpaikkaa. 

Vastuullisuus on meille jokapäiväistä työtä, puhuttiin sitten tekoälyalgoritmeista tai tietosuojasta. K-ryhmässä toimintaamme ohjaavat asiakasymmärrys ja maailmanluokan asiakasdata, joiden päälle on hyvä rakentaa asiakkaidemme arkea helpottavia palveluita ja tekoälysovelluksia.

K-ryhmä on merkittävä kansainvälinen ja paikallinen toimija, jonka toiminnan vaikutukset ulottuvat koko yhteiskuntaan. Teemme tiivistä yhteistyötä eri sidosryhmiemme kanssa.Tarjoamme sinulle kannustavan työilmapiirin, K-ryhmän laajan organisaation tuen ja konsernin edut sekä kykyjen ja tulosten mukaiset taloudelliset palkkiot.

Alla olevaan listaan päivittyvät avoimet tehtävät eri alojen asiantuntijoille.

Takaisin ylös