Tavoitteena Pohjanmaan laajin valikoima – K-Citymarket Vaasa Kivihaan peruskorjaus on valmis

Vaasalaisen K-Citymarket Kivihaan mittava remontti on valmistunut. Laajentunut kauppa tarjoaa asiakkaille elämyksellisiä osastoja ja uusia palveluja, kuten kahvilan ja autopesulan. Uudistuneen kaupan avajaisia juhlitaan torstaina 4.4. nauhan leikkauksella, kakkukahveilla ja avajaistarjouksilla.

K-Citymarket Vaasa Kivihaka uudistui remontissa täysin. Mittava peruskorjaus kattoi muun muassa talotekniikan, valaistuksen ja sähköjen uusimisen. Myös kaupan kylmälaitteet vaihdettiin uusiin, ympäristöystävällistä hiilidioksidia kylmäaineena käyttäviin laitteisiin. Tehdyt uudistukset ja korjaukset parantavat merkittävästi kiinteistön energiatehokkuutta.

Kauppias Tomi Nordin kiittää kaikkia remonttiin osallistuneita tahoja ja asiakkaita: 

Kaupan laajennus on valmistunut ja loistava henkilökuntamme on tehnyt hienoa työtä rakentaessaan Vaasan Kivihakaan alueen asiakkaiden arvoisen myymälän. Iso kiitos myös asiakkaillemme – nyt toivotamme heidät tervetulleiksi uudistuneeseen kauppaan.”

Kauppias kertoo, että kauppa on laajentunut neliöiltään joka suuntaan ja moni osasto on saanut uuden paikan. Uusia palveluja ovat kahvila ja lounasbuffet, joista saa runsaasti oman keittiön tuotteita. Palvelutiskin uusissa tiloissa kala ja liha pääsevät ansaitsemilleen paikoille. Hedelmä- ja vihannesosastosta on tehty tori keskellä kauppaa. Gluteenittomille tuotteille ja hyvinvointituotteille löytyy nyt omat osastonsa, samoin kuin lemmikkitarvikkeille.

”Olemme kasvattaneet valikoimaamme koko uudistuksen ajan ja se laajenee kovalla vauhdilla myös tulevaisuudessa. Toivon, että pystymme palvelemaan asiakkaitamme Pohjanmaan laajimmalla valikoimalla. Pyrimme saamaan mahdollisimman kattavasti myös paikalliset ja alueelliset tuotteet mukaan”, kertoo Nordin.  

Myös käyttötavarapuolella myymälän laajentuminen näkyy. Tuotteille on nyt entistä enemmän tilaa ja muun muassa kosmetiikka- ja keittiötuotteiden osastot ovat kasvaneet. Tavaratalopäällikkö Johanna Taima kertoo, että esimerkiksi sesonkituotteita tuodaan jatkossa laajemmin esille myymälässä. Asiointia helpotetaan myös uudistetuilla kassapisteillä.

K-Citymarket Vaasa Kivihaan remontti on osa Keskon kasvustrategian mukaista päivittäistavarakaupan kauppapaikkaverkoston uudistamista. Hypermarket-kokoisten kauppojen myynti on kasvanut Suomessa merkittävästi ja niiden vaikutus päivittäistavarakaupan markkinaosuuteen on olennainen.  

”Haluamme tarjota asiakkaillemme entistä parempia palveluja ja siksi uudistamme kauppaverkostoamme. Uudistuksen myötä Kivihaan K-Citymarket vastaa entistäkin paremmin asiakkaiden tarpeisiin ja on samalla vastuullisempi kiinteistö”, sanoo K-Citymarket-ketjun johtaja Ari Sääksmäki.

Kakkukahvit ja muita tapahtumia avajaisten kunniaksi

Uudistuneen kaupan avajaisia juhlitaan torstaina 4.4. Kauppa aukeaa tavalliseen tapaan jo kello 7.00, ja kello 10.00 Vaasan kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Joakim Strand leikkaa avajaisnauhan. Asiakkaille on tarjolla kakkukahvit.

Huhtikuun alussa kaupalla järjestetään paljon erilaisia tapahtumia. Luvassa on myös huikeita avajaistarjouksia.   

Uudistunut kauppa saa uusia lisäpalveluja. Huhti–toukokuun vaihteessa ruoan verkkokaupalle avautuu oma katettu noutoalue ja -lokerikot. Parkkipaikalle rakennettiin Ionityn nopeita sähkölatauspisteitä sekä K-Autopesula, joka on vastuullisen autopesun edelläkävijä. Kaikki autopesulassa käytetyt kemikaalit ovat Joutsenmerkittyjä ja pesuvedet kierrätetään täysin. Vuorokauden ympäri auki olevan autopesulan koneet ovat kotimaisia, Avainlipun alla tuotettuja.

Pakettipalvelut löytyvät jatkossa myös kaupan infopisteeltä. Kaupan yhteydessä toimivat Alko, Apteekki, Subway ja parturi-kampaamo Hiustalo.

K-Citymarket Vaasa Kivihaka jatkaa tutuilla aukioloajoillaan. Kauppa on auki arkisin ja lauantaisin kello 7.00–23.00 ja sunnuntaisin kello 9.00–23.00.


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös