Uuden K-Citymarket Paavolan rakentaminen alkaa Lahdessa

Kesko on valinnut K-Citymarket Lahti Paavolan korvaavan hypermarketin rakentajaksi Skanskan. Työt alkavat huhtikuun aikana.

Uusi kauppa avautuu arviolta syksyllä 2025. Kaupan rakennus- ja talotekniset työt toteuttaa Skanska. Myymälätilat sijoittuvat kiinteistön ensimmäiseen kerrokseen ja kellarikerrokseen tulee lämmin pysäköintihalli.

Uuden kiinteistön kokonaispinta-ala on noin 20 000 bruttoneliömetriä, josta myymälän osuus on noin 9 500 neliömetriä. Uudesta myymälästä tulee nykyistä Paavolan K-Citymarketia suurempi ja se jakautuu elintarvike- ja käyttötavaraosastoihin.

”Panostamme uusperustannassa erityisesti kasvukeskuksiin ja olemme iloisia, kun voimme jatkaa Suomen vanhimman K-Citymarketin yli 50-vuotista tarinaa uusissa, moderneissa tiloissa. Tavoitteemme on tuoda asiakkaillemme entistäkin parempia palveluja ja on hienoa päästä avaamaan uusi kauppa Lahteen jo ensi vuonna”, kertoo Keskon Hämeen aluejohtaja Janne Virtanen.

Kesko on uudistanut K-ruokakauppoja noin miljardilla eurolla viime vuosina ja investoi vuositasolla päivittäistavarakauppaverkoston kehittämiseen 200–250 miljoonaa euroa.

Erityisesti hypermarket-formaattia edustavan K-Citymarketin myynti on kasvanut Suomessa merkittävästi ja sen vaikutus päivittäistavarakaupan markkinaosuuteen on olennainen. Lähivuosina avattavat hypermarketit ovat merkittävässä roolissa Keskon markkinaosuuden vahvistamisessa ja myynnin edelleen kasvattamisessa. Lahden K-Citymarket Paavolan lisäksi Kesko on rakentamassa lähivuosina uusia K-Citymarketeja Lempäälän Ideaparkiin, Kuopion Haapaniemeen, Vantaan Kivistöön ja Porvoon Länsirannalle. Lisäksi Kesko laajentaa tänä vuonna Helsingin Vuosaaressa Kauppakeskus Columbuksessa olevan K-Supermarketin K-Citymarketiksi.


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös