Asiantuntijatyö

K:ssa vaikutamme joka päivä ihmisten arkeen ja ympäröivään yhteiskuntaan. Meillä pääset mukaan kehittämään ihmisten arkea helpottavia ratkaisuja. Tukenasi on laaja kumppaniverkosto, osaavat työkaverit ja dataa 1,9 miljoonasta päivittäisestä asiakaskohtaamisesta.

Harvassa työpaikassa pääsee vaikuttamaan näin monen ihmisen arkeen. Meillä pääset mukaan muutosmatkalle rakentamaan tulevaisuuden kauppaa ja Suomen moderneinta työpaikkaa. Teemme työtämme ketterin menetelmin ja uusimmilla työkaluilla, ja kannustamme kokeilemaan, erehtymään ja oppimaan. Vastuullisuus on meille jokapäiväistä työtä, puhuttiin sitten tekoälyalgoritmeista tai tietosuojasta.

Meillä työskentelet sormi asiakkaan pulssilla päivittäistavarakaupassa, rakentamisen ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa niin kuluttaja- kuin yrityspuolella. Tule inspiroivaan porukkaamme päästämään mielikuvituksesi ja luovuutesi valloilleen.

Tavoitteidesi mukainen urapolku kansainvälisessä konsernissa

Arvostamme jokaisen K:laisen osaamista ja haluamme varmistaa sinulle viihtyisän työpaikan ja tavoitteidesi mukaisen urakehityksen. Luot omat tavoitteet, joihin pääsemiseen saat esimiehesi täyden tuen. Suomen suurimpana ja pohjoismaiden kolmanneksi suurimpana vähittäiskaupan toimijana pystymme tarjoamaan sinulle jatkuvasti erilaisia mahdollisuuksia omien kykyjesi jalostamiseen.

Jokainen K-kauppa on erilainen ja sitä on myös jokainen meistä. Etsimme jatkuvasti uusia huippuosaajia työskentelemään muun muassa analytiikan, sovelluskehityksen, informaatioteknologian, tuotekehityksen, hankinnan, markkinoinnin ja viestinnän eri tehtävissä. Etsi alta Sinua kiinnostavat tehtävänkuvaukset ja avoimet työpaikkamme.

 

Takaisin ylös