Digitaalinen kehitys ja IT

K-ryhmässä voit olla kehittämässä arkea helpottavia ratkaisuja. Tukenasi on dataa 1,5 miljoonasta päivittäisestä asiakaskohtaamisesta. Meillä pääset mukaan muutosmatkalle rakentamaan tulevaisuuden kauppaa ja Suomen moderneinta työpaikkaa.

K-ryhmässä toimintaamme ohjaavat asiakasymmärrys ja maailmanluokan asiakasdata, joiden päälle on hyvä rakentaa asiakkaidemme arkea helpottavia palveluita ja tekoälysovelluksia. Meillä pääset mukaan muutosmatkalle rakentamaan tulevaisuuden kauppaa ja Suomen moderneinta työpaikkaa. Teemme työtämme ketterin menetelmin ja uusimmilla työkaluilla, ja kannustamme kokeilemaan, erehtymään ja oppimaan. 

Harvassa työpaikassa pääsee vaikuttamaan näin monen ihmisen arkeen

Meillä pääset luomaan uusia toimintamalleja palvelukonseptiemme kehittämiseksi ja sitä kautta asiakaskokemuksen parantamiseksi. Esimerkiksi ohjelmistokehittäjänä saat meillä mahdollisuuden nähdä kädenjälkesi sovelluksissa, joista tulee parhaimmillaan merkittävä osa tuhansien ihmisten päivittäistä elämää. Tule inspiroivaan porukkaamme päästämään mielikuvituksesi ja luovuutesi valloilleen!

Tavoitteidesi mukainen urapolku

Teemme digitaalista palvelu- ja tuotekehitystä kaikilla kolmella toimialalla sekä keskitetyissä K IT ja K Digital -yksiköissä, joten sinulla on mahdollisuuksia edetä urallasi monenlaisiin tehtäviin.

Arvostamme jokaisen K:laisen osaamista ja haluamme tehdä kaikkemme varmistaaksemme sinulle viihtyisän työpaikan ja tavoitteidesi mukaisen urakehityksen. Asiantuntijana tukea kehittymiseesi sekä tavoitteet, joihin pääsemiseen saat esimiehesi täyden tuen. Suomen suurimpana ja pohjoismaiden kolmanneksi suurimpana vähittäiskaupan toimijana pystymme tarjoamaan sinulle jatkuvasti erilaisia mahdollisuuksia omien kykyjesi jalostamiseen.

Digitalisaation etulinjassa

Digitaalisesti suuntautuneelle ja tulevaisuuteen katsovalle tekijälle on tarjolla lukemattomasti dataa ja mahdollisuuksia valjastaa luovuutensa ihmisten arjen parantamiseksi. Lisäksi olet osa uudistusmielistä kulttuuria, joka kannustaa kokeilemaan, erehtymään ja oppimaan. K-ryhmässä olet mukana edistämässä digitalisaatiota maailman vastuullisimmassa kaupan alan yrityksessä.

Jokainen K-kauppa on erilainen ja sitä on myös jokainen meistä. Etsimme jatkuvasti uusia huippuosaajia työskentelemään muun muassa analytiikan, sovelluskehityksen, informaatioteknologian, tuotekehityksen, markkinoinnin ja viestinnän eri tehtävissä.

 

Digitaalisen kehityksen ja IT:n avoimet työtehtävät:

Takaisin ylös