Group Financial & HR Services avoimet työpaikat

Tampereella sijaitseva K-ryhmän Group Financial & HR Services on henkilöstömäärällä mitattuna K-ryhmän toiseksi suurin asiantuntijaorganisaatio, jossa työskentelee noin 350 K:laista. Aiemmin K-ryhmän Business Services Centre (BSC) -nimellä toimineen yksikön uusi nimi on Group Financial & HR Services.

Huippuosaajat rakentamassa K:n menestystarinaa

Group Financial & HR Services -yksikössä työskentelee noin 350 taloushallinnon, palkanlaskennan ja HR:n ammattilaista, joiden tehtävänä on rakentaa alan parhaita palveluita K:laisten sujuvan arjen ja liiketoiminnan tueksi.

Yksikön osaajat tuottavat ja kehittävät K-ryhmälle laajasti talouden, palkanlaskennan ja henkilöstöhallinnon palveluita ja varmistavat, että K-ryhmällä on käytössään liiketoimintaa tukevat laadukkaat digitaaliset ratkaisut sekä paras asiantuntijuus palveluiden tuottamiseen ja kehittämiseen sekä älykkäisiin ratkaisuihin.

Uusi toimisto ja laajat etätyömahdollisuudet

BSCnsivu_nostolohko_970.png

Yksikössä on käytössä joustavasti etä- ja lähityötä yhdistelevä hybridityömalli.

Kun olet toimistolla, työskentelet aivan uusissa, Tampereen Hatanpäällä keskeisellä paikalla sijaitsevissa moderneissa työtiloissa, jotka remontoitiin vuonna 2021 K:laisten tarpeisiin.

Group Financial & HR Services tarjoaa hyvin toimivan ja työkaveria tukevan työyhteisön, jossa ihmiset ja robottityökaverit pelaavat samaan maaliin. Yksikössä arvostetaan jokaisen K:laisen osaamista ja halutaan varmistaa jokaiselle viihtyisä työpaikka ja omien tavoitteiden mukainen urakehitys joko Tampereella tai muissa K:n asiantuntijatoiminnoissa.

Miksi töihin Group Financial Services & HR -yksikköön?

  • Olet oleellinen osa K:n menestystarinaa ja pääset kehittämään koko K-ryhmälle tärkeitä liiketoiminnan ja arjen työkaluja

  • Laadukkaat teknologiat ja työkalut: Apuna työssäsi ovat on alan huipputeknologiat ja laadukkaat työkalut sekä alan osaavimmat työkaverit

  • Kehittymiseesi panostetaan: Suomen mittakaavassa ainutlaatuiset kehittymismahdollisuudet K:n sadoissa HR:n ja talouden rooleissa joko Tampereella tai K-ryhmän muissa toiminnoissa

Takaisin ylös