K-Supermarket IsoKippari on pian taas Ellen – Jere ja Lotta Lehto palaavat kauppiasvaihdon myötä juurilleen Naantaliin

Naantalin K-Supermarket IsoKippari saa uudet kauppiaat toukokuun alussa, kun kaupan alan työuransa samalla kaupalla aloittaneet Jere ja Lotta Lehto ryhtyvät sen kauppiaiksi. Samalla kaupan nimi vaihtuu takaisin K-Supermarket Elleniksi, jolla se tunnettiin ennen nykyistä nimeä.

Jere ja Lotta Lehto siirtyvät K-Supermarket IsoKipparin kauppiaiksi Kokemäeltä, jossa he ovat toimineet K-Supermarket Teljänportin kauppiaina vuodesta 2019. 

”Tuntuu erittäin hienolta palata takaisin Naantaliin, ja vieläpä tälle kauppapaikalle! Vanhempani Jari ja Elina Lehto toimivat kaupan kauppiaina vuodet 2009-2016, ja olemme Lotan kanssa molemmat aloittaneet kaupan alan työmme yli kymmenen vuotta sitten tällä kaupalla”, kertoo Jere parin tunnelmista. 

Vaikka K-Supermarket IsoKipparin mittavat uudistustyöt valmistuivat vasta reilu vuosi sitten, aikoo uusi kauppiaspari tehdä kaupasta omannäköisensä asiakkaiden toiveita kuunnellen. 

”Ensimmäiseksi haluamme ainakin tuoda kauppaan perinteiset palvelutiskit lihalle ja kalalle. Tulemme panostamaan myös vahvasti laadukkaisiin raaka-aineisiin tuoreosastojen kautta. Hyvät tarjoukset ovat myös tutkitusti tärkeitä asiakkaille, niihin tulemme myös panostamaan”, kertoo Jere.

Vastuullisuus tulee olemaan tärkeää myös uudella kauppapaikalla. Remontin myötä kaupassa on jo kiinnitetty huomiota energiatehokkuuteen esimerkiksi led-valaistuksen avulla, minkä lisäksi esimerkiksi hävikki pyritään minimoimaan ale-hyllyillä. Asiakkaille näkyviä, pieniä arjen tekoja ovat myös esimerkiksi nykyaikainen pullonpalautusjärjestelmä sekä kotimaiset kierrätysmuovista valmistetut muovikassit. 

Viimeiset reilut kolme vuotta K-Supermarket IsoKipparin kauppiaina toimineet Jussi ja Satu Tainio jatkavat edelleen kauppiaina toisessa kauppapaikassaan, Naantalin Luonnonmaalla sijaitsevassa K-Market PikkuKipparissa.

”Haikeina mutta asiakkaita ja henkilökuntaa kiittäen jätämme IsoKipparin. Päätös syntyi toiveesta rauhoittaa omaa työtahtiamme sekä halusta keskittyä yhden kaupan pyörittämiseen. Asiakkaat ovat löytäneet PikkuKipparin hienosti sen vajaan kahden ensimmäisen aukiolovuoden aikana, ja jatkamme sen kehittämistä eteenpäin innolla”, kertoo väistyvä kauppias Jussi päätöksen taustoista.


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös