Suomen suurin teknisen tukkukaupan myymälä avautuu Tampereella maanantaina 22.4. — Tampereella nyt kolme Onninen Express -myymälää

ONNISEN LEHDISTÖTIEDOTE 16.4.2024 Tampereen Sarankulman uusi Onninen Mega Express -myymälä laajentaa talotekniikan, teollisuuden ja infra-alan ammattilaisille suunnattuja palveluja Pirkanmaalla. Myymälä avautuu asiakkaille 22. huhtikuuta osoitteessa Nuutisarankatu 24. Suomen suurimman teknisen tukkukaupan myymälän valikoimassa on lähes 20 000 tuotetta.

Uusi Sarankulman-myymälä vastaa Tampereen seudun kasvavaan rakentamisen ja remontoimisen tuotteiden kysyntään. Onninen Mega Express -myymälä on kooltaan 6 500 neliömetriä eli lähes jalkapallokentän kokoinen ja se on Suomen suurin teknisen tukkukaupan myymälä.

Sarankulman-myymälässä on laaja valikoima sähkö- ja LVI-tuotteita sekä työvälineitä. Heti saatavissa olevien tuotteiden määrä on lähes 20 000. Valikoimaa kasvatetaan asiakastoiveiden mukaisesti.

Vihreään siirtymään liittyviä tuotteita on koko ajan enemmän kaikissa tuoteryhmissä, ja niiden kysyntä kasvaa jatkuvasti. ”Onninen Express -myymälä palvelee päivittäisissä tarpeissa vihreän siirtymän yrittäjiä, kun työmailla tarvitaan tarvikkeita esimerkiksi aurinkopaneeleihin”, Onninen Express -myymälätoimintojen johtaja Pertti Tuomi sanoo.

Osaamista teknisen kaupan jokaisella tuotealueella  

Onnisen myymälälukumäärä Tampereella kasvaa nyt kolmeen: Onninen palvelee yritysasiakkaita Sarankulman lisäksi Kalkussa ja Nekalassa. ”Kaikissa Tampereen-myymälöissämme on tarjolla talotekniikan parhaat tuotteet ja kattava valikoima. Kalkussa keskitytään lisäksi erityisesti teollisuuden ja infra-alan ammattilaisten tuotteistoon. Nekalan-myymälä puolestaan palvelee jatkossakin keskustan tuntumassa olevia rakentajia”, Tuomi kertoo.

Onninen Mega Express Sarankulma on täyden palvelun tukkumyymälä. Myymälässä työskentelee vakituisesti noin 30 teknisen kaupan osaavaa ammattilaista Express-myyjinä ja sähkön, LV:n, ilmastoinnin ja kylmän tuotealueiden teknisinä myyjinä.

Kesästä alkaen asiointi mahdollista vaikka yöllä

Sarankulman-myymälässä on helppo asioida. ”Kaikki tuotteet on sijoitettu sisätiloihin. Uutuutena on sisään ajettava halli. Asiakkaat pystyvät noutamaan ja lastaamaan suurikokoisetkin tuotteet säältä suojassa. Auton voi jättää parkkiin siksi ajaksi, kun jatkaa muiden tuotteiden keräilyä myymälässä”, Tuomi kertoo.

Asioinnin nopeuttamiseen haetaan jatkuvasti uusia keinoja. ”Avaamme kesällä asiakkaille mahdollisuuden ympärivuorokautiseen asiointiin myymälässämme. Asiointi tapahtuu Onnisen mobiilisovelluksen avulla”, Tuomi kertoo.

Pysäköintitilaa uuden myymälän pihalla on runsaasti, ja sähköautoilijoille on tarjolla K-Auton sähkölatausmahdollisuus. Sarankulman-myymälä sijaitsee vilkkaan E12-väylän tuntumassa. Poistuminen on helppoa, koska pihasta pääsee kahteen eri suuntaan: joko liikenneympyrään tai suoraan etelään Pöytäsarankadulle.

Onnisen myymäläverkosto uudistuu

Onnisen strategiana on vahvistaa läsnäoloaan ja myymälävalikoimaa paikallisesti eri puolella Suomea.

”Panostamme jatkossakin paikalliseen palveluun ja kehitämme Onninen Express -myymäläverkostoa koko ajan. Asiakkaillemme on tärkeää, että valikoima on heti saatavilla nopeisiinkin tarpeisiin ja että tuotteiden saatavuuteen voi luottaa. Nämä ovat vahvuuksiamme kotimaisena toimijana”, Tuomi kertoo.

Koko myymälän valikoima on tilattavissa myös verkkokaupasta ja noudettavissa valmiiksi kerättynä myymälästä viimeistään kahden tunnin kuluttua tilauksesta käyttämällä Tilaa ja nouda -pikatilauspalvelua.

Myymälän yhteystiedot:
Onninen Mega Express Sarankulma
Nuutisarankatu 24, 33900 Tampere
Noutomyynti: puh. 0204 85 5026 
Avoinna ma–pe klo 6.30-17.00

Onninen Express -myymälät ovat LVI-, sähkö- ja kylmäalan ammattilaisten noutotukkuja, joita on Tampereen Sarankulman-myymälän avauduttua Suomessa yhteensä 56. Tampereella asiakkaita palvelevat Sarankulman lisäksi Onninen Express -myymälät Kalkussa ja Nekalassa.

Lisätietoja:
Pertti Tuomi, johtaja, myymälätoiminnot, Onninen Express -myymälät, puh. 0400 515 147

Myymälän avajaiset 22.4.2024 klo 6.30:
Tampereen Sarankulman Onninen Mega Express -myymälä avataan maanantaina 22.4. klo 6.30 osoitteessa Nuutisarankatu 24. Avauksen suorittavat kunta- ja alueministeri Anna-Kaisa Ikonen ja Keskon rakentamisen ja talotekniikan kaupan toimialajohtaja Sami Kiiski. Median edustajat ovat tervetulleita paikalle ja voivat esittää toiveita haastatteluajankohdasta Sami Kiisken kanssa aikavälille 7.15-8.30. Haastattelutoiveet pyydetään aikataulusyistä esittämään etukäteen, viimeistään perjantaina 19.4. klo 16, Keskon rakentamisen ja talotekniikan kaupan viestintäjohtaja Paula Niemistölle, paula.niemisto@kesko.fi.


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös