K-Citymarket Lempäälä Ideaparkin kauppiaaksi Mikko Valtonen

Kesko rakentaa Lempäälän Ideaparkiin uuden K-Citymarketin, ja sen kauppiaaksi on nimetty Mikko Valtonen. Kauppa avautuu vuonna 2025.

K-Citymarket Lempäälä Ideaparkin kauppiaaksi tulee Mikko Valtonen, joka toimii tällä hetkellä kauppiaana K-Supermarket Hämeenkyrössä. Hän jatkaa nykyisessä kaupassaan kauppiaana, kunnes uusi K-Citymarket valmistuu.

”On hienoa päästä mukaan kasvavaan hypermarket-ketjuun. Uusi myymälä on houkutteleva haaste omalla kauppiasuralla. Kaupan avulla saamme Ideaparkin päivittäistavarakaupan uudelle, nykyaikaiselle tasolle ja yhdessä asiakkaiden kanssa rakennetun valikoiman kanssa siitä tulee mieleinen ostospaikka. Ensin pitää voittaa asiakkaiden luottamus ja sen jälkeen yllättää heidät aina uudelleen”, Valtonen sanoo.

Nykyisen kaupan asiakkaat ja henkilökunta saavat kauppiaalta kiitoksia:

”Tyytyväiset asiakkaat ja erinomainen henkilökunta ovat mahdollistaneet sen, että kauppiaana saan mahdollisuuden uudessa kauppapaikassa. Kiitos jo tässä vaiheessa, sillä yhteistyö vielä jatkuu! K-Supermarket Hämeenkyrö on noussut paikkakunnan ykköskaupaksi ja sillä on erittäin hieno tulevaisuus edessä. On ollut hienoa työskennellä osaavien ammattilaisten kanssa, jotka saavat asiakaspalvelusta positiivista palautetta viikoittain.”

Valtosen suunnitelmissa on rakentaa Lempäälän uudesta kaupasta pääostospaikka lähialueen asukkaille ja päivittäin ohikulkeville. Kaupassa asioi paitsi paikallisia, myös kauppakeskuksen asiakkaita Pirkanmaalta ja sen ulkopuolelta. Valtonen kertoo, että hänen tällä hetkellä luotsaamassaan K-Supermarket Hämeenkyrössä on Pirkanmaan alueen K-Supermarketien paras asiakastyytyväisyys, joka perustuu asiakastoiveiden toteuttamiseen ja erittäin hyvään asiakaspalveluun. Samalla linjalla on tarkoitus jatkaa myös Lempäälässä.

”Pääsen mukaan myymälän suunnitteluun hyvissä ajoin. Kaupassa näkyvät K-ruokakauppojen vahvuudet ja erotumme houkuttelevalla valikoimalla sekä sesongeilla. Haluamme tehdä asiakkaaseen vaikutuksen tärkeillä osastoilla.”

Valtonen on tottunut näkymään kaupan asioissa myös sosiaalisessa mediassa vahvasti ja haluaa jatkaa sen tekemistä uudessakin kauppapaikassa. Hän kertoo, että some on ollut kauppiasuralla helppo tapa kertoa kaupoista ja niiden vahvuuksista sekä viestiä asiakkaille tärkeistä asioista.

Mikko Valtonen on toiminut K-ruokakauppiaana vuodesta 2019. K-Citymarket Lempäälä Ideapark on hänelle kauppiasuran kuudes kauppapaikka. Valtonen valittiin vuoden 2023 K-Duuni-kilpailussa Vuoden työnantajakauppiaaksi.

Kesko investoi kasvukeskuksiin, jotta asiakkailla olisi parempia palveluja

Lempäälän uusi K-Citymarket tulee Ideaparkin eteläpäätyyn rakennettavaan laajennusosaan. Kaupan koko tulee olemaan noin 7000 neliömetriä, mikä jakaantuu elintarvikkeelle ja käyttötavaralle. Kaupan rakentaminen alkaa tänä vuonna ja tavoite kaupan avautumisen ajankohdaksi on vuonna 2025.

”Olemme iloisia voidessamme laajentaa K-Citymarket-verkostoamme voimakkaasti kehittyvässä ja erinomaisten liikenneyhteyksien päässä olevassa Lempäälän Ideaparkissa. Se on liikepinta-alaltaan Suomen suurin kauppakeskus ja kävijämäärältään yksi Suomen suurimmista. Kehittyvä kauppakeskus tuo paljon mahdollisuuksia päivittäistavarakaupalle, ja tavoitteemme on tuoda asiakkaillemme entistäkin parempia palveluja”, kertoo Keskon Länsi-Suomen aluejohtaja Jari Alanen.

Kesko jatkaa kasvustrategiansa mukaisesti päivittäistavarakaupan kauppapaikkaverkoston kasvattamista ja uudistamista. Kesko on uudistanut K-ruokakauppoja noin miljardilla eurolla viime vuosina ja investoi vuositasolla päivittäistavarakauppaverkoston kehittämiseen 200–250 miljoonaa euroa.

Hypermarket-formaattia edustavan K-Citymarketin myynti on kasvanut Suomessa merkittävästi ja sen vaikutus päivittäistavarakaupan markkinaosuuteen on olennainen. Lempäälän Ideaparkin lisäksi lähivuosina uusia K-Citymarketeja tulee Kuopion Haapaniemeen, Vantaan Kivistöön ja Porvoon Länsirannalle. Lisäksi Kesko laajentaa tänä vuonna Helsingin Vuosaaressa Kauppakeskus Columbuksessa olevan K-Supermarketin K-Citymarketiksi. Kesko on myös ostanut Lahdesta ns. Luhdan korttelista tonttialueen, jolle rakennetaan uusi Paavolan K-Citymarketin korvaava hypermarket.

Kesko osti myös Espoontorin kauppakeskuksen hallintaan oikeuttavan osake-enemmistön jatkaakseen kauppakeskuksen kehittämistä yhteistyössä Espoon kaupungin kanssa. Kauppakeskukseen on suunnitteilla isompi K-ruokakauppa.

Uusien rakennushankkeiden lisäksi vuoden 2024 aikana Kesko remontoi ja uudistaa yhteensä 13 K-Citymarketia. Näistä neljä on jo avattu: helsinkiläinen K-Citymarket Malmi, K-Citymarket Salo, K-Citymarket Mikkeli sekä K-Citymarket Vaasa Kivihaka.


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös