K-Supermarket Arena Raumalla uudistetaan – kauppa auki koko remontin ajan

Raumalaisen K-Supermarket Arenan kokonaisuudistus alkaa 8.4. Laaja remontti valmistuu arviolta lokakuun loppuun mennessä. Kauppa pysyy auki asiakkaille koko remontin ajan.

Kauppa uudistuu remontissa kokonaisvaltaisesti. Remontissa uusitaan muun muassa talotekniikkaa, myymäläkalusteet ja käsittelytilat. Myös kaupan lattia hiotaan. Kaupan kylmälaitteet vaihdetaan uusiin, ympäristöystävällisellä hiilidioksidilla toimiviin laitteisiin. Suunnitellut uudistukset ja korjaukset parantavat merkittävästi kiinteistön energiatehokkuutta. Samalla myymälä saa uuden visuaalisen ilmeen.

Vaikka remontti on mittava, kauppa pysyy auki koko uudistuksen ajan. Remontti alkaa pullohuoneesta ja toimistotiloista sekä sähkötöillä, ja näkyy asiakkaille heti alusta alkaen.

Kauppias Jari Haarala kertoo, että uudistus pyritään tekemään niin, että siitä olisi mahdollisimman vähän häiriötä asiakkaille. Osastojen paikat säilyvät pitkälti paikoillaan, mikä helpottaa asiointia.

”Pyrimme tekemään remontin siten, että kaupassa käynti olisi remontin ajan mahdollisimman sujuvaa. Teemme asiakkaillemme uutta ja hienoa, entistä parempaa kauppaa. Kerromme remontin etenemisestä sekä kaupalla että somessa, kannattaa seurata kuulumisia.”

Remontti tuo mukanaan kauppaan myös täysin uusia palveluja, kuten oman savustusuunin. Lisäksi kaupan kotikeittö Sikses luanikas köök saa lisää tilaa ja sen valikoima kasvaa.

K-ryhmä haluaa edistää Rauman kaupungin kehittymistä ja kasvua omilla investoinneillaan.

”K-Supermarket Arenan kokonaisinvestointi on kolmen miljoonan luokkaa. Remontin myötä kauppa voi panostaa asiakkaidensa palvelemiseen uudella tavalla”, Keskon Länsi-Suomen aluejohtaja Jari Alanen sanoo.


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös