Burgerimies Ossi Lahtisen laadukkaat hot dogit saapuvat K-ruokakauppoihin

Premium burgerit ovat olleet ilmiö jo vuosia, ja suomalaiset ovatkin tottuneet saamaan niihin ainekset omasta lähikaupastaan. Nyt kotikokkien sydämet ja ostoskorit on valmis valloittamaan Pups, joka tarjoaa tuotteet erityisen laadukkaiden hot dogien valmistukseen. Sarjan takana on Pups Hot Dogs & Fries -yrityksen perustaja Ossi Lahtinen, joka on suunnitellut sarjan tuotteet yhdessä Akseli Herlevin kanssa. Miehet ovat ravintolayrittämisen lisäksi tunnettuja muun muassa Burgerimiehet-ohjelmastaan.

”Haaveilin pitkään tutustuttavani suomalaiset laadukkaisiin ja maukkaisiin hot dogeihin, joita maailmalla ja erityisesti Yhdysvalloissa tehdään mielestäni poikkeuksellisen hyvin. Tähän mennessä hodareitamme on ollut saatavilla esimerkiksi pääkaupunkiseudulla kotiinkuljetettuna sekä K-Citymarket Pirkkalan Birk-ravintolamaailmassa. Jatkossa kuitenkin ympäri Suomen jokaisen on mahdollista valmistaa oma herkullinen Pups-hodarinsa, kun tarvikkeet valmistukseen löytyvät K-ruokakaupoista!” kertoo Ossi Lahtinen.

Pups-tuotesarjan tavoitteena on koota yhteen parhaat ja laadukkaimmat hodarilöydöt sekä -reseptit maailmalta. Tämä näkyy esimerkiksi uudenlaisessa, päältä täytettävässä hot dog -sämpylässä sekä majoneeseissa, jotka tuovat uusia ja erilaisia makuyhdistelmiä suomalaisten perinteisesti suosimien hot dog mausteiden ja kastikkeiden rinnalle.

”Ruokakauppojen valikoimilta odotetaan koko ajan enemmän vaihtoehtoja helppoon ja nopeaan ruoanlaittoon, mausta ja laadusta kuitenkaan tinkimättä. Pups, kuten muutkin Vain K-kaupoista -sarjat, vastaavat juuri näihin odotuksiin”, kertoo Keskon osto- ja myyntijohtaja Janne Vuorinen

Hodari täytetään nyt päältä

Pups-tuotteet saapuvat K-ruokakauppoihin huhtikuussa. Sarja koostuu kuudesta tuotteesta: kahdesta erityisesti hot dogiin suunnitellusta nakista, helposti täytettävästä top cut -sämpylästä sekä kolmesta erilaisesta majoneesista. Nakit valmistetaan kotimaisesta lihasta, ja kaikki kuusi tuotetta tehdään Suomessa. Myöhemmin kesällä sarja täydentyy paahdetulla sipulilla. Kaikki tuotteet ovat saatavilla vain K-ruokakaupoista.

”Sämpylä on monille ehkä hivenen uudenlainen päältä auki leikattu top cut-malli. Se kannattaa lämmittää joko höyryttämällä tai mikrossa, jolloin saa aikaiseksi herkullisimman lopputuloksen eikä leipä pääse kuivumaan. Majoneesit puolestaan sopivat erinomaisesti paitsi hot dogeihin, myös dippailuun, ruoanlaittoon ja maustamiseen”, vinkkaa Ossi.

Huhtikuussa K-ruokakauppoihin saapuvat Pups-tuotteet:
•    Pups Hot Dog nakki original 3kpl/210g
•    Pups Hot Dog nakki hot 3kpl/210g
•    Pups Hot Dog sämpylä 6kpl/300g
•    Pups Majoneesi 175ml
•    Pups Majoneesi 175ml Pickles & Garlic
•    Pups Majoneesi 175ml Honey & Mustard


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös