Valtakunnallinen Futiskiertue-tapahtuma saapuu Tampereella Nekalaan perjantaina 30.6.

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 28.6.2023 K-ryhmän ja Suomen Palloliiton leikkimielinen Futiskiertue-tapahtuma saapuu Tampereelle Nekalaan perjantaina 30.6. klo 14-18. Tapahtumapaikkana on K-Supermarket Nekalan ja K-Rauta Nekalan piha.

K-ryhmän ja Suomen Palloliiton yhteistyö näkyy kesällä leikkimielisten Futiskiertue-tapahtumien myötä K-kaupoissa eri puolilla Suomea. Kiertueen tavoitteena on kannustaa lapsia ja nuoria liikkumaan tarjoamalla maksuttoman liikunnallisen tapahtuman 30 K-kaupan pihalla kesän aikana. Luvassa on kesän iloisin kauppareissu asiakkaille ja erityisesti jalkapalloilusta kiinnostuneille junioreille. Tapahtumaan on turvallisuussyistä säävaraus.

Tapahtuman järjestämisestä Tampereella vastaavat, K-kauppiaat Miki Rantala K-Supermarket Nekalasta ja Janne Enqvist K-Rauta Nekalasta, paikallisseura TPV ja  K-ryhmä.

K-Supermarket Nekala on vahvasti Futiskiertueen hengessä mukana

K-kauppias Miki Rantala seuraa futista aktiivisesti ja hän on myös pelannut sitä junnuna. ”Siitä syystä laji on lähellä sydäntäni ja olen lajin parissa viihtynyt lähes koko elämäni. Olen myös päässyt ajoittain seuraamaan futiksen juniorivalmennusta läheisen ystäväni kautta sekä sponsoroinut monia nuorten urheilutapahtumia” Miki kertoo.

Perjantain Futiskiertueen tapahtumaan osallistutaan koko K-Supermarket Nekalan väen voimin. ” Katsotaan, saako kaupan väki ja kauppias pelipaidat päälle tapahtumapäivänä. Myös hyviä, tapahtumaan sopivia tarjouksia on luvassa. Peleihin osallistutaan mahdollisuuksien mukaan. Kaikki ovat ainakin vahvasti hengessä mukana”, Miki lupaa.

TPV mukana liikuttamassa tamperelaisia

TPV:n turnauspäällikkö Harri Rantala toivottaa kaikki tervetulleiksi Nekalaan: ”Kyseessä on todella hauska tapahtuma koko perheelle. Meille yhdessä tekeminen on aina
arvokasta, ja kauppiaiden kanssa yhdessä toteutettu tapahtuma edustaa tätä juuri parhaimmillaan.”

​K on Palloliiton pääyhteistyökumppani

Palloliitto, jalkapalloseurat ja paikalliset K-kauppiaat järjestävät kesän 2023 aikana Futiskiertue-tapahtumia ympäri Suomen. Näiden tapahtuminen tavoitteena on edistää lasten, nuorten ja perheiden hyvinvointia kannustamalla nuoria liikkumaan. Tapahtumat ovat osa K:n ja Palloliiton välistä pääyhteistyökumppanuutta. K-ryhmä on Suomen Palloliiton pääyhteistyökumppani sekä maajoukkuetasolla että juniorityössä vuoden 2024 loppuun.

Lue lisää: www.k-ryhma.fi/futiskiertue


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös