Hyrkästen kesäkuu alkaa K-Supermarket Wasan kauppiaina

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 26.4.2024 Vaasalaisille jo entuudestaan tutut kauppiaat Atte ja Piia Hyrkäs aloittavat 1.6. K-Supermarket Wasan kauppiaina.

Hyrkäkset ovat luotsannet Vaasassa kolmea K-Marketia (Pitsitehdas, Kuusilahdentie ja Kauppapuistikko) ja Neste K Raastuvankatua.

On mahtavaa päästä toimimaan K-ruokakauppiaana K-Supermarket Wasassa, josta ponnistin kohti omaa kauppiasuraani keväällä 2014. Talo ja asiakkaat ovat meille jo osittain tutut”, Atte hehkuttaa. ”Olemme innoissamme päästessämme luotsaamaan monipuolista ruokakauppaa tutulla paikkakunnalla, sekä siitä millaisia mahdollisuuksia isompi kauppakokonaisuus antaa.”

Toiminnan keskiössä ovat aina ihmiset – niin henkilökunta kuin asiakkaat

Vaikka alue ja asiakaskunta on Hyrkäksille jo tuttuja niin heille on ensiarvoisen tärkeää lähteä liikkeelle kuuntelemalla asiakkaiden toiveita ja vastaamaan niin valikoiman kuin palveluidenkin osalta heidän tarpeisiinsa. ”Toimintamme keskiössä ovat aina ihmiset - niin henkilökunta kuin asiakkaat. Paras palaute ja merkki onnistumisesta omassa työssämme on asiakkailta saatu spontaani palaute, sekä henkilökunta, joka tuntee aidosti ylpeyttä ja innostuneisuutta omasta työstään ja työyhteisöstään. Ilman asiakkaita ja henkilökuntaa ei ole myöskään meitä.”

”Uudessa kauppapaikassa haluamme keskittyä erityisesti sujuvoittamaan asiointia entisestään. Panostamme tuotteiden tuoreuteen, laatuun ja kotimaisuuteen. Unohtamatta kaupan omaa kampanjatekemistä ja tuotekampanjointia. Haluamme tuoda asiakkaille myös sellaisia tuotteita valikoimaan, joita he eivät välttämättä olisi osanneet odottaa. Kuitenkin kaikessa tekemisessä lähtökohtana on perusasioista ja luotettavuudesta huolehtiminen”, Atte ja Piia kertovat suunnitelmistaan.Monipuoliset lähipalvelut ovat tärkeitä ja haluamme kehittää niitä myös jatkossa. Kaupassa toimiikin jo ennestään mm. ruoan verkkokauppa ja monipuoliset pakettiautomaattipalvelut.”

Ruokahävikin minimoimista ja yhteistyötä paikallisten nuorten urheiluharrastuksissa

"Noudatamme vastuullista toimintaa kaikessa, aina tuotevalikoimista jätteiden lajitteluun. Tulemme selkeyttämään ja siistimään valikoimaa ja esillepanoja siten, että ne auttavat asiakasta löytämään arjessaan helpommin paikallisia ja kotimaisia ruokaratkaisuja. Myös ruokahävikin minimoiminen on meille tärkeää”, Atte ja Piia listaavat kauppansa vastuullisuustoimia. ”Aiomme jatkaa myös yhteistyötä paikallisen urheilun tukemisessa. Pitkäaikaisimmat paikalliset yhteistyöt meillä onkin jatkuneet jo aivan kauppiasuran alkuajoilta vuodesta 2016 saakka. Erityisesti nuorten urheilun tukeminen on meille kunnia-asia, ja tämän ympärille varmasti jatkossakin tulemme rakentamaan yhteistyötä ja mahdollisia tapahtumia.”

Atte on kotoisin Lapista Ylläsjärveltä. Hän on työskennellyt mm. Vaasan K-Citymarketeissa neljä vuotta ja K-Market Härmässä pari vuotta ennen kauppiasuran aloittamista. Piia on syntyjään Vaasasta ja ennen kauppiasuraa hän on työskennellyt mm. pankki- ja ravintola-alan työtehtävissä. Yhdessä Atte ja Piia ovat toimineet Vaasassa kauppiaina vuodesta 2016 alkaen.

Hyrkästen perhe kasvaa kesällä

Hyrkäksillä on 4-vuotias tytär ja tulevalle kesälle koko perhe odottaa uuden perheenjäsenen syntymää. Vapaa-aika kuluu perheen kanssa touhuten, kävely- ja pyöräilylenkillä käyden sekä mökillä luonnon läheisyydessä akkuja ladaten.


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös