K-ryhmän päivittäistavaramyynti jatkoi kasvuaan Satakunnassa

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 25.4.2024 K-ryhmän vähittäismyynti oli Satakunnassa tammi-maaliskuussa yhteensä 94,4 miljoonaa euroa (alv 0 %) ja se kasvoi 1,9 %.

Päivittäistavarakaupan myynti kasvoi alkuvuonna 4,1 % ja oli 68,8 miljoonaa euroa. Rakentamisen ja talotekniikan myynti kävi 19,9 miljoonalla eurolla. Auto- ja vapaa-ajan kaupan myynnin arvo oli 5,7 miljoonaa euroa ja se oli plussalla 1,9 %.

”Päivittäistavarakaupan myynti on edelleen kasvussa ja siihen voi olla tyytyväinen. Kaikkien K-ruokakaupan ketjujen myynnit olivat plussalla ja parhaiten myyntiä ovat kehittäneet K-Supermarket-ketjun kaupat, kasvua on liki 10 %”, kommentoi lukuja Keskon Länsi-Suomen aluejohtaja Jari Alanen.

Satakunnassa on useita kauppahankkeita käynnissä ja tulossa. Uutena on Raumalle rakentumassa K-Supermarket Pyynpää ja Porissa K-Market Pihlava odottaa rakentamispäätöstä. Uudistuksia on meneillään Raumalla K-Citymarketissa ja K-Supermarket Areenassa. Porissa K-Supermarket Ruokaporin uudistustyöt ovat täydessä vauhdissa.

K-Ruoka-sovelluksen OmaPlussa-edut ovat vahvassa kasvussa

”Asiakkaat ovat löytäneet K-Ruoka-sovelluksen ja sieltä henkilökohtaiset edut. Suoraan kassalla saatavat, viikoittain vaihtuvat OmaPlussa-edut ovat vahvassa kasvussa. Niiden merkitys Plussa-korttilaiselle on jo tuntuva”, Jari Alanen kertoo.

Kesko jatkaa voimakkaita investointeja K-Lataus-verkoston kehittämiseksi

K-Lataus-verkoston laajenemisessa keskitytään suurteholatauspisteisiin kauppapaikkojen yhteydessä ja vilkkaasti liikennöityjen teiden varsilla. Tällä hetkellä 175 000:aa kirjautunutta asiakasta palvelee ympäri Suomen 300 latausasemaa ja niillä yli 1 500 latauspistettä. Ilta- ja yöaikaan tapahtuvien latausten hintoja on laskettu klo 20.00 – 07.00 välisenä aikana.

Satakunnan alueella K-Lataus on hyvin edustettuna. Esimerkiksi Porissa sijaitsee viisi K-Latauksen asemaa hyvillä sijainneilla. Myös Rauman K-Citymarketilla on oma asemansa. Lisäksi K-Latauksen asemia on Eurassa, Eurajoella ja Kankaanpäässä. www.k-lataus.fi


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös