K-Market Tuuliviiri täysremonttiin

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 25.4.2024 Mikkelissä Lehmuskylässä sijaitseva K-Market Tuuliviiri remontoidaan täysin uudenveroiseksi kaupaksi. Remontin laajuuden vuoksi ja asiakasturvallisuuden takaamiseksi kauppa on suljettuna noin viisi kuukautta. K-kauppiaana toimivat Keijo ja Sari Heikkinen.

Kauppa on avattu Tuuliviirinä vuonna 1992, sitä ennen se toimi K-Pankahallina.  Kauppaa on korjailtu vuosien varrella, mutta nyt tehdään täydellinen uudistus ja vesikattoa lukuun ottamatta kaikki menee uusiksi. Kauppa suljetaan su 26.5. remontin ajaksi ja Tuuliviiri avautuu uudenveroisena loppusyksystä.

Tuuliviirin remontti on sitä mittaluokkaa, että kauppa on suljettuna noin viisi kuukautta. ”Kaupasta puretaan ja uusitaan noin 75 %, joten sulkeminen oli ainoa vaihtoehto saada tämä kaikki tehtyä mahdollisimman nopeasti ja turvallisesti”, kauppias Keijo Heikkinen kertoo. ”Tuuliviiri tulee päivittymään tosi makeaksi lähikaupaksi, loppusyksystä juhlitaan avajaisia”, Keijo kehaisee. ”Vain kaupan nimi, henkilökunta ja kauppiaat säilyvät entisestä.”

”Kesko jatkaa kauppapaikkoihinsa investoimista Mikkelissä ja nyt vuorossa on K-Market Tuuliviiri. Market-kokoluokassa todella mittavan hankkeen myötä saamme perinteiselle kauppapaikalle uuden entistäkin paremman K-Marketin palvelemaan alueen asukkaita. Investointien arvo on yhteensä noin kolme miljoonaa euroa”, sanoo Keskon Itä-Suomen aluejohtaja Jesse Kohonen.

Tuuliviirissä talotekniikka ja kylmälaitteet menevät kokonaan uusiksi. Julkisivua myös korjataan. Tilaa kaupan myyntialaan tulee lisää taustatiloista.

”Tavoitteena on luonnollisesti nykyaikainen energiaa säästävä ruokakauppa. Kiinnitämme suunnittelussa erityistä huomiota ostamisen helppouteen ja kaupan selkeyteen”, listaa Keijo.

Uudistus- ja remonttityöt ovat pääosin paikallisten yritysten käsissä. Sähkötyöt hoitaa Mikkelin Sähköasennus Oy, LVI-urakointi JP Yhtiöt Oy Mikkelistä ja pääurakoitsija on Keveka Rakennus Oy Varkaudesta


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös