K-ryhmän vähittäismyynti oli alkuvuonna Pohjois-Savossa yli 100 miljoonaa euroa

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 25.4.2024 K-ryhmän vähittäismyynti oli Pohjois-Savossa tammi-maaliskuussa 100,1 miljoonaa euroa (alv 0 %).

Päivittäistavarakaupan myynti oli 66,9 miljoonaa euroa ja se oli viime vuoden tasolla. Rakentamisen ja talotekniikan kauppa kävi 23,5 miljoonalla eurolla. Auto- ja vapaa-ajan kaupan myynnin arvo oli 9,7 miljoonaa euroa.

Kespron Kuopion noutotukku on avattu helmikuussa uusissa tiloissa Leväsellä. K-Supermarket Petonen avattiin täysin uudistettuna huhtikuun alussa. K-Citymarket Päiväranta juhlii uudistetun kaupan avausta tänään 25.4. ja Lapinlahdella on meneillään K-Market Ruokamestarin uudistus- ja remonttityöt. ”Näiden neljän hankkeen investoinnit ovat yhteensä noin 25 miljoonaa euroa”, kertoo Keskon Itä- ja Keski-Suomen aluejohtaja Jesse Kohonen.

K-Ruoka-sovelluksen OmaPlussa-edut ovat vahvassa kasvussa

”Asiakkaat ovat löytäneet K-Ruoka-sovelluksen ja sieltä henkilökohtaiset edut. Suoraan kassalla saatavat, viikoittain vaihtuvat OmaPlussa-edut ovat vahvassa kasvussa. Niiden taloudellinen merkitys Plussa-korttilaiselle on jo tuntuva”,  Kohonen sanoo.

Kesko jatkaa investointeja K-Lataus-verkoston kehittämiseksi

K-Lataus-verkoston laajenemisessa keskitytään suurteholatauspisteisiin kauppapaikkojen yhteydessä ja vilkkaasti liikennöityjen teiden varsilla. Tällä hetkellä 175 000:aa kirjautunutta asiakasta palvelee ympäri Suomen 300 latausasemaa ja niillä yli 1 500 latauspistettä. Ilta- ja yöaikaan tapahtuvien latausten hintoja on laskettu klo 20.00 – 07.00 välisenä aikana. Tavoitteena on tarjota helppoa ja edullista latausta niille, joilla sitä mahdollisuutta ei ole kotipihassaan.

Pohjois-Savossa K-Latauksella on Kuopiossa kaksi isoa latausasemaa K-Citymarket Päivärannan ja Kolmisopen pihoissa, joissa molemmissa on useita suurteholatureita ja peruslatureita. Lisäksi Kuopiossa on pienempiä asemia K-Marketien yhteydessä sekä Leppävirralla K-Supermarketin pihalla. Iisalmessa suurteholatausasema on K-Citymarketin yhteydessä. Uusia investointeja suunnitellaan jatkuvasti kauppapaikkaverkoston laajenemisen myötä. www.k-lataus.fi 
 


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös