Etelä-Savossa K-ryhmän päivittäistavarakaupan myynti kasvussa

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 25.4.2024 K-ryhmän vähittäismyynti oli tammi-maaliskuussa Etelä-Savossa yhteensä 47,5 miljoonaa euroa alv 0 %.

Päivittäistavarakaupan myynti kasvoi 1,8 % ja se oli 36,6 miljoonaa euroa. Rakentamisen ja talotekniikan kaupan myynti oli 9,6 miljoonaa euroa. Vapaa-ajan kaupan myynti oli 1,3 miljoonaa euroa ja se kasvoi 4,2 %.

”Päivittäistavarakaupan myyntiin voi olla tyytyväinen tässä ajassa, ruokakaupan ketjuista parhaiten myyntiään kasvattivat maakunnan K-Supermarketit, joiden kehitys oli liki 8 %”, kommentoi lukuja Keskon Itä-Suomen aluejohtaja Jesse Kohonen. ”Asiakkaat ovat löytäneet K-Ruoka-sovelluksen ja sieltä henkilökohtaiset edut. Suoraan kassalla saatavat, viikoittain vaihtuvat OmaPlussa-edut ovat vahvassa kasvussa. Niiden taloudellinen merkitys Plussa-korttilaiselle on jo tuntuva.”

K-ryhmä investoi kauppoihin Etelä-Savossa – Mikkelin K-Market Tuuliviiriin mittavat uudistustyöt

K-ryhmä investoi kauppoihin Etelä-Savon alueella. Viime vuonna tehtiin Mikkelin K-Citymarketiin poikkeuksellisen suuri remontti ja uudistustyöt, Puumalaan valmistuu uusi K-Market kesäksi ja Mikkelissä K-Market Tuuliviirin mittavat remontti- ja uudistustyöt alkavat 27.5, jolloin kauppa suljetaan noin viideksi kuukaudeksi.

”Jatkamme investointeja kauppaverkostoon ja Etelä-Savoon investointimme on viime ja tänä vuonna yhteensä 21 miljoonaa euroa”, kertoo Jesse Kohonen.

Kesko jatkaa investointeja K-Lataus-verkoston kehittämiseksi

K-Lataus-verkoston laajenemisessa keskitytään suurteholatauspisteisiin kauppapaikkojen yhteydessä ja vilkkaasti liikennöityjen teiden varsilla. Tällä hetkellä 175 000:aa kirjautunutta asiakasta palvelee ympäri Suomen 300 latausasemaa ja niillä yli 1 500 latauspistettä. Ilta- ja yöaikaan tapahtuvien latausten hintoja on laskettu klo 20.00 – 07.00 välisenä aikana. Tavoitteena on tarjota helppoa ja edullista latausta niille, joilla sitä mahdollisuutta ei ole kotipihassaan.

Etelä-Savossa K-Latauksella on asemia Mikkelissä, Mäntyharjulla, Pertunmaalla, Pieksämäellä, Juvalla, Rantasalmella ja Savonlinnassa. www.k-lataus.fi


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös