Marko Mondolin ja Kaisa Lahtovaara-Mondolin luotsaavat Lounais-Suomen parhaita K-Marketeja

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 28.1.2020 Länsi-Suomen parhaita K-Marketeja palkittiin Tampereella torstaina 23.1. Lounais-Suomen parhaita K-Marketeja luotsaavat kauppiaat Marko Mondolin ja Kaisa Lahtovaara-Mondolin. Heillä on Turussa kaksi kauppaa, K-Marketit Ruusu ja Rautatientori.

Asiakkaat sanovat, että aina on kiva piipahtaa

Kauppiaiden palkintoperusteissa nousee esiin asiakastyytyväisyys, jota K-Market Ruusun kohdalla on tehty paljon ennen kaupan avausta. Asiakkailta on tullut palautetta, että kaupassa on aina mukava piipahtaa.

”Olemme kiitollisia ja ylpeitä saamastamme palkinnosta mutta ilman mahtavaa ja sitoutunutta henkilökuntaamme tämän ei olisi ollut mahdollista”, kiittelevät iloisina Marko ja Kaisa-kauppiaat. ”Meillä kaikki puhaltavat yhteen hiileen, henkilökuntamme todella viihtyy työssään ja se näkyy, tämän ovat asiakkaammekin kertoneet havainneensa”.

”Kauppojemme kehitys jatkuu; Rautatientorille tulee uudistus kevään aikana ja Ruusuunkin jotain uutta ihan lähiaikoina”, Marko ja Kaisa lupaavat. 
Parasta K-Marketia valittaessa kriteereinä ovat liikevaihdon kehitys, asiakastyytyväisyys, henkilöstöjohtaminen ja liikeidean tuominen asiakkaiden arjessa näkyväksi.

Lisätietoja:
K-Market Ruusu ja Rautatientori Turku, kauppias Marko Mondolin, puh. 050 306 4004
K-Market-ketjun operatiivinen johtaja Teemu Naumanen, puh. 050 436 6737

K-Market on moderni kylä- tai kaupunkiyhteisön keskus, 2020-luvun oman kylän kauppa, lähellä jokaista suomalaista. K-Marketissa asioiminen on helppoa ja nopeaa sekä palvelu ystävällistä. K-Marketin kauppias luo valikoiman ja palvelut omien asiakkaiden toiveiden mukaisesti, joten jokainen K-Market on lähialueensa asiakkaiden näköinen. Kaupassa on asiakkaille sopiva monipuolinen valikoima, kattavat palvelut sekä luotettava kilpailukykyinen hintataso. www.k-market.fi 


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös