Juuso ja Anni Savolainen K-Supermarket Herkkupadan kauppiaiksi

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 24.9.2019 Juuso ja Anni Savolainen aloittavat Siilinjärven K-Supermarket Herkkupadan kauppiaina 1.11.2019.

”Olemme olleet Virpin kanssa kauppiasyrittäjinä nyt 15 vuotta ja niistä 12 vuotta Siilinjärvellä. Nämä 15 vuotta ovat olleet hienoa aikaa, siihen on mahtunut paljon vauhtia ja jännittäviä tilanteita. Nyt otamme yrittäjänurallamme aikalisän ja ajatuksenamme on vielä palata kauppiastyöhön. Haluamme kiittää henkilökuntaamme ja asiakkaitamme sekä toivottaa Juuson ja Annin tervetulleiksi takaisin Siilinjärvelle!”, toivottavat nykyiset kauppiaat Jyrki ja Virpi Huttunen.

Siilinjärvelle palataan palvelemaan asiakkaita suurella sydämellä vastuullisesti

Anni on kotoisin Maaningalta ja Juuso Siilinjärveltä. ”Ajatus aloittaa kauppiaana Herkkupadassa on innostava!”, vakuuttavat Juuso ja Anni. ”Lähes parikymmentä vuotta on Siilinjärveä kauempaa katseltu ja paikallislehti on seurannut koko ajan mukana. Haluamme tulla palvelemaan asiakkaita suurella sydämellä, ruoka on meille rakkauden asia”, kertovat Savolaiset.

”Vastuullisuus kaikessa toiminnassa on meille tärkeä jokapäiväinen asia, olipa kyse työyhteisön hyvinvoinnista, muovin vähentämisestä, ruokahävikin hyödyntämisestä tai kotimaisen ruuan tuotannon arvostamisesta”. Henkilökunnan innostuminen ja onnistuminen omassa työssään ovat kauppiaan tähtihetkiä.

Juuso ja Anni ovat toimineet yhdessä kauppiaina jo 15 vuotta. Sinä aikana he ovat luotsanneet kauppoja kaikissa K-ruokakaupan ketjuissa. Siilinjärvelle he tulevat Iisalmesta, siellä Savolaisilla on kaksi kauppaa K-Supermarket Torikulma ja K-Market Makkaralahti.

Savolaiset liikkuvat yhdessä

Savolaisten perheeseen kuuluvat urheilevat nuoret, lukiolainen Essi ja yläkoulun seitsemättä luokkaa käyvä Aaro. Koko perheen yhteinen harrastus on avantouinti sekä kaikenlainen luonnosta ja liikunnasta nauttiminen.

Lisätietoja: K-kauppias Juuso Savolainen, puh. 050 550 7414

K-Supermarketit ovat tavallista parempia ruokakauppoja, jotka tarjoavat asiakkailleen aina ajankohdan parhaat raaka-aineet ja ideat niin arjen kuin juhlankin ruoanlaittoon. K-Supermarket-kauppias henkilökuntineen rakentaa kauppansa valikoiman oman asiakuntansa mukaan tarjoten runsaasti sekä paikallisia lähituotteita että erikoisuuksia. Monipuolisilla valikoimilla, vastuullisesti toimien ja parasta palvelua tarjoten inspiroimme asiakkaitamme innostumaan ja onnistumaan omassa ruoanlaitossaan ja laajentamaan ruokareviiriään! K-Supermarket-ketjuun kuuluu lähes 240 kauppaa. www.k-supermarket.fi


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös