Kasper Mattsson ja Sanna Koistinen aloittavat kauppiasuransa Säkylän K-Supermarketissa

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 6.9.2021 Kasper Mattsson ja Sanna Koistinen aloittavat yrittäjänuransa Säkylän K-Supermarketissa 1.10.2021.

Innostunein mielin ja odotuksin luonnonkauniiseen Säkylään

”Odotamme innolla kauppiasuramme aloittamista Säkylässä. Sekä tutustumista kauppaan, henkilökuntaan ja tietenkin asiakkaisiin. Säkylä on luonnonkaunis kunta Pyhäjärven rannalla, ja tulemme varmasti sopeutumaan nopeasti. Olemme kotoisin Turusta mutta muutamme nyt Säkylään”, kertovat uudet kauppiaat.

Värikäs ja ruokaisa K-Supermarket Säkylä alueen parhaalla asiakaspalvelulla

Kasper ja Sanna haluavat kaupastaan värikkään, ruokaisan ja viritettynä alueen parhaalla asiakaspalvelulla.

”Panostamme vahvasti tuorepuolen osastoihin ja paikallisiin tuotteisiin. Haluamme tarjota mahdollisimman monipuolisen valikoiman. Kuuntelemme asiakkaiden toiveita ja kehitämme kauppaa niiden pohjalta.  Kaupan asiakastyytyväisyys on ollut hyvä ja sitä haluamme jatkossakin ylläpitää, pyrkien jatkuvasti parempaan”, Kasper ja Sanna listaavat. ” Haluamme, että kauppa on alueen palvelevin ja asiakasystävällisin. Toivomme, että kauppa tulee toimimaan myös mukavana kohtaamispaikkana lähialueiden asukkaille ja kesäasukkaille.”

Vastuullisuustyö kuuluu kaupan arkiaskareisiin. Ruokahävikin määrää minimoidaan ja suositaan erityisesti kotimaista ja lähellä tuotettua ruokaa.

Kasper Mattsson on työskennellyt pienestä pojasta saakka vanhempiensa ruokakaupoissa. Viimeiset kaksi vuotta hän on toiminut myymäläpäällikkönä K-Supermarket Reimarissa Paraisilla. Koulutukseltaan hän on tradenomi. Sanna on puolestaan työskennellyt viime vuodet myynnin ja markkinoinnin johtotehtävissä.

Kasperin harrastuksiin kuuluvat matkustaminen, kuntosali ja ruuanlaitto, missä hän haluaa jatkuvasti kehittää itseään seuraamalla ruokatrendejä ja ottaa oppia alan ammattilaisilta. Sanna vaihtaa Turun Aurajokirannan lenkkipolut Säkylän ulkoilu- ja lenkkeilymaastoihin.

Takaisin ylös